Zsédát hívták meg vendégnek az angol hercegi pár osztálytársai

2018/11/15  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az angol hercegi pár kedvenc énekegyüttese, a sármos fiúkból álló Blake trió a hazai pop-szcéna legvonzóbb énekesnőjét, Zsédát kérte fel vendégművészként az idén 10. születésnapját ünneplő formáció első budapesti koncertjére.

Fotó: Zséda (FB)

Számos világ körüli turné után jövő januárban Budapestre érkezik az angol hercegi pár kedvenc énekegyüttese, az idén 10. születésnapját ünneplő Blake. A klasszikus crossover kiválóságai először látogatnak el hazánkba, hogy ugyanúgy meghódítsák a magyar közönséget, mint ahogy rajongójukká tették Katalint és Vilmos herceget, Fülöp herceget, II. Erzsébetet vagy akár Jennifer Hudsont.

A fiúk – koncertjeik során – az adott turnéhelyszín legjobb énekeseit hívják meg koncertjeikre. Budapesti fellépésük előtt több magyar előadót is meghallgattak és választásuk Zsédára esett, mint mondták:

„Adrienn fantasztikus hangja mellett döntő érv volt, hogy sokáig dolgozott énekegyüttesben, így biztosan hamar közös nevezőre találunk majd a próbák alatt".

Számos világhírű sláger feldolgozását köszönhetjük eddig a formációnak, egyedi stílusuknak köszönhetően dalaik tíz országban is a toplisták első helyén végeztek, és korábban a 2012-es olimpiai játékok főelőadójának is felkérték őket. A Blake, amellett, hogy világ körüli és országos turnék, valamint nemzetközi fesztiválok állandó résztvevői, a Buckingham Palotában is visszatérő vendégek. Maga II. Erzsébet kétszer is meghívta őket a Buckingham Palotába koncertezni -  a hercegi párral a mai napig jó kapcsolatot ápoló zenekar, melynek tagjai együtt jártak iskolába Katalin hercegnével és Vilmos brit királyi herceggel, egy külön számot is írt a pár esküvőjére, ami „All of Me" címmel vált híressé.

Január 19-én a formáció Debrecenben is színpadra lép. Itthoni fellépéseiket egy magyar szimfonikus zenekar fogja kísérni mindkét helyszínen, akik már javában próbálnak a januári koncertekre. Az élő show-n az együttes 10. születésnapja alkalmából kiadott album dalait is hallhatjuk, ami a mai napig a Brit Classical Charts első helyein szerepel.

A jegyértékesítés már folyik (a csatolt eseménynél megtalálható a lehetőség), addig is hangolódjunk együtt a januári koncertre:

Megjegyeznénk, hogy mellettük legalább 3 BLAKE is létezik a világ könnyűzenéjében, de ahogy nézzük, ők egészen más stílusban nyomulnak:

 

Blake, crossover, Kate Middleton, Vilmos herceg, Zséda

 

 

Szólj hozzá!


A  Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest Parkba jön

A Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom...

Noha, a Rage Against The Machine már nem jutott el Magyarországra és már feltehetően nem is fog, legendás gitárosa, Tom Morello viszont hamarosan...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Így nyaral a Balaton-parton a Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaan

Az anarchia helyett humorral lázadó, éppen 45 éves brit punk ikon, a Toy Dolls, a még kerekebb, négy évtizedet ünneplő Stratovarius a finn powermetal színeiben, és honfitársaik, az északi kocsmabulik hangulatát metalmuzsikába hajtogató Korpiklaani csapata is tiszteletét teszi Alsóőrsön, a Tábor Fesztiválon.

Budapesten lép fel a szörnymetál csapat, akikről teret neveztek el Finnországban

A Lordi legfrissebb, Screem Writers Guild című lemezét mutatja be március 23-án a Barba Negrában.
Új koncertek