Van még valami, amit nem tudunk Nagy Feróról?

2013. december 05.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Szerintünk nem, legalábbis abban a témakörben, amely még a kívülállóra tartozik, de Szilágyi János természetesen nem ért egyet ezzel, hiszen ha a már ismert dolgokat kívánná újra átrágni vendégeivel, nem a nagyközönség előtt tenné.

Van még valami, amit nem tudunk Nagy Feróról?

Az egykor nagy sikernek örvendő Táskarádió, a Senki többet, harmadszor vagy a Halló, itt vagyok! műsorok szerkesztője, műsorvezetője olyan ismert művészeket, sportolókat hív meg műsorába, akikről ma már nem hallunk annyit, vagy akik nem klasszikus talkshow szereplők. Nem tudjuk, Nagy Ferót melyik kategóriába sorolják, hiszen több beszélgetős műsornak is riportalanya volt már, a tehetségkutató kapcsán belekeveredett a showbizniszbe is, és az, hogy nem beszélnek nap mint nap róla, csak jót tesz egy magára valamit is adó rockzenésznek, különösen akkor, ha nem a zenei teljesítménye a beszédtéma, szóval, tényleg nem tudjuk, mi az oka, de az Orfeum Portrék című műsor következő vendége akkor is ő lesz. Nem fogtok unatkozni...

Kevés olyan közéleti személyiség van hazánkban, akinek élete ne lenne nyitott könyv a nagy nyilvánosság előtt. Közéjük tartozik Nagy Feró, a Beatrice zenekar frontembere is. A Pulitzer-emlékdíjas Szilágyi János újságíró azonban mégis arra vállalkozik, hogy olyan, eddig rejtett titkokra, gondolatokra kérdez rá a zenésznél, amelyek eddig nem láttak napvilágot.

A nemzet csótányáról most már mindenki tudja, milyen mentorként, azzal eddig is tisztában voltunk, hogyan és mit énekel, milyen hangszereken  játszik, politikai szárnypróbálgatásait megpróbáljuk elfeledni, de hogy valójában milyen ember, mit gondol a világról, mi az, ami még foglalkoztatja őt a zenélésen kívül, kinek a tanácsát fogadja el feltétel nélkül talán még nem tették közhírré a bulvárlapok.

Ezekre a kérdésekre is választ  kaphatunk december 9-én 20 órától az Orfeum Portrékban.


 

 

Szólj hozzá!


Bulgária offolja a 2019-es Eurovíziót

Bulgária offolja a 2019-es Eurovíziót

Nem indul Bulgária a jövő évi tel-avivi Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntést a Bolgár Nemzeti Televízió igazgatótanácsa hozta meg és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Eric Clapton 2019-ben ismét Európában turnézik

Bár a többszörös Grammy-díjas legendás "lassúkezű" 2015-ben bejelentette visszavonulását, a színpad csak nem engedi, 2019-ben újra visszatér Európába. Egyelőre néhány koncertről tudni Németországban és Ausztriában.

Újra Budapestre érkezik Al Di Meola!

A Grammy-díjas gitárvirtuóz 2019. május 12-én a MOM Kulturális Központba látogat, ahol a tavasszal megjelent Opus című albumának turnéja kapcsán ad koncertet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek