Visszaszámlálás indul: május 7-én indul a Depeche Mode-turné!

2013. április 26.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A magyar Depeche Mode rajongók is egyre izgatotabban számolnak vissza, hiszen hamarosan turnéra indul kedvenc csapatuk, hogy május 21-én a Puskás Ferenc Stadionban is színpadra lépjenek.

Visszaszámlálás indul: május 7-én indul a Depeche Mode-turné!

A csapat legújabb albuma, a Delta Machine – ahogy a legtöbb európai országban, úgy nálunk is - a slágerlista első helyén kezdett és máris platina státuszt ért el. A zenekar körül már teljes az őrület, mindenki a májusi turné indítást várja,  s azt, hogy Dave Gahan és társai idén mivel kápráztatják el a közönséget.

Turnéjuk május 7-én Tel Avivban kezdődik, bár május 4-én Nizzában már tartanak egy nyilvános főpróbát – de ide legnagyobb részt nyereményjátékokon és rajongói klubokon keresztül lehet még csak bejutni. A budapesti koncert mellett összesen 25 európai országban 34 koncertet adnak mielőtt Észak-Amerikában folytatnák koncertkörútjukat.

A magyar rajongók kivételesen szerencsés helyzetben vannak, hiszen május 11. és 23. között még a Depeche Mode kiállítást is hazánkban üdvözölhetik. Ez azért is nagy szó, mert Európában összesen 3 városban lehet majd megtekinteni az úgynevezett Burmeister Gyűjtemény darabjait. Nálunk az Erzsébet téri Design Terminál ad majd otthon a Depeche Mode ritkaságoknak és emléktárgyaknak.


Képtár

  • Visszaszámlálás indul: május 7-én indul a Depeche Mode-turné! kép 12094
  • Visszaszámlálás indul: május 7-én indul a Depeche Mode-turné! kép 12095
  • Visszaszámlálás indul: május 7-én indul a Depeche Mode-turné! kép 12096
  • Visszaszámlálás indul: május 7-én indul a Depeche Mode-turné! kép 12097
  • Visszaszámlálás indul: május 7-én indul a Depeche Mode-turné! kép 12098
 

 

Szólj hozzá!


Orvosok fejtették meg Michael Jackson táncmozdulatának titkát

Orvosok fejtették meg Michael Jackson...

Orvosok találtak magyarázatot arra a fizikai képtelenségnek tűnő táncmozdulatra, amellyel Michael Jackson kápráztatta el a közönséget a Smooth...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Teát ittunk Afrikában Elizabettel – sikerült kikúrálnunk magunkat

Valahogy úgy alakult a dolog, hogy sosem voltam még KFT-koncerten, és be kell látnom, hogy ez nagy hiba volt. Többet nem fordul elő, megígérem.

Monumentális, mégis imádni való one-man-show: Trónok harca élő koncert

Az érzések skálájának teljes spektrumát élhette át valamennyi Trónok harca rajongó, aki részt vett a Papp László Arénában május 18-án tartott monumentális koncerten. Megkockáztatom: nemcsak a rajongóknak okozhatott felejthetetlen élményt az előadás, hanem azoknak is, akik esetleg nem is ismerik a történetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek