Kirúgták az Operettből – beállt a Sugarloafba

2017/04/11  ·   Általános   ·  koncert.hu

Muri Enikőt a múlt héten lapátra tette munkaadója, az Operettszínház. Ha valaki nagyon aggódna érte, ne tegye, egyrészt megy Ázsiába, másrészt vasárnaptól ő a Sugarloaf frontembere. Lánya. Ezt a Facebook-oldalán jelentette be.

Kirúgták az Operettből – beállt a Sugarloafba

Az X-faktorból az operettvilágot jelentő deszkákra lépett énekesnő nem csinált semmi botrányosat, "csak" szereplést vállalt a Vajna-tévé legújabb ­realityműsorában, ami a színház vezetése szerint összeegyeztethetetlen a színházi munkával. Nem a Vajna-tévé, hanem az elfoglaltság.

Muri Enikő aztán vasárnap nagy bejelentést tett, amit többféleképpen kommentáltak a közösségin,egyesek jelezték, hogy a Sugarloaf már több énekesnőt is elfogyasztott, mások sajnálkoztak a karrierje részleges feladásán, néhányan a frizurájával foglalkoztak, de nagyon sokan gratuláltak neki.

A Sugarloaf 1995-ben alakult. Énekelt már benne Kövér Era, Dér heni, Gubik Petra, Muri Enikő pedig Nkuya Soniát váltotta. Instant Karma címmel 2015-ben jelent meg stúdióalbumuk legutóbb.

Facebook oldalukon az alábbi bejegyzést tették közzé:

"Tavaly nagyon nehéz évet zártunk, önhibánkon kívül kerültünk bele pár borzasztóan rossz helyzetbe, ami megnehezítette a felhőtlen alkotást és a koncertezés folyamatát.
El is gondolkodtunk azon, hogy egy kis időre inkább a side projectjeinkre fókuszálunk.
Nem vesztünk össze, pihenni szerettünk volna.
Sonia is úgy gondolta az anyaság mellett mással is szeretne foglalkozni.
Ekkor jött a képbe Enikő, hogy folytassuk tovább vele a munkát.
Meggyőző volt az ambíciója és mivel a színpad az életünk, imádjuk a munkánkat, és hála istennek ti még mindig rengetegen szerettek minket, úgy döntöttünk, folytatjuk vele! Tudjuk, hogy akadnak majd huhogók, akik azt mondják, hányadik énekes, meddig lesz ez, stb. Viszont nekünk csak a zene számít, az, hogy adhassunk magunkból, és ez az emberekből érzelmeket vált ki. Valamint az, hogy Enikő nagyon akarja ezt csinálni, talán még azt is mondhatnánk, eddig mindenkinél jobban is akarja csinálni. Hihetetlenül tehetséges énekesnő, karizmatikus és nagyon tudja mit csinál! Már összeraktuk a műsort és nagyon bitang lesz!:)
Találkozunk a koncerteken április végétől!:)"


Legközelebb 04.21-én Győrben, a SZEN-en lépnek fel 01:30-kor, Budapesten pedig a LEN-en, május 5-én,18 órakor.



 

 

Szólj hozzá!


A Kobuciban bukkan fel a pasi, aki megtalálta Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját

A Kobuciban bukkan fel a pasi, aki megtalálta Paul...

Idén már kilencedik alkalommal rendezik meg Budapesten az országos Beatles találkozót. Az esemény június 16-án lesz az óbudai Kobuci Kertben, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Viva La Rock! Pünkösdvasárnap Budapesten koncertezik Marco Mendoza

Whitesnake, Thin Lizzy, Blue Murder, The Dead Daisies, Ted Nugent, Bill Ward, Journey – csak néhány jól csengő név a változatos, 1989 óta tartó karrierből. Marco Mendoza nevével egészen biztosan találkoztak már a rock és a hard rock műfajok hazai kedvelői. Szeret visszajárni hazánkba, szólóban már kilencedik alkalommal tér vissza...

Beton.Hofi alteregója a Szelektorban

Telekom Electronic Beats 2024: pop-, klub- és kísérleti zenei műfajban összesen 34 zene jelenik meg május 24-én, és idén először videó kategóriában is várták a pályaműveket.
Új koncertek