Év koncertje - szavazás

Végre egy hely a 30+-osoknak: New Orleans Club

2013. szeptember 17.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A hírek között válogatva erőteljes késztetést éreztem arra, hogy most ne szabadtéri programot ajánljak a figyelmetekbe. Tekintve, hogy rázza a szél az ablakot... Találtam is egy remek lehetőséget: a terézvárosi Lovag utcában található megújult New Orleans Club igényes zenei programokkal várja a harminc fölötti közönséget.

Végre egy hely a 30+-osoknak: New Orleans Club

Al di Meola, Candy Dulfer és John McLaughlin is fellépett már szórakozóhelyen, amely nemrégiben átalakult, de továbbra is elkötelezett közvetítője a minőségi zenének.

A hétvégén megnyitó bulikkal indul a szezon a klubban: szeptember 20-án, pénteken este a Back II Black, szeptember 21-én szombaton pedig a Group 'N' Swing zenél. 

Itt tartja majd népszerű táncos bulijait péntekenként és szombatonként  a Jazzy Rádió Jazzy Party néven, de a népszerű magyar együttesek akusztikus koncertjei, a magyar színházművészet kiemelkedő művészeinek zenés előadóestjei, a kabaré előadások vagy épp a zenetörténeti kalandozások a komolyzene legnépszerűbb előadóival is beletartoznak a klub kínálatába.

Az új New Orleans Gájer Bálint, a Voice-ból is ismert énekes új otthona is. A három éve dzsessz-ének szakon zeneakadémiai diplomát szerzett előadó, akit sokszor a magyar Michael Bublénak is neveznek, önálló előadóesttel és a Group'N'Swinggel is fellép a klubban. 

Szeptemberi programok:

A szeptembert Éliás Gyula, alias Éliás Junior, a magyar klubélet egyik meghatározó és egyben legsokoldalúbb egyénisége zárja. Műsorát a Get the look divatbemutató színesíti.

Szeptember 20., péntek 22.00: Back II Black

Szeptember 21., szombat 22.00: Group'N'Swing

Szeptember 28., szombat 22.00: Éliás Junior és Get the look divatbemutató

A koncertek után Jazzy Party, házigazda DJ Suri Imre.


Képtár

  • Végre egy hely a 30+-osoknak: New Orleans Club kép 19355
  • Végre egy hely a 30+-osoknak: New Orleans Club kép 19357
 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek