Vazelin-hét az összművészet jegyében a Belmondoval és vendégeivel

2013. február 04.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Unod már, hogy február elején minden a szerelemről szól? Látni sem bírod a piros szívecskés cuccokat a kirakatokban? Agyadra mennek csöpögős dallamok? Szakítanál a hagyományokkal? Akkor a következő programot neked ajánljuk!

Vazelin-hét az összművészet jegyében a Belmondoval és vendégeivel

Nem Valentin-napi mulatságot, hanem Vazelin-heti koncert sorozatot tart idén februárban a Belmondo, amikor is február első hetében szerelmi háromszöget rajzolnak az országra.

Február 7-8-9-én az ország három nagyvárosában (Szeged, Szombathely, Budapest) sikamlós elektro-akusztikus koncertekkel, kortárs irodalmi gondolatokkal (az alkalomhoz illő, kimeríthetetlen női-férfi kapcsolat témában) és különleges vendégekkel örvendezteti meg kedvelőit a Belmondo zenekar.

A szegedi koncert több tekintetben is különleges lesz. Csütörtökön este hosszú idő után újra együtt látható színpadon Czutor Anett és Czutor Zoltán, akik a 2012-es John Lennon-kiállításon tartott műsoruk programjából szemezgetnek azoknak is, akiknek tavaly nem sikerült bejutniuk a REÖK palotás koncertre. A műsor első fele a bevált és közkedvelt Czutorchestra program dalaiból áll majd, amit Fekete János „Jammal” kísér beatbox-szal, Az est másik felében pedig Belmondo dalok (több ritkán hallott is) szólalnak meg akusztikus, vagy éppen a megszokottól eltérő hangszerelésben. A Belmondo-koncertekhez híven, most is sok spontán zenei és szövegjátékkal lepik meg feltöltődni vágyó közönségüket. A tervek szerint a műsorban elhangzik egy-két rövid Czutor próza is.

Az 50 éve megjelent első Beatles albumra Szombathelyen és Budapesten is emlékeznek olyan vendégekkel, mint Szekeres András (Junkies, Stereo Milk), vagy Mayer Noel Richard.

A budapesti koncert különlegessége még három kortárs irodalomban és a slam poetry világában is jegyzett vendég: Kupa Juli, Tallér Edina és Gerner Csaba, akik a koncert dalai között osztják meg néhány perces provokatív gondolataikat a férfi-női létezés kifürkészhetetlenségéről.

 A budapesti helyszín ezúttal a Silenius Pub lesz, ahová nyolc órára várnak minden kedves páros, és páratlan szórakozni vágyót, sok-sok szeretettel!


 

 

Szólj hozzá!


Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Fesztiválos körutunk következő állomása Velencére vezetett, ahol az EFOTT utolsó napjának programjai között válogattunk. Kiemelt figyelmet...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Rúzsa Magdinak elege lett – a Facebook-on reagált az őt ért vádakra

"Most lett nagyon elegem! ITT AZ ÁLLJ!" – kezdődik a posztja, és végigolvasva csak sejtéseink voltak, mi történt, de aztán beírtuk a nevét a legjobb barátunk keresőjébe...

El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

Mint arról júniusban beszámoltunk, tilos a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard, a sörbike és a riksa használata az V. kerületi önkormányzat tulajdonában lévő gyalogutakon és gyalogos övezetekben.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek