Hány zenekarban lehet egy kiskölyök, aki mindig hátul áll? A One Direction-ben volt egy...

2017/07/05  ·   Általános   ·  Juhász Vali

Amikor 2015-ben Zayn Malik kiválásával a One Direction oszlásnak indult, mindenki arra volt kíváncsi, ki lesz a legsikeresebb szólókarriert elindító tag. Egy, a The Guardiannak adott interjúban Louis Tomlinson elismerte, hogy "bizonyos szempontból felejthető" tagnak érezte magát az együttesben.

Hány zenekarban lehet egy kiskölyök, aki mindig hátul áll? A One Direction-ben volt egy...

 

"A többiek – ott van például Niall (Niall Horan, a "szőke" - a szerk.), a legaranyosabb ember a világon. Egy boldog ír fiú, akiben nyoma sincs arroganciának és félelemnek (vele bulizott egy időben többször Palvin Barbi, most már érthető, miért - a szerk.).

Egy időben azt gondoltam, egy kicsit én is ilyen vagyok. Vagy ott van Zayn (Zayn Malik, aki legutóbb Taylor Swifttel énekelt duettet - a szerk.), ő hasonló idegrendszerű, mint én. Az első évben mi voltunk a legkevésbé magabiztosak. De neki fantasztikus hangja van, és ez mindig ott volt neki.

Liam (Liam Payne, akinek most született gyermeke egykori mentorától, Cheryl Cole-tól - a szerk.) színpadi jelenléte nagyon erős volt, csakúgy, mint Harrynek (Harry Styles, akinek új kislemezéről itt írtunk a szerk.).

És Harry nagyon jól néz ki. Liam mindent megtesz, hogy eljusson a közönséghez, táncol is akár.

És akkor ott voltam én..."

A 2010-es X-Faktoros megalakulás óta úgy érezte magát, mint a "vászoncipőt viselő kiskölyök, aki mindig hátul áll". "Soha nem énekeltem egyetlen szólót sem az X-Faktorban" - mondja Tomlinson. "Amikor minden egyes héten azt éreztem a színpadon, hogy mit teszek hozzá ehhez az egészhez???"

Nagyon tiltakozott a One Direction feloszlása ellen, mert soha nem tervezett saját szólókarriert. Mióta a zenekar felfüggesztette a működését, a többi négy tag már előrukkolt valamilyen produkcióval – különböző szintű sikerrel. Tomlinson 2016-ban Steve Aokival készített egy duettet, és most dolgozik önálló albumán. Az új dala megjelenési dátuma egyelőre titok. 

Forrás és fotók

 


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek