Eladta magát a Tankcsapda

2013. május 15.  ·   Általános   ·  koncert.hu

Vagy Tankcsapdába esett a sörgyár? Futtattunk a FB-profilon egy gondolatot, mely szerint idén már nem a Heineken a Balaton Sound főszponzora - így a nyári toprendezvény névadója sem a sörös cég lesz. De mi tudjuk, mit tesznek idén nyáron... meg az elkövetkező 3 évben.

Eladta magát a Tankcsapda

Azt viszont nem tudjuk, milyenek a zenekaron belüli italpreferenciák, de tény, hogy jobban néz ki a rocker sörrel, mint kecses borospohárra a kezében. Ezt a sztereotípiát használhatta ki az egyik sörmárka, és legott három évig szóló együttműködést írt alá a Tankcsapdával.

A közös munka már kezdetét vette egy reklámfelvétellel, a következő lépés pedig a június 14-i Budapest Park-béli koncert lesz. Azt mondják, ez nem szponzoráció, hanem együttműködés, s egy szavunk nem lehet a dolgot illetően: a zenekar együttműködik a márka népszerűsítésében, míg a cég együttműködik a Tankcsapda létfenntartásában. Vannak árnyalatok.

Természetesen, amióta az eszüket tudják, azóta a zenekar minden egyes tagja sopronit iszik, amit készséggel el is hiszünk, mivel a  fesztiválok jelentős részén csak ez a márka volt kapható. Sörhab a tortán, hogy a banda egyetlen antialkoholista  tagja (Sidi) sem lesz már malátapária, hiszen a fenti márkának véletlenül van alkoholmentes változata is.

„Nem adjuk a nevünket semmihez, amiben nem hiszünk, viszont megfelelő partnerrel szívesen dolgozunk együtt. Nagyon fontos számunkra, hogy az ország legkisebb klubjában is a legjobb minőségű koncertet adhassuk, és mostantól a Soproninak is köszönhető, hogy továbbra sem kell a zene rovására kompromisszumokat kötnünk. Reméljük, ez a rajongóinknak is örömet okoz” – nyilatkozta Lukács László, az együttes frontembere. Mi is reméljük! 

És ha valaki véletlenül azt hinné, bazinagy zúzás lesz, és csak ömlik majd a sör meg az adrenalin, az nagyot téved, a kreatívok roppant egyedi ötlettel álltak elő, mert "szerették volna valós élethelyzetben megjeleníteni a zenekart" (és senki sem szólt rájuk...): közösen amellett döntöttek, hogy egy fárasztó, véget nem érő sajtótájékoztatót filmesítenek meg. És a számtalanszor hallott kérdések áradatában a Tankcsapda tagjainak - hogy, hogy nem - szüksége van egy kis felüdülésre, amelyhez egy alkoholmentes sör a legtökéletesebb választás off course.

Számunkra csak az a szomorú hír, hogy eme koncepció kidolgozásában részt vett a zenekar is (ők adták meg a szituációt és a reklámban elhangzó kérdéseket), bár ne fanyalogjunk addig, amíg nem láttuk az inkriminált reklámot, de így elsőre elég izé... szóval pont nem életszerű. Aki már járt sajtótájékoztatón, az tudja, hogy ott ugyan nem röpködnek izzasztó kérdések, minden úgyis le van írva a sajtóanyagban, menjünk már a büféhez. Amit összekreatívkodtak, az max. Amerikában létezik, bizonyos évi betétel felett, és ez az összeg jócskán felülről veri minden létező reklámfilmünk büdzséjét.

Sebaj, várjuk a spotokat meg a koncerteket, a többi zenekarnak meg azt kívánjuk, leljék meg a maguk együttműködését, és imádkozzanak, hogy az anyacég ne egy betétgyár legyen.


Képtár

  • Eladta magát a Tankcsapda kép 12605
  • Eladta magát a Tankcsapda kép 12606
 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek