Eladta magát a Tankcsapda

2013. május 15.  ·   Általános   ·  koncert.hu

Vagy Tankcsapdába esett a sörgyár? Futtattunk a FB-profilon egy gondolatot, mely szerint idén már nem a Heineken a Balaton Sound főszponzora - így a nyári toprendezvény névadója sem a sörös cég lesz. De mi tudjuk, mit tesznek idén nyáron... meg az elkövetkező 3 évben.

Eladta magát a Tankcsapda

Azt viszont nem tudjuk, milyenek a zenekaron belüli italpreferenciák, de tény, hogy jobban néz ki a rocker sörrel, mint kecses borospohárra a kezében. Ezt a sztereotípiát használhatta ki az egyik sörmárka, és legott három évig szóló együttműködést írt alá a Tankcsapdával.

A közös munka már kezdetét vette egy reklámfelvétellel, a következő lépés pedig a június 14-i Budapest Park-béli koncert lesz. Azt mondják, ez nem szponzoráció, hanem együttműködés, s egy szavunk nem lehet a dolgot illetően: a zenekar együttműködik a márka népszerűsítésében, míg a cég együttműködik a Tankcsapda létfenntartásában. Vannak árnyalatok.

Természetesen, amióta az eszüket tudják, azóta a zenekar minden egyes tagja sopronit iszik, amit készséggel el is hiszünk, mivel a  fesztiválok jelentős részén csak ez a márka volt kapható. Sörhab a tortán, hogy a banda egyetlen antialkoholista  tagja (Sidi) sem lesz már malátapária, hiszen a fenti márkának véletlenül van alkoholmentes változata is.

„Nem adjuk a nevünket semmihez, amiben nem hiszünk, viszont megfelelő partnerrel szívesen dolgozunk együtt. Nagyon fontos számunkra, hogy az ország legkisebb klubjában is a legjobb minőségű koncertet adhassuk, és mostantól a Soproninak is köszönhető, hogy továbbra sem kell a zene rovására kompromisszumokat kötnünk. Reméljük, ez a rajongóinknak is örömet okoz” – nyilatkozta Lukács László, az együttes frontembere. Mi is reméljük! 

És ha valaki véletlenül azt hinné, bazinagy zúzás lesz, és csak ömlik majd a sör meg az adrenalin, az nagyot téved, a kreatívok roppant egyedi ötlettel álltak elő, mert "szerették volna valós élethelyzetben megjeleníteni a zenekart" (és senki sem szólt rájuk...): közösen amellett döntöttek, hogy egy fárasztó, véget nem érő sajtótájékoztatót filmesítenek meg. És a számtalanszor hallott kérdések áradatában a Tankcsapda tagjainak - hogy, hogy nem - szüksége van egy kis felüdülésre, amelyhez egy alkoholmentes sör a legtökéletesebb választás off course.

Számunkra csak az a szomorú hír, hogy eme koncepció kidolgozásában részt vett a zenekar is (ők adták meg a szituációt és a reklámban elhangzó kérdéseket), bár ne fanyalogjunk addig, amíg nem láttuk az inkriminált reklámot, de így elsőre elég izé... szóval pont nem életszerű. Aki már járt sajtótájékoztatón, az tudja, hogy ott ugyan nem röpködnek izzasztó kérdések, minden úgyis le van írva a sajtóanyagban, menjünk már a büféhez. Amit összekreatívkodtak, az max. Amerikában létezik, bizonyos évi betétel felett, és ez az összeg jócskán felülről veri minden létező reklámfilmünk büdzséjét.

Sebaj, várjuk a spotokat meg a koncerteket, a többi zenekarnak meg azt kívánjuk, leljék meg a maguk együttműködését, és imádkozzanak, hogy az anyacég ne egy betétgyár legyen.


Képtár

  • Eladta magát a Tankcsapda kép 12605
  • Eladta magát a Tankcsapda kép 12606
 

 

Szólj hozzá!


A punk visszatér Óbudára: ETA és Kretens közös buli az OMK-ban

A punk visszatér Óbudára: ETA és Kretens közös...

A nyolcvanas évek elején alakult, ma is létező két legendás punkbanda, az ETA és a Kretens ad közös koncertet november 24-én az Óbudai...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Vissza a suttyórockhoz: itt a Quimby dobosának legújabb albuma!

A Nemzet Metronómja, ifj. Gerdesits Ferenc dobos, azaz Faszi anyazenekarának a Quimby tekinthető, de saját zenekara, a Marlboro Man is immáron a 26. születésnapját ünnepli idén, amit egy új albummal ünnepelnek meg.

István, a király 35 – Szörényi Levente és Bródy János újra a színpadon!

Szinte hihetetlen, hogy az István a király rockopera idén ünnepli 35 éves évfordulóját... Az elmúlt 35 évben számos legendás feldolgozást láthattunk már. A jubileumi előadáson a rockopera koncertverzióban lesz látható a Papp László Budapest Sportarénában december 17-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek