Neoton 1000

Varázslat, időutazás és őrült nyári éjszakák a Barba Negra Track-ben

2016/06/08  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Régi és új dalok, nosztalgia és utópia! Sűrű és izgalmas két hét elé nézünk a Barba Negra Track-ben. Az UP! zenekar újult erővel hív táncba mindenkit, a Fish! elérkezettnek látta az időt egy óriási szabadtéri pop-rock bulihoz, Kowalsky meg a Vega pedig bemutatja a várva várt Varázsszavak lemezt.

Varázslat, időutazás és őrült nyári éjszakák a Barba Negra Track-ben

A Dropkick Murphys nálunk is megünnepli 20 éves jubileumát egy eszeveszett kelta punkbulival. Érkezik az Apey and the Pea, akik az AWS-sel karöltve adnak okot a tombolásra, az Anna and the Barbies újból ámulatba ejt minket Utópia koncertjével. Harmadszorra már szabadtéren vár minden őrült rajongót az Edda Művek, a POP84 pedig a 80-as éveket idézi meg a színpadon. Öveket becsatolni, zenei időutazásra felkészülni!

Miénk lesz a nap az UP! zenekarral a Barba Negra Track-ben

A 90-es évek végének fülbemászó slágere, a Nap című dal a Sunshine Boogie albumról máig emblematikus az UP! zenekar történetéből. Az együttes tagjai hosszú és kalandos utat jártak be azóta külföldön és itthon egyaránt. 2009-ben a Back up című koronggal tértek vissza, az elmúlt hónapokban pedig ismét újabb szerzeménnyel rukkoltak elő, bizonyítván, hogy az évek múlása ellenére bulit csapni még mindig nagyon tudnak. Erről meggyőződhetnek a rajongók is június 9-én a Barba Negra Track-ben, ahol régi és új dalok is felcsendülnek majd, a jelszó viszont változatlan: „Mindenki táncoljon!”

UP!

Dátum: 2016. június 9.

vendég: Holychicks

 

 

Jó időben, jó helyen: Fish! buli a Barba Negra Track-ben

Nyárindító mikro-fesztivállal készül a Fish! zenekar június 10-re a Barba Negra Track-ben. Humorért, zseniális szövegekért és jó adag lendületért nem kell a szomszédba mennie a banda tagjainak. Az együttes eddigi legszínesebb albumát, a márciusban megjelent „Idő van” című lemezt a CD verzió mellett limitált számú USB-s karórán is kiadták.  Legyen szó akár pop, rock, metál stílusról, vagy épp rappelésről, az eredmény minden esetben magáért beszél. A magyar jégkorong-válogatottat buzdító „Gyerünk, gyerekek!” himnuszban Kovács Krisztián - becenevén Senior Hal – frontember is beleadott apait-anyait. A tőlük megszokott energiával vetik bele magukat a pénteki fesztiválozásba is, így a 100% hardpop és partyrock ezúttal is garantált.

Fish!

Dátum: 2016. június 10.

vendég: Kies, Headstock, SYO

 

Varázsszavakkal tér vissza a Kowalsky meg a Vega a Barba Negra Track-be

A június 11-i lemezbemutatót hatalmas várakozás övezi, hiszen a tavaly novemberi dupla telt házas - szintén Barba Negrás - buli óta nem játszott Budapesten a Kowalsky meg a Vega. Az áprilisi albummegjelenést követően még sűrűbben mondogattuk azokat a bizonyos varázsigéket, hogy a várva várt nyári este minél hamarabb elérkezzen. A Varázsszavak mostanra kiérdemelte a dupla platinát, és szombaton végre élőben is elhangzanak a dalok a Barba Negra Track-ben. A „zsivány pop”, a pozitív kicsengésű szövegek és a mélyebb mondanivaló ereje ezúttal is végigkíséri majd a koncertet, amit intenzív látványvilággal tesznek még emlékezetesebbé rajongóik számára.

Kowalsky meg a Vega

Dátum: 2016. június 11.

Dedikálás: 18:20

Karmapirin: 19:20

Kowalsky meg a Vega: 20:30

 

Metálerők egyesítve: Apey and the Pea & AWS a Barba Negra Track-ben

A klasszikus metálszellem, a Pantera iránti rajongás és a látványos előadásmód találkozása teszi különleges élménnyé az Apey and the Pea fellépéseit. Túl két nagylemezen és egy Fonogram-díjat is bezsebelve bizonyítanak a rajongóknak is koncertről koncertre. Ezen az estén az AWS-sel egyesítik erőiket a Barba Negra Track színpadán, akiknek magyar nyelvű dalaik akár önálló alkotásokként is megállják helyüket. Hol dinamikusabb, hol érzelmesebb és mélyebb szerzeményekkel lepik meg a közönséget. Budapesten egy darabig nem bukkan fel az AWS, ami plusz érvként szól amellett, hogy a június 16-i szabadtéri Track-es buli miért is lesz kihagyhatatlan.

Apey and the Pea + Aws

Dátum: 2016. június 16.

 

Utópia újratöltve: Anna and the Barbies a Barba Negra Track-ben

Az Anna and the Barbies Utópiája újból megelevenedik, és az áprilisi telt házas buli után Pásztor Anna és zenekara ezúttal már szabadtéren ejti ámulatba a rajongókat. Érzelmek és reakciók széles skáláját váltják ki dalaikkal minden alkalommal, hiszen egyszerre meghökkentő, elgondolkodtató, felpörgető, vagy épp lassító ereje van annak, amit a színpadon művelnek. Mindezt színes és olykor nagyon extrém látványvilággal ötvözve koncertről koncertre meglepik rajongóikat. Az Utópia egy olyan összművészeti előadás, amelynek előkészületei során egy színházi rendezővel és a Fővárosi Nagycirkusszal is együtt dolgozott az együttes. A június 17-i részvétel a Barba Negra Track-ben erősen ajánlott azoknak, akik szemnek és fülnek egyaránt izgalmas élményre vágynak.

Anna and the Barbies

Dátum: 2016. június 17.

Vendég: ÉK

 

Harmadszorra is EDDA Művek a Barba Negrában

Gyertek őrültek! A márciusi dupla buli után ezúttal már a szabad ég alatt alkotunk egy nagy kört. A miskolci fiúk álmodtak egy világot maguknak annak idején, hogy aztán egyszer, egy szép napon elhagyják a várost, és Edda Művekként Magyarország egyik leghíresebb rock együttesévé váljanak. Pataky Attila és zenekara minden alkalommal megteremti azt a légkört, amitől a rajongók újra és újra átélhetik a hamisítatlan Edda-érzést. Június 18-án adjátok át magatokat az önfeledt nosztalgiázásnak a Barba Negra Track-ben!

Edda Művek

Dátum: 2016. június 18.

 

Vissza a 80-as évekbe: Ingyenes POP84 buli a Barba Negra Track-ben

A Barba Negra Track ad otthont annak az időutazásnak, ami a 80-as évekbe repít minket vissza, hogy újra táncra perdülhessünk az akkori fülbemászó popzenék dallamaira. A június 19-i ingyenes bulin többek között olyan korszakalkotó dalok szólnak majd a POP84 zenekar jóvoltából, mint a Duran Duran, Alphaville, Depeche Mode, Wham, és persze hosszan folytathatnánk a sort. Maradjon azonban meglepetés is arra az estére, és éljük át újra együtt az akkori legnagyobb slágereket!

POP84

Dátum: 2016. június 19.

A belépés ingyenes! 

 

Szólj hozzá!


Producereket keres az Ocho Macho

Producereket keres az Ocho Macho

Miközben a kormányzat még mindig nem hajlandó megkegyelmezni a zeneiparban tevékenykedőknek, az érintettek egyre kreatívabb formákban próbálnak...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

VeszprémFest: van egy jó meg egy rossz hírünk...

Érkezett némi jó hír az idén szintén a halasztást választó VeszprémFest 2021-es fellépőiről. Meg egy rossz is. De azt ígérik, jövőre 7 napig áll majd a bál több helyszínen!

Focimeccsre, strandra, cirkuszba lehet menni, koncertre még mindig nem

Először azt gondoltuk, a lényeg az, hogy az embereket szét lehessen ültetni, mint a renitenseket a suliban, de kilógott az uszoda meg a strand, nem beszélve a vidéken megtartható 200 mínuszos lagzikról. Szóval, nem értjük, de a téglában lehet a megoldás.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek