Végre egy hely a 30+-osoknak: New Orleans Club

2013. szeptember 17.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A hírek között válogatva erőteljes késztetést éreztem arra, hogy most ne szabadtéri programot ajánljak a figyelmetekbe. Tekintve, hogy rázza a szél az ablakot... Találtam is egy remek lehetőséget: a terézvárosi Lovag utcában található megújult New Orleans Club igényes zenei programokkal várja a harminc fölötti közönséget.

Végre egy hely a 30+-osoknak: New Orleans Club

Al di Meola, Candy Dulfer és John McLaughlin is fellépett már szórakozóhelyen, amely nemrégiben átalakult, de továbbra is elkötelezett közvetítője a minőségi zenének.

A hétvégén megnyitó bulikkal indul a szezon a klubban: szeptember 20-án, pénteken este a Back II Black, szeptember 21-én szombaton pedig a Group 'N' Swing zenél. 

Itt tartja majd népszerű táncos bulijait péntekenként és szombatonként  a Jazzy Rádió Jazzy Party néven, de a népszerű magyar együttesek akusztikus koncertjei, a magyar színházművészet kiemelkedő művészeinek zenés előadóestjei, a kabaré előadások vagy épp a zenetörténeti kalandozások a komolyzene legnépszerűbb előadóival is beletartoznak a klub kínálatába.

Az új New Orleans Gájer Bálint, a Voice-ból is ismert énekes új otthona is. A három éve dzsessz-ének szakon zeneakadémiai diplomát szerzett előadó, akit sokszor a magyar Michael Bublénak is neveznek, önálló előadóesttel és a Group'N'Swinggel is fellép a klubban. 

Szeptemberi programok:

A szeptembert Éliás Gyula, alias Éliás Junior, a magyar klubélet egyik meghatározó és egyben legsokoldalúbb egyénisége zárja. Műsorát a Get the look divatbemutató színesíti.

Szeptember 20., péntek 22.00: Back II Black

Szeptember 21., szombat 22.00: Group'N'Swing

Szeptember 28., szombat 22.00: Éliás Junior és Get the look divatbemutató

A koncertek után Jazzy Party, házigazda DJ Suri Imre.


Képtár

  • Végre egy hely a 30+-osoknak: New Orleans Club kép 19355
  • Végre egy hely a 30+-osoknak: New Orleans Club kép 19357
 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek