Visszaszámlálás indul: május 7-én indul a Depeche Mode-turné!

2013. április 26.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A magyar Depeche Mode rajongók is egyre izgatotabban számolnak vissza, hiszen hamarosan turnéra indul kedvenc csapatuk, hogy május 21-én a Puskás Ferenc Stadionban is színpadra lépjenek.

Visszaszámlálás indul: május 7-én indul a Depeche Mode-turné!

A csapat legújabb albuma, a Delta Machine – ahogy a legtöbb európai országban, úgy nálunk is - a slágerlista első helyén kezdett és máris platina státuszt ért el. A zenekar körül már teljes az őrület, mindenki a májusi turné indítást várja,  s azt, hogy Dave Gahan és társai idén mivel kápráztatják el a közönséget.

Turnéjuk május 7-én Tel Avivban kezdődik, bár május 4-én Nizzában már tartanak egy nyilvános főpróbát – de ide legnagyobb részt nyereményjátékokon és rajongói klubokon keresztül lehet még csak bejutni. A budapesti koncert mellett összesen 25 európai országban 34 koncertet adnak mielőtt Észak-Amerikában folytatnák koncertkörútjukat.

A magyar rajongók kivételesen szerencsés helyzetben vannak, hiszen május 11. és 23. között még a Depeche Mode kiállítást is hazánkban üdvözölhetik. Ez azért is nagy szó, mert Európában összesen 3 városban lehet majd megtekinteni az úgynevezett Burmeister Gyűjtemény darabjait. Nálunk az Erzsébet téri Design Terminál ad majd otthon a Depeche Mode ritkaságoknak és emléktárgyaknak.


Képtár

  • Visszaszámlálás indul: május 7-én indul a Depeche Mode-turné! kép 12094
  • Visszaszámlálás indul: május 7-én indul a Depeche Mode-turné! kép 12095
  • Visszaszámlálás indul: május 7-én indul a Depeche Mode-turné! kép 12096
  • Visszaszámlálás indul: május 7-én indul a Depeche Mode-turné! kép 12097
  • Visszaszámlálás indul: május 7-én indul a Depeche Mode-turné! kép 12098
 

 

Szólj hozzá!


Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Le is írta nekünk – meg nektek is –, hogy miért és mégis hogyan :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hogyan szerettessük meg a zongorát a Spotify-generációval? Például a Walking Dead zeneszerzőjével!

Chad Lawson a klasszikus zongorázást keresztezi a legújabb technikai vívmányokkal, az elektronikus zene eszközeivel, így hoz létre egészen különleges hangzást és stílusötvözetet. Az A38 Hajón hallgathatjuk meg a végeredményt október 11-én, a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében.

Moszkva első magánkézben levő balett-társulata az Erkelben vendégeskedik

2018. november 3-án és 4-én az Erkel Színházban lép fel a Moszkvai Balett társulata, műsorukon a DON QUIJOTE és a CSIPKERÓZSIKA szerepel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek