Világhírű zenekar frontemberével áll színpadra a Peet Project

2014. január 06.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Hazánk egyik legaktívabb és legizgalmasabb jazz-pop formációja, a Peet Project dupla amerikai sikerturnéja után ezúttal a hazai közönséget szeretné meglepni nemzetközi kooperációval. Peeték január 11-én az Electro Deluxe frontemberével, James Copley-val adnak közös koncertet Budapesten.

Világhírű zenekar frontemberével áll színpadra a Peet Project

A Peet Project számára 2013 egy igazi sikerév volt, hiszen 3. stúdióalbumuk megjelenése után azonnal az amerikai rádiós játszási listák élére törtek, így a srácok kétszer is megmutathatták a tengerentúlon, hogy Magyarország jogosan részese a világ jazz-pop térképének. Áprilisban Amerika lenagyobb, októberben pedig a legrégebbi Smooth Jazz fesztiválján adtak koncertet a műfaj legnagyobb világsztárjainak társaságában, melyeket a közönség mindkét esetben álló ovációval jutalmazott. A fiúk 2013-hoz méltóan szeretnék nyitni az újévet, és mivel a zenekar Magyarországon érzi igazán otthon magát, igyekszik a hazai közönségnek új és megismételhetetlen zenei élményeket szerezni. Január 11-én a budapesti Mika Tivadar Mulató színpadán, James Copley-val közösen egy elsöprő koncertélménnyel szeretnék megajándékozni a hazai közönséget.

A francia Electro Deluxe jelenleg a világ egyik legsikeresebb soul-funk zenekara. 2013-ban megjelent HOME című 5. albumuk azonnal a digitális eladási listák élére tört, párizsi nagykoncertjük bombasztikus felvétele futótűzként terjedt el az egész világon.

 

Peet 2013 júniusában, Hollandiában járt az Electro Deluxe koncertjén, ahol személyesen is megismerte James-t.

"Régóta E.D. rajongó voltam már, és júniusban a Peet Project egy részével végre volt lehetőségünk eljutni egy koncertjükre Hollandiában. Életem egyik legmeghatározóbb koncertélménye volt, az első sorban tomboltuk végig a bulit, ami után természetesen megrohamoztuk a backstage-et, mint lelkes rajongók. Megismerkedtünk a csapattal, akikkel utána végigmulattuk az éjszakát, én pedig közben sokat beszélgettem James-szel, azóta is folyamatosan tartottuk a kapcsolatot. Nagyon hasonlóan gondolkodunk a frontemberségről, ezáltal hasonló energiaszintet is hozunk a színpadon, épp ezért biztos vagyok benne, hogy a közös koncert felejthetetlen lesz." – Mondta el Peet a Január 11-i budapesti buli kapcsán.

 A koncert során elhangzanak a legdögösebb soul-funk darabok, és persze nem hiányozhat a repertoárból néhány Electro Deluxe dal sem, ezúttal maga a frontember előadásában, aki már este 8-tól akusztikus duójával, a Las Vegas Wedding-gel melegíti majd be a közönséget.

 


 

 

Szólj hozzá!


Táncolj, Debrecen!

Táncolj, Debrecen!

Az idén első alkalommal nem augusztus 20-án, hanem egy nappal később ér véget a debreceni virágkarnevál: ma este Ráadás - táncol a város...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Dupla koncerttel ünnepel a Csík Zenekar

Folyamatosan koncertezik, ősszel felvidéki turnéra megy, decemberben pedig dupla budapesti fellépéssel ünnepel az idén 30 éves Csík Zenekar.

A 18+-os buli – DreherFeszt

Sörkülönlegességekkel, koncertekkel, sörgyári túrával és számos egyéb programmal várja a közönséget a DreherFeszt szeptember 1-jén a Dreher Sörgyárak területén.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek