Zenekarral jön a Freestylers a ZP-be!

2013. július 22.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A több mint 15 éve stílust diktáló Freestylers ott van a legnagyobb fesztiválokon, a világ legnépszerűbb klubjaiban, július 29-én, hétfőn este pedig a Zöld Pardonban tartanak oktatást a ‘The Coming Storm’ című, nemrég megjelent albumuk anyagával.

Zenekarral jön a Freestylers a ZP-be!

A brit Freestylers tagjai, Aston és Matt a ’90-es évek közepén kezdtek el együtt zenélni - mindketten nagy rajongói voltak a hiphop és az elektro beat stílusoknak. A legendás breakbeat kiadó, a Freskanova jelentette meg első két albumukat, 1998-ban pedig a Muzik Magazine az év legjobb zenekarának jelölte  a duót. Emellett ráadásul részt vehettek Lenny KravitzAmerican Woman’ turnéján is - a zenész saját maga kérte fel a srácokat, hogy töltsék be az előzenekar szerepét, mert olyan meggyőzőnek találta a produkciójukat. De önállóan is sikert sikerre halmoztak: 1999-ben harmincezres tömegeket mozgattak meg a Glastonbury Fesztiválon, 2005-ben pedig felléptek az MTV Millennium Party-ján is.

A Freestylers karrierjét az úgynevezett ‘urban electronic’ zenei műfajban kezdte, a korai hangzásuk legmeghatározóbb pontjai a ‘B-Boy Stance’, a ‘Ruffneck’ és a ‘Warning’ c. dalaik voltak. Ám ahogy a zenéjük változott, úgy változtak himnuszaik is, mint pl. a ‘Punks’, a ‘Boom Blast’, a ‘Fasten your Seat-belts’, a ‘Painkiller’ vagy a közelmúltban megjelent ‘Cracks’.

Az underground hőseiként számon tartott fiúk mindemellett mainstream sikereket is elértek a világszerte jól ismert ‘Push Up’ c. slágerükkel, amelyet számos tévéreklámban, illetve a Zoolander című filmben is hallhatott a nagyközönség.

A ZP-t legújabb stúdióalbumuk, a ‘The Coming Storm’ lemezbemutató turnéja során ejtik útba július 29-én, de természetesen a nagy slágerek sem maradhatnak ki a repertoárjukból. A fiúk nem először járnak kis hazánkban, és biztosra vehetjük, hogy fergeteges bulit csapnak majd a Rákóczi híd budai lábánál is, ahová ezúttal teljes, élő zenekari felállással érkeznek.

Így ha csak képletesen is - eső előtt köpönyeg -  készüljünk fel a mindet elsöprő viharra!

Ha szeretnél ingyen bejutni, nincs más dolgot, mint felelni néhány kérdésre a koncert.hu nyereményjátékán!Képtár

  • Zenekarral jön a Freestylers a ZP-be! kép 15532
  • Zenekarral jön a Freestylers a ZP-be! kép 15534
 

 

Szólj hozzá!


Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

A Zene világnapját a Klauzál Házban szeptember 29-én ünneplik: „Add a kezed" címmel a Verkli együttes ad koncertet, amelyen nem akárki lesz a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A jó zsarunak új albuma jelent meg

Josh Groban szeptember 21-én adta ki nyolcadik stúdióalbumát Bridges címmel.

Andrea Bocelli és fia duettjén sírni fogtok

Ha csak egyetlen videót nézel meg ma, ez legyen az! Andrea Bocelli legújabb dalában fiával Matteoval közösen énekli Fall On Me című dalát, ami még a legkeményebb szívű zenerajongót is azonnal leveszi a lábáról.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek