Végre egy hely a 30+-osoknak: New Orleans Club

2013. szeptember 17.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A hírek között válogatva erőteljes késztetést éreztem arra, hogy most ne szabadtéri programot ajánljak a figyelmetekbe. Tekintve, hogy rázza a szél az ablakot... Találtam is egy remek lehetőséget: a terézvárosi Lovag utcában található megújult New Orleans Club igényes zenei programokkal várja a harminc fölötti közönséget.

Végre egy hely a 30+-osoknak: New Orleans Club

Al di Meola, Candy Dulfer és John McLaughlin is fellépett már szórakozóhelyen, amely nemrégiben átalakult, de továbbra is elkötelezett közvetítője a minőségi zenének.

A hétvégén megnyitó bulikkal indul a szezon a klubban: szeptember 20-án, pénteken este a Back II Black, szeptember 21-én szombaton pedig a Group 'N' Swing zenél. 

Itt tartja majd népszerű táncos bulijait péntekenként és szombatonként  a Jazzy Rádió Jazzy Party néven, de a népszerű magyar együttesek akusztikus koncertjei, a magyar színházművészet kiemelkedő művészeinek zenés előadóestjei, a kabaré előadások vagy épp a zenetörténeti kalandozások a komolyzene legnépszerűbb előadóival is beletartoznak a klub kínálatába.

Az új New Orleans Gájer Bálint, a Voice-ból is ismert énekes új otthona is. A három éve dzsessz-ének szakon zeneakadémiai diplomát szerzett előadó, akit sokszor a magyar Michael Bublénak is neveznek, önálló előadóesttel és a Group'N'Swinggel is fellép a klubban. 

Szeptemberi programok:

A szeptembert Éliás Gyula, alias Éliás Junior, a magyar klubélet egyik meghatározó és egyben legsokoldalúbb egyénisége zárja. Műsorát a Get the look divatbemutató színesíti.

Szeptember 20., péntek 22.00: Back II Black

Szeptember 21., szombat 22.00: Group'N'Swing

Szeptember 28., szombat 22.00: Éliás Junior és Get the look divatbemutató

A koncertek után Jazzy Party, házigazda DJ Suri Imre.


Képtár

  • Végre egy hely a 30+-osoknak: New Orleans Club kép 19355
  • Végre egy hely a 30+-osoknak: New Orleans Club kép 19357
 

 

Szólj hozzá!


Feltörték a 30Y kisbuszát, keresik a hangszereket!

Feltörték a 30Y kisbuszát, keresik a hangszereket!

Az indexesek vették észre és tették közzé a menedzser posztját.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Gospelkórus énekel a királyi esküvőn

Meghan Markle-lal az amerikai zene is az angol királyi esküvők ősi ceremóniájának részévé válik. A szombati templomi szertartáson az amerikai The Kingdom Choir gospelkórus is szerepel, Ben E. King, az amerikai soul néhai klasszikusának Stand By Me című dalával.

Ismét a Dürerben játszik az őrült szakállas

Off-Broadway musicalje dalaival érkezik Ben Caplan és zenekara, a The Casual Smokers május 28-án a Dürer Kertbe.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek