Van még valami, amit nem tudunk Nagy Feróról?

2013. december 05.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Szerintünk nem, legalábbis abban a témakörben, amely még a kívülállóra tartozik, de Szilágyi János természetesen nem ért egyet ezzel, hiszen ha a már ismert dolgokat kívánná újra átrágni vendégeivel, nem a nagyközönség előtt tenné.

Van még valami, amit nem tudunk Nagy Feróról?

Az egykor nagy sikernek örvendő Táskarádió, a Senki többet, harmadszor vagy a Halló, itt vagyok! műsorok szerkesztője, műsorvezetője olyan ismert művészeket, sportolókat hív meg műsorába, akikről ma már nem hallunk annyit, vagy akik nem klasszikus talkshow szereplők. Nem tudjuk, Nagy Ferót melyik kategóriába sorolják, hiszen több beszélgetős műsornak is riportalanya volt már, a tehetségkutató kapcsán belekeveredett a showbizniszbe is, és az, hogy nem beszélnek nap mint nap róla, csak jót tesz egy magára valamit is adó rockzenésznek, különösen akkor, ha nem a zenei teljesítménye a beszédtéma, szóval, tényleg nem tudjuk, mi az oka, de az Orfeum Portrék című műsor következő vendége akkor is ő lesz. Nem fogtok unatkozni...

Kevés olyan közéleti személyiség van hazánkban, akinek élete ne lenne nyitott könyv a nagy nyilvánosság előtt. Közéjük tartozik Nagy Feró, a Beatrice zenekar frontembere is. A Pulitzer-emlékdíjas Szilágyi János újságíró azonban mégis arra vállalkozik, hogy olyan, eddig rejtett titkokra, gondolatokra kérdez rá a zenésznél, amelyek eddig nem láttak napvilágot.

A nemzet csótányáról most már mindenki tudja, milyen mentorként, azzal eddig is tisztában voltunk, hogyan és mit énekel, milyen hangszereken  játszik, politikai szárnypróbálgatásait megpróbáljuk elfeledni, de hogy valójában milyen ember, mit gondol a világról, mi az, ami még foglalkoztatja őt a zenélésen kívül, kinek a tanácsát fogadja el feltétel nélkül talán még nem tették közhírré a bulvárlapok.

Ezekre a kérdésekre is választ  kaphatunk december 9-én 20 órától az Orfeum Portrékban.


 

 

Szólj hozzá!


Táncolj, Debrecen!

Táncolj, Debrecen!

Az idén első alkalommal nem augusztus 20-án, hanem egy nappal később ér véget a debreceni virágkarnevál: ma este Ráadás - táncol a város...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Dupla koncerttel ünnepel a Csík Zenekar

Folyamatosan koncertezik, ősszel felvidéki turnéra megy, decemberben pedig dupla budapesti fellépéssel ünnepel az idén 30 éves Csík Zenekar.

A 18+-os buli – DreherFeszt

Sörkülönlegességekkel, koncertekkel, sörgyári túrával és számos egyéb programmal várja a közönséget a DreherFeszt szeptember 1-jén a Dreher Sörgyárak területén.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek