Év koncertje - szavazás

8 óra csapatépítés: titkolózik a Beatrice

2013. október 25.  ·   Általános   ·  koncert.hu

A múlt hétvégén Miskolcon és Debrecenben koncertezett az együttes, két fellépés között viszont nem utaztak haza, hanem a laza csapatépítésnek, közös ötletelésnek szentelték az időt. Arról nem érkezett hír, mit is jelent pontosan a "laza"...

8 óra csapatépítés:  titkolózik a Beatrice

Ritkán van arra lehetősége Nagy Ferónak és a Beatricének, hogy a koncertezés és a próbák mellett értékeljék a fellépéseket, vagy éppen megvitassák, milyen új célokkal vágjanak neki a következő évnek.

"Nagyszerű évet zártunk, nyáron a legtöbbet koncertező zenekar voltunk Magyarországon. Fesztiválokon, falunapokon játszottunk, tízszer voltunk Erdélyben, a nyár végén kétszeres platinalemez minősítést érdemelt ki a Best of CD-nk, az évnek pedig még nincs vége – mondta Nagy Feró, az idén 35 éves Beatrice frontembere. – Számos új ötletünk van, folyamatosan törjük a fejünket, hogyan tudnánk még többet adni a közönségnek a zenénkből. A sok munka mellett azonban sokszor arra sincs időnk, hogy beszélgessünk egy jót, hiszen a koncerthelyszínekre megérkezve mindenki teszi a dolgát. Ezért is nagy öröm, amikor Erdélyben koncertezünk, hiszen ott van lehetőség a közös marhulásra is. A hétvégén két koncertünk is volt: pénteken a diósgyőri Ady Endre Kulturális és Szabadidő Központban, szombaton pedig a debreceni Roncsbárban léptünk fel. Úgy döntöttünk, a két fellépés között nem megyünk haza, hanem Miskolcon maradunk. Így adódott lehetőség a csapatépítésre, a közös ötletelésre. Szeretem az ilyen alkalmakat, hiszen ilyenkor jó kaják és italok mellett mindenki elmondhatja a véleményét, a végső döntést persze mindig én mondom ki! Nagy dobásra készülünk jövőre, de ez egyelőre maradjon a mi titkunk!"


 

 

Szólj hozzá!


Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Kicsit nem figyelünk oda, aztán már az egész net tele van azzal, hogy a Queen – pontosabban: Queen & Adam Lambert – is fellép a vasárnapi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Plágium ügy: Petruskát kizárták, Oláh Gergő jön A Dal szombati döntőjébe

Úgy tűnik, nem volt alaptalan a vádaskodás A Dal egyik versenyművével kapcsolatban. A szakértők vizsgálódtak, és döntésre jutottak: Petruska Andrásnak távoznia kell, helyét Oláh Gergő veszi át.

Soha vissza nem térő alkalom: dalt írhatsz a rendőrségnek

A biztonságos közlekedéshez kapcsolódó témában dalíró pályázatot írt ki a DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság. A beérkezett műveket Nagy Ricsi énekes vezényletével fogják zsűrizni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek