Menopauza 1170x180

Matt Bellamyval cukiskodunk

2020/06/14  ·   Általános   ·  Labancz Andrea

Járvány ide, járvány oda, az élet nem áll meg, és szerencsére kedvenc sztárjaink is gondoskodnak a jövő nemzedékének utánpótlásáról. Ezúttal a MUSE-frontember Matt Bellamy mosolyog büszkén újszülött kislányával és gyönyörű feleségével.

Fotó: Elle Bellamy Instagram

Ha már zenei fronton egyelőre még mindig kényszerszünetre vannak ítélve az előadók, legalább több idejük marad a családi együttlétekre. Különösen fontos ez egy újszülött esetében, amikor minden egyes mozdulatra rácsodálkoznak a szülők. Ezekből az örömteli pillanatokból a folyamatos turnézás és stúdiózás közepette a legtöbb esetben kimaradnak a híres sztárapukák, így mondhatjuk, hogy a MUSE zenekar egyedi hangterjedelemmel megáldott frontemberének még jól is jött egy kis karantén.

Bár Matt Bellamy korábban már átélte egyszer az apaság kezdeti nehézségeit, ugyanis 2011 decemberében akkori párja, a híres színésznő, Kate Hudson megajándékozta egy kisfiúval, ám a kapcsolatuk nem sokkal később megszakadt.

Az úriember 2015-ben ismerkedett meg a gyönyörűséges Elle Evans modellel, akit végül tavaly augusztus 10-én feleségül is vett. Nem sokat tétlenkedtek a baba-projektben, ugyanis idén februárban be is jelentették, hogy a pár első gyermekét várja május végére.

Fotó: Elle Bellamy InstagramVégül a picúr még marad egy kicsit a biztonságosabbnak vélt anyuka pocakjában, és csak június 7-én döntött úgy, hogy szeretné már megszemlélni mi zajlik a világunkban. Dawn Bellamy 58 centivel és több mint 4 kilóval született Los Angelesben. A baba és a mama is egészséges, a büszke apuka pedig mosolyogva pózol a végtelenül cuki fotón. :)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Matt Bellamy (@mattbellamy) által megosztott bejegyzés,

 

Matt Bellamy, MUSE, járvány, gyermek, Elle Evans, Dawn Bellamy, 2020

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek