Menopauza 1170x180

Carlos Marin emléke előtt tiszteleg az IL DIVO turnéja

Karácsony előtt pár nappal hoztuk a szomorú hírt, hogy 53 éves korában meghalt Carlos Marin, az Il Divo énekese. Mostanra kiderült, hogy három társa tovább viszi a sikeres formációt, és Magyarországra is eljönnek 2022 októberében.

Carlos Marin emléke előtt tiszteleg az IL DIVO turnéja
53 éves korában meghalt Carlos Marin, az Il Divo énekese

53 éves korában meghalt Carlos Marin, az Il Divo énekese

Az El Pais című spanyol lap arról számolt be, hogy Marin az angliai turné során rosszul lett, és mesterséges kómában tartották egy manchesteri kórházban. Az együttese imádságra hívta a rajongókat, csakúgy, mint az Omega Kóbor János esetében. Sajnos a végkifejlet is ismételte magát.
 
Fotó: Uránia Nemzeti Filmszínház

Mindez világ örvendezzen! – Különleges koncertsorozattal zárja az évet az Uránia

Hét különleges program várja decemberben a könnyűzene és a komolyzene kedvelőit az Uránia Nemzeti Filmszínház most záruló két koncertsorozatában.
 
 
Carbonziált filmzenék és filmesített carbondalok az urániában

Carbonziált filmzenék és filmesített carbondalok az Urániában

A Crossover Uránia a Nemzeti Filmszínház műfajokon átívelő koncertsorozata, ahol minden előadó valamilyen különleges produkcióval lép színpadra, november 12-én például a Carbonfools ad különleges koncertet.
 
Crossover Uránia – 12 koncert az átjárhatóság jegyében

Crossover Uránia – Az első koncert a világ legveszélyesebb útjára visz el

Az Uránia Nemzeti Filmszínház új, műfajokon átívelő szériájában tizenkét előadás szerepel, a könnyűzenei koncertsorozat a Zoord együttes lemezbemutató koncertjével indul pénteken.
 
A crossover négyes fogata jövőre visszahajt Budapestre: IL DIVO az Arénában

A crossover négyes fogata halasztott: az IL DIVO jövő ősszel lép fel az Arénában

A COVID-19 miatt Európában kialakult rendezvényeket szabályozó korlátozások miatt az IL DIVO menedzsmentje arra a döntésre jutott, hogy az európai turné állomásait 2021-re helyezik át, ez pedig érinti a budapesti koncertet is. Az esemény új időpontja 2021. október 29., azaz a koncert...
 
Ez a hajó is elment: lemondta budapesti koncertjét a DIRTY SHIRT

Ez a hajó is elment: lemondta budapesti koncertjét a DIRTY SHIRT

Lemondta közép-európai mini-turnéját, és ezzel együtt a március 17-re tervezett budapesti koncertjét a DIRTY SHIRT. A tervek szerint az eseményt egy őszi időpontban fogják megtartani, a koncertre váltott jegyeket a ROCK1 jegyrendszere külön kérés nélkül visszatéríti mindenkinek....
 
 
Román-magyar crossover a Back Stage Pubban

Román-magyar crossover a Back Stage Pubban

Önálló turnéval tér vissza hazánkba a román-magyar tagságú hardcore/folk metal/crossover zenekar, a Dirty Shirt. Vendégük a hasonló stílust képviselő RUMPROOF lesz.
 
Fotó: Zséda (FB)

Zsédát hívták meg vendégnek az angol hercegi pár osztálytársai

Az angol hercegi pár kedvenc énekegyüttese, a sármos fiúkból álló Blake trió a hazai pop-szcéna legvonzóbb énekesnőjét, Zsédát kérte fel vendégművészként az idén 10. születésnapját ünneplő formáció első budapesti koncertjére.
 
Fotó: Blake/FB

Magyarországra jönnek az angol hercegi pár osztálytársai

Budapesten az Arénában, Debrecenben pedig a Főnix Csarnokban is fellép jövő januárban az angol hercegi pár kedvenc énekegyüttese, az idén 10. születésnapját ünneplő Blake.
 
40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek