Vazelin-hét az összművészet jegyében a Belmondoval és vendégeivel

2013. február 04.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Unod már, hogy február elején minden a szerelemről szól? Látni sem bírod a piros szívecskés cuccokat a kirakatokban? Agyadra mennek csöpögős dallamok? Szakítanál a hagyományokkal? Akkor a következő programot neked ajánljuk!

Vazelin-hét az összművészet jegyében a Belmondoval és vendégeivel

Nem Valentin-napi mulatságot, hanem Vazelin-heti koncert sorozatot tart idén februárban a Belmondo, amikor is február első hetében szerelmi háromszöget rajzolnak az országra.

Február 7-8-9-én az ország három nagyvárosában (Szeged, Szombathely, Budapest) sikamlós elektro-akusztikus koncertekkel, kortárs irodalmi gondolatokkal (az alkalomhoz illő, kimeríthetetlen női-férfi kapcsolat témában) és különleges vendégekkel örvendezteti meg kedvelőit a Belmondo zenekar.

A szegedi koncert több tekintetben is különleges lesz. Csütörtökön este hosszú idő után újra együtt látható színpadon Czutor Anett és Czutor Zoltán, akik a 2012-es John Lennon-kiállításon tartott műsoruk programjából szemezgetnek azoknak is, akiknek tavaly nem sikerült bejutniuk a REÖK palotás koncertre. A műsor első fele a bevált és közkedvelt Czutorchestra program dalaiból áll majd, amit Fekete János „Jammal” kísér beatbox-szal, Az est másik felében pedig Belmondo dalok (több ritkán hallott is) szólalnak meg akusztikus, vagy éppen a megszokottól eltérő hangszerelésben. A Belmondo-koncertekhez híven, most is sok spontán zenei és szövegjátékkal lepik meg feltöltődni vágyó közönségüket. A tervek szerint a műsorban elhangzik egy-két rövid Czutor próza is.

Az 50 éve megjelent első Beatles albumra Szombathelyen és Budapesten is emlékeznek olyan vendégekkel, mint Szekeres András (Junkies, Stereo Milk), vagy Mayer Noel Richard.

A budapesti koncert különlegessége még három kortárs irodalomban és a slam poetry világában is jegyzett vendég: Kupa Juli, Tallér Edina és Gerner Csaba, akik a koncert dalai között osztják meg néhány perces provokatív gondolataikat a férfi-női létezés kifürkészhetetlenségéről.

 A budapesti helyszín ezúttal a Silenius Pub lesz, ahová nyolc órára várnak minden kedves páros, és páratlan szórakozni vágyót, sok-sok szeretettel!


 

 

Szólj hozzá!


Mennyire Balaton? Nagyon!

Mennyire Balaton? Nagyon!

A Pünkösdi nyitóhétvégével hivatalosan is elrajtol a 6. MOL Nagyon Balaton, a májustól-októberig átfogó, nagyfesztiválokat, kulturális...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Fekete Zaj fesztivál újra a régi helyen!

Ismét megrendezik a Fekete Zaj Fesztivált a Mátrában. A hazai és nemzetközi alternatív/underground előadókra épülő eseményt több év szünet után augusztus 17. és 19. között újra az időközben felújított régi helyszínen, a mátrafüredi Sástó mellett tartják meg.

Gyászol a magyar underground

Meghalt Magyar Péter az Európa Kiadó és a Balaton zenekarok egykori dobosa – tette közzé a szomorú hírt a Zoom.hu.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek