8 óra csapatépítés: titkolózik a Beatrice

2013. október 25.  ·   Általános   ·  koncert.hu

A múlt hétvégén Miskolcon és Debrecenben koncertezett az együttes, két fellépés között viszont nem utaztak haza, hanem a laza csapatépítésnek, közös ötletelésnek szentelték az időt. Arról nem érkezett hír, mit is jelent pontosan a "laza"...

8 óra csapatépítés:  titkolózik a Beatrice

Ritkán van arra lehetősége Nagy Ferónak és a Beatricének, hogy a koncertezés és a próbák mellett értékeljék a fellépéseket, vagy éppen megvitassák, milyen új célokkal vágjanak neki a következő évnek.

"Nagyszerű évet zártunk, nyáron a legtöbbet koncertező zenekar voltunk Magyarországon. Fesztiválokon, falunapokon játszottunk, tízszer voltunk Erdélyben, a nyár végén kétszeres platinalemez minősítést érdemelt ki a Best of CD-nk, az évnek pedig még nincs vége – mondta Nagy Feró, az idén 35 éves Beatrice frontembere. – Számos új ötletünk van, folyamatosan törjük a fejünket, hogyan tudnánk még többet adni a közönségnek a zenénkből. A sok munka mellett azonban sokszor arra sincs időnk, hogy beszélgessünk egy jót, hiszen a koncerthelyszínekre megérkezve mindenki teszi a dolgát. Ezért is nagy öröm, amikor Erdélyben koncertezünk, hiszen ott van lehetőség a közös marhulásra is. A hétvégén két koncertünk is volt: pénteken a diósgyőri Ady Endre Kulturális és Szabadidő Központban, szombaton pedig a debreceni Roncsbárban léptünk fel. Úgy döntöttünk, a két fellépés között nem megyünk haza, hanem Miskolcon maradunk. Így adódott lehetőség a csapatépítésre, a közös ötletelésre. Szeretem az ilyen alkalmakat, hiszen ilyenkor jó kaják és italok mellett mindenki elmondhatja a véleményét, a végső döntést persze mindig én mondom ki! Nagy dobásra készülünk jövőre, de ez egyelőre maradjon a mi titkunk!"


 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek