Van még valami, amit nem tudunk Nagy Feróról?

2013. december 05.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Szerintünk nem, legalábbis abban a témakörben, amely még a kívülállóra tartozik, de Szilágyi János természetesen nem ért egyet ezzel, hiszen ha a már ismert dolgokat kívánná újra átrágni vendégeivel, nem a nagyközönség előtt tenné.

Van még valami, amit nem tudunk Nagy Feróról?

Az egykor nagy sikernek örvendő Táskarádió, a Senki többet, harmadszor vagy a Halló, itt vagyok! műsorok szerkesztője, műsorvezetője olyan ismert művészeket, sportolókat hív meg műsorába, akikről ma már nem hallunk annyit, vagy akik nem klasszikus talkshow szereplők. Nem tudjuk, Nagy Ferót melyik kategóriába sorolják, hiszen több beszélgetős műsornak is riportalanya volt már, a tehetségkutató kapcsán belekeveredett a showbizniszbe is, és az, hogy nem beszélnek nap mint nap róla, csak jót tesz egy magára valamit is adó rockzenésznek, különösen akkor, ha nem a zenei teljesítménye a beszédtéma, szóval, tényleg nem tudjuk, mi az oka, de az Orfeum Portrék című műsor következő vendége akkor is ő lesz. Nem fogtok unatkozni...

Kevés olyan közéleti személyiség van hazánkban, akinek élete ne lenne nyitott könyv a nagy nyilvánosság előtt. Közéjük tartozik Nagy Feró, a Beatrice zenekar frontembere is. A Pulitzer-emlékdíjas Szilágyi János újságíró azonban mégis arra vállalkozik, hogy olyan, eddig rejtett titkokra, gondolatokra kérdez rá a zenésznél, amelyek eddig nem láttak napvilágot.

A nemzet csótányáról most már mindenki tudja, milyen mentorként, azzal eddig is tisztában voltunk, hogyan és mit énekel, milyen hangszereken  játszik, politikai szárnypróbálgatásait megpróbáljuk elfeledni, de hogy valójában milyen ember, mit gondol a világról, mi az, ami még foglalkoztatja őt a zenélésen kívül, kinek a tanácsát fogadja el feltétel nélkül talán még nem tették közhírré a bulvárlapok.

Ezekre a kérdésekre is választ  kaphatunk december 9-én 20 órától az Orfeum Portrékban.


 

 

Szólj hozzá!


Péterfy Boriék az A38-on zárják az évet

Péterfy Boriék az A38-on zárják az évet

A Péterfy Bori & Love Band szokásos, A38-as évzáró-estindító szilveszteri koncertje – friss filmzene-dalokkal, klasszikus balladákkal és nagy...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Az, hogy popos, nem káromkodás – Passenger is visszajön Budapestre

Mike Rosenberg neve talán keveseknek ugrik be azonnal, azonban, ha azt mondjuk, Passenger, hirtelen szinte mindenkinek bevillan a Let Her Go című dal kellemes melódiája.

Esik a hó, te gondolj a nyárra – jövőre négy koncert is lesz a Balaton közepén

A Nagyon Balaton egyik legkülönlegesebb programjai az óriási népszerűségnek örvendő kompkoncertek. A sikerre való tekintettel 2019-ben már négy – szó szerint – balatoni bulival várják az érdeklődőket
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek