Welcome to 1984: visszatér az Anti-Flag Budapestre

2022/07/02  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A pennsylvaniai csapat 4 év után újra Budapestre látogat legújabb, 20/20 Vision című lemezükkel. A Welcome to 1984 turné július 10-én gurul be az A38 Hajóra.

Welcome to 1984: két hét múlva visszatér az Anti-Flag Budapestre  07.10.

A pennsylvaniai punkrockerek legutóbb az Offspring előzenekaraként látogattak hazánkba 2018-ban, de 2008 óta szinte nem telt el magyar nyár nélkülük. A járvány sajnos közbeszólt, úgyhogy ezúttal két évet kellett várnunk, hogy a 20/20 Vision című legújabb lemezük legjobb dalait élőben is hallhassuk.



A zenekar az 1988-as megalakulása óta töretlenül halad előre, tizenkét stúdió albumuk jelent meg, ami önmagában is szép eredmény, viszont a stúdiózás mellett a koncertezéssel sem állnak le egyetlen pillanatra sem, szinte mindig úton vannak, minden kontinenst többször körbeturnézták már.

A zene mellett fontosnak tartják a környezetvédelmi és politikai állásfoglalást, melyek dalaikban is visszatérő elemek. Justin, Chris, Chris no.2 és Pat lassan huszonöt éve borzolják az idegeket, háború- és fegyverellenes dalszövegeikre napjainkban sajnos nagyobb szükség van, mint eddig bármikor. A koncerten biztosan számíthatunk aktuálpolitikai és egyéb fajsúlyos témák feszegetésére, izzasztó circle pitekre és hajó billegésre, úgyhogy aki bármelyikre is érzékeny, az zárt cipővel, nyitott szívvel és daedalonnal érkezzen a helyszínre...

 



Anti-Flag, A38

 

 

Szólj hozzá!


A  Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest Parkba jön

A Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom...

Noha, a Rage Against The Machine már nem jutott el Magyarországra és már feltehetően nem is fog, legendás gitárosa, Tom Morello viszont hamarosan...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Így nyaral a Balaton-parton a Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaan

Az anarchia helyett humorral lázadó, éppen 45 éves brit punk ikon, a Toy Dolls, a még kerekebb, négy évtizedet ünneplő Stratovarius a finn powermetal színeiben, és honfitársaik, az északi kocsmabulik hangulatát metalmuzsikába hajtogató Korpiklaani csapata is tiszteletét teszi Alsóőrsön, a Tábor Fesztiválon.

Budapesten lép fel a szörnymetál csapat, akikről teret neveztek el Finnországban

A Lordi legfrissebb, Screem Writers Guild című lemezét mutatja be március 23-án a Barba Negrában.
Új koncertek