Visszaszámlálás indul: május 7-én indul a Depeche Mode-turné!

2013. április 26.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A magyar Depeche Mode rajongók is egyre izgatotabban számolnak vissza, hiszen hamarosan turnéra indul kedvenc csapatuk, hogy május 21-én a Puskás Ferenc Stadionban is színpadra lépjenek.

Visszaszámlálás indul: május 7-én indul a Depeche Mode-turné!

A csapat legújabb albuma, a Delta Machine – ahogy a legtöbb európai országban, úgy nálunk is - a slágerlista első helyén kezdett és máris platina státuszt ért el. A zenekar körül már teljes az őrület, mindenki a májusi turné indítást várja,  s azt, hogy Dave Gahan és társai idén mivel kápráztatják el a közönséget.

Turnéjuk május 7-én Tel Avivban kezdődik, bár május 4-én Nizzában már tartanak egy nyilvános főpróbát – de ide legnagyobb részt nyereményjátékokon és rajongói klubokon keresztül lehet még csak bejutni. A budapesti koncert mellett összesen 25 európai országban 34 koncertet adnak mielőtt Észak-Amerikában folytatnák koncertkörútjukat.

A magyar rajongók kivételesen szerencsés helyzetben vannak, hiszen május 11. és 23. között még a Depeche Mode kiállítást is hazánkban üdvözölhetik. Ez azért is nagy szó, mert Európában összesen 3 városban lehet majd megtekinteni az úgynevezett Burmeister Gyűjtemény darabjait. Nálunk az Erzsébet téri Design Terminál ad majd otthon a Depeche Mode ritkaságoknak és emléktárgyaknak.


Képtár

  • Visszaszámlálás indul: május 7-én indul a Depeche Mode-turné! kép 12094
  • Visszaszámlálás indul: május 7-én indul a Depeche Mode-turné! kép 12095
  • Visszaszámlálás indul: május 7-én indul a Depeche Mode-turné! kép 12096
  • Visszaszámlálás indul: május 7-én indul a Depeche Mode-turné! kép 12097
  • Visszaszámlálás indul: május 7-én indul a Depeche Mode-turné! kép 12098
 

 

Szólj hozzá!


Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Fesztiválos körutunk következő állomása Velencére vezetett, ahol az EFOTT utolsó napjának programjai között válogattunk. Kiemelt figyelmet...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Rúzsa Magdinak elege lett – a Facebook-on reagált az őt ért vádakra

"Most lett nagyon elegem! ITT AZ ÁLLJ!" – kezdődik a posztja, és végigolvasva csak sejtéseink voltak, mi történt, de aztán beírtuk a nevét a legjobb barátunk keresőjébe...

El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

Mint arról júniusban beszámoltunk, tilos a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard, a sörbike és a riksa használata az V. kerületi önkormányzat tulajdonában lévő gyalogutakon és gyalogos övezetekben.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek