8 óra csapatépítés: titkolózik a Beatrice

2013. október 25.  ·   Általános   ·  koncert.hu

A múlt hétvégén Miskolcon és Debrecenben koncertezett az együttes, két fellépés között viszont nem utaztak haza, hanem a laza csapatépítésnek, közös ötletelésnek szentelték az időt. Arról nem érkezett hír, mit is jelent pontosan a "laza"...

8 óra csapatépítés:  titkolózik a Beatrice

Ritkán van arra lehetősége Nagy Ferónak és a Beatricének, hogy a koncertezés és a próbák mellett értékeljék a fellépéseket, vagy éppen megvitassák, milyen új célokkal vágjanak neki a következő évnek.

"Nagyszerű évet zártunk, nyáron a legtöbbet koncertező zenekar voltunk Magyarországon. Fesztiválokon, falunapokon játszottunk, tízszer voltunk Erdélyben, a nyár végén kétszeres platinalemez minősítést érdemelt ki a Best of CD-nk, az évnek pedig még nincs vége – mondta Nagy Feró, az idén 35 éves Beatrice frontembere. – Számos új ötletünk van, folyamatosan törjük a fejünket, hogyan tudnánk még többet adni a közönségnek a zenénkből. A sok munka mellett azonban sokszor arra sincs időnk, hogy beszélgessünk egy jót, hiszen a koncerthelyszínekre megérkezve mindenki teszi a dolgát. Ezért is nagy öröm, amikor Erdélyben koncertezünk, hiszen ott van lehetőség a közös marhulásra is. A hétvégén két koncertünk is volt: pénteken a diósgyőri Ady Endre Kulturális és Szabadidő Központban, szombaton pedig a debreceni Roncsbárban léptünk fel. Úgy döntöttünk, a két fellépés között nem megyünk haza, hanem Miskolcon maradunk. Így adódott lehetőség a csapatépítésre, a közös ötletelésre. Szeretem az ilyen alkalmakat, hiszen ilyenkor jó kaják és italok mellett mindenki elmondhatja a véleményét, a végső döntést persze mindig én mondom ki! Nagy dobásra készülünk jövőre, de ez egyelőre maradjon a mi titkunk!"


 

 

Szólj hozzá!


Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a...

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Pontosítunk: 51 évesen és 1 hónaposan zenél Siófokon Lovasi András

Jubileumi, teljes életművét bemutató turnéjának egyetlen balatoni állomása lesz a július 20-i koncert a PLÁZS-on.

Sztriptízbárokban léptek fel, majd egyetlen nap alatt egyetlen dallal világsztárok lettek

Több mint 50 éves pályafutásának összefoglalásaként szimfonikus zenekarral, óriás kivetítővel és különleges látványvilággal megfűszerezett életműkoncertet ad a Smokie együttes Budapesten. A brit legenda a Papp László Budapest Sportarénában, november 28-án lép fel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek