Van még valami, amit nem tudunk Nagy Feróról?

2013. december 05.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Szerintünk nem, legalábbis abban a témakörben, amely még a kívülállóra tartozik, de Szilágyi János természetesen nem ért egyet ezzel, hiszen ha a már ismert dolgokat kívánná újra átrágni vendégeivel, nem a nagyközönség előtt tenné.

Van még valami, amit nem tudunk Nagy Feróról?

Az egykor nagy sikernek örvendő Táskarádió, a Senki többet, harmadszor vagy a Halló, itt vagyok! műsorok szerkesztője, műsorvezetője olyan ismert művészeket, sportolókat hív meg műsorába, akikről ma már nem hallunk annyit, vagy akik nem klasszikus talkshow szereplők. Nem tudjuk, Nagy Ferót melyik kategóriába sorolják, hiszen több beszélgetős műsornak is riportalanya volt már, a tehetségkutató kapcsán belekeveredett a showbizniszbe is, és az, hogy nem beszélnek nap mint nap róla, csak jót tesz egy magára valamit is adó rockzenésznek, különösen akkor, ha nem a zenei teljesítménye a beszédtéma, szóval, tényleg nem tudjuk, mi az oka, de az Orfeum Portrék című műsor következő vendége akkor is ő lesz. Nem fogtok unatkozni...

Kevés olyan közéleti személyiség van hazánkban, akinek élete ne lenne nyitott könyv a nagy nyilvánosság előtt. Közéjük tartozik Nagy Feró, a Beatrice zenekar frontembere is. A Pulitzer-emlékdíjas Szilágyi János újságíró azonban mégis arra vállalkozik, hogy olyan, eddig rejtett titkokra, gondolatokra kérdez rá a zenésznél, amelyek eddig nem láttak napvilágot.

A nemzet csótányáról most már mindenki tudja, milyen mentorként, azzal eddig is tisztában voltunk, hogyan és mit énekel, milyen hangszereken  játszik, politikai szárnypróbálgatásait megpróbáljuk elfeledni, de hogy valójában milyen ember, mit gondol a világról, mi az, ami még foglalkoztatja őt a zenélésen kívül, kinek a tanácsát fogadja el feltétel nélkül talán még nem tették közhírré a bulvárlapok.

Ezekre a kérdésekre is választ  kaphatunk december 9-én 20 órától az Orfeum Portrékban.


 

 

Szólj hozzá!


25 évnyi hangoskodás után végleg elnémul a zenei tévécsatorna

25 évnyi hangoskodás után végleg elnémul a zenei...

Megint egy zenei csatornával lesz kevesebb a palettán, ugyanis az egykor szebb napokat is megélt VIVA TV év végén lehúzza a rolót - adta hírül a HVG.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fültől fülig kaszabolás - Chelsea Grin lemezbemutató koncert a Dürer Kertben!

A Salt Lake City-ből származó deathcore csapat legújabb albuma Eternal Nightmare címmel július 13-án jelenik majd meg, mellyel idén ősszel turnéra indulnak. Hozzánk október 4-én látogatnak el, a koncertnek a Dürer Kert ad majd otthont.

Decemberben jön a gyerekek kedvenc meséjének zenés változata, a Masha és a Medve

Év végén érkezik gyermek kedvenc medvéje, akivel érdemes lesz találkozni. A Masha és a Medve állathősére nem kell nyomkövetőt rakni, pontosan tudjuk, hol fog felbukkanni. Elsőként december 28-án 14 órakor, majd még aznap 17.30-kor találkozhatunk vele a MOMKult-ban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek