Zúzós zenei hullámvasút a GMK hétvégéje

2015/11/12  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Lesz itt minden, egymásra találás, bábeli zűrzavar, óbudai punkok, magyar alter (100%), ifjú titánok. Benézünk!

Zúzós zenei hullámvasút a GMK hétvégéje

November 12. 20:00
ACTIVE DESTRUCTION első koncert és klippremier a WARCHIEF zenekarral

Csütörtökön a Gozsdu Manó klubban, hatalmas zúzásra lehet számítani, hiszen bemutatkozik Horváth Pityesszel az ACTIVE DESTRUCTION zenekar, karöltve Janó Misu új zenekarával a WARCHIEF-el!


ACTIVE DESTRUCTION:
Miután a Mandibular zenekar feloszlott, Pityesszel tartott a 2 őrült gitáros, Zámbó Norbert és Pongor Gábor. Hozzájuk csatlakozott Harsányi "Hari" Péter basszusgitárosként, aki amúgy a Powertrip zenekar dobosa! Dobosposzton pedig az igazi pusztítás foglalta el helyét a 17 éves zseni dobos Tajti Vince személyében, aki a Slipchaos zenekarban is püföli a bőrt! A koncert továbbviszi az elmúlt évek megkezdett útját, más felállásban, más zenei ambíciókkal! Az este folyamán sor kerül az A.D. első videóklipjének bemutatására is, amely az Old Elephant című dalra készül a Sonic Visual-nak köszönhetően! A bemutatkozó 2 dal az Old Elephant és a Simple Dog pedig október utolsó hetében lesz hallható!


Emelett persze a koncerten lesz Slayer is, de hogy hogyan, melyik, miképpen az majd ott dől el!
Az estét a WARCHIEF zenekar nyitja, amely az idei évben mutatkozott be! Janó Misu ( a Neck Sprain korábbi gitárosa ) új zenekaráról van szó, amely 3 dallal robbantotta be magát a zenei színtérre. A fellépésük pedig, kifejezetten különlegessé teszi az estét, hiszen Misu és Pityesz hossszú évek után zenélnek közös színpadon!

A belépő: 999 Ft.

November 13. 19:45
BABEL, vendég: Twentees

Másfél év alatt robbant be a magyar zenei életbe az öt tagú rock formáció, a Babel. Sikerüket főként annak köszönhetik, hogy őrületes hangulatú koncerteket adnak és a rock zenén belül széles skálán mozog a repertoárjuk. Vagyis a könnyedebb indie témáktól a zúzós, már-már metal riffekig szinte bármi előfordulhat, mintha csak felülnénk egy "zenei hullámvasútra"!

Egy fúvószenekari próbán az akkor szaxofonozó dobos odament az akkor trombitán játszó énekes-gitároshoz, hogy van-e kedve punk-rock zenekart alapítani. Így született a Twentees, akiknek zenéje végül leginkább az indie rockhoz húz. A tagok a legkülönbözőbb angolszász gitárzenéken nőttek fel, hangzásukban felfedezhető a garázsbandák nemtörődömsége, de a popos refréneket sem nélkülözik. A zenekar 2013 végén adta ki első kislemezét, rajta a slágeres, klippel is megtámogatott 2Face-szel, melyet a Never Get Enough-hoz forgott videó követett. Azóta folyamatosan koncerteznek Budapesten és vidéken egyaránt, több alkalommal voltak már a Honeybeast előzenekara is. Az idei Dunai Regatta zenei tehetségkutatójáról az első helyet, 2014 novemberében a KERET blog tehetségkutatójáról különdíjat hoztak el, bemutatkozó nagylemezük 2015 márciusában jelent meg Sing, Dance, Cry néven. A debütalbumot követő Boldogság Kht. című daluk napi rotációban került a Petőfi Rádió műsorára.

Jegyek a helyszínen nyitvatartási időben beszerezhetők!
Early bird: 800 huf (100 db, max.október 31-ig)
Nov.1-től és a helyszínen: 1200 huf

November 13. 23:00
lidocain night (100% magyar alter)

Ismét eltelt egy hónap.
A legutóbbi buliban egy rakás kérést nem tudtunk teljesíteni időhiány miatt. Hát ez most pótoljuk!
(Pl. Bérczesi Robitól a Vidám Dal .... az tuti kimaradt.)
A buli flyerén sem véletlenül van az, ami.:)
Terveink szerint az Ékszerelmére album összes számát leadjuk az est folyamán... nem hiába a kedvenc hazai lemezünkről van szó!
Zeneileg most is haladunk a kitaposott úton:
Hiperkarma
Quimby
Kispál és a Borz
Vad Fruttik
30y
Kiscsillag
Irie Maffia
PASO
Kaukázus
stb ....

A buli a Gozsdu Manó Klub lenti részén lesz.
Beugró ezen az estén sincs.

November 14. 20:00
Kretens ★ Headbengs

A társulatot 1981-ben alakította négy tizenéves srác és hamar kultzenekarrá váltak a punk színtéren. Persze hamar felfigyelt az ébredező szubkultúrára az Állambiztonság is. Egy 1988-as irat szerint operatív szempontból fontosnak tartották többek a Kretenst is. Egyre sűrűsödtek a „technikai okok” miatt elmaradt koncertek. Egyszer egy Bercsényi Klubban tartandó Kretens koncert elmaradása után a feldühödött több száz fős tömeg a Váci utcán vonult végig tüntetve a turisták és persze a rendőrség legnagyobb megdöbbenésére...

Előzenekar "Az év ifjú titánja" cím győztes Headbengs.


 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek