Elúszott az egykori Nirvana-baba kártérítési pénze

A bíróság ismételten elutasította Spencer Elden (31) tavaly nyáron benyújtott keresetét. A férfi idén egyszer már bukta az ügyet, több kísérlete pedig nem is lehet, mert még egyszer nem nyújthatja be a keresetet – írja a Telex.

Még nem úszott el teljesen a Nirvana-baba keresete
Fotó: Sziget

Közeleg a Sziget, küszöbön a szeretet forradalma

Egy hónap sincs már hátra, és két év kihagyás után indul a Sziget– start augusztus 10-én.
 
Fotó: Magyar Rádió Gyermekkórusa

Palántákat várnak a Magyar Rádió Gyermekkórusába

Felvételt hirdet a Magyar Rádió Gyermekkórusa nagycsoportos óvodások és általános iskolás gyermekek számára, a jelentkezési határidő a leendő elsősöknek február 23., a felsőbb évfolyamokba jelentkezők számára pedig április 4.
 
 
A hála jegyre váltható: most mi adunk az egészségügyi dolgozóknak!

A hála jegyre váltható: most mi adunk az egészségügyi dolgozóknak!

Most mi adunk címmel komolyzenével és értékes ajándékkal szeretnék megköszönni azt a hihetetlen erőfeszítést, aminek tanúja lehettünk a nővérek, ápolók és gondozók részéről a járvány tombolásának idején. Nekik teszi lehetővé az ingyenes részvételt egy felejthetetlen estén...
 
A fiatal Audiopoetat Misi unokaöccse, Belényi Miklós alakítja

Egy komplett gyerekkórus énekel az Audiopoeta új videójában

Ráadásul nem is akárkik: a Belényi Mihály nevével fémjelzett formáció legújabb dalának refrénjében a Magyar Rádió gyermekkórusa énekel.
 
Fotó: Elle Bellamy Instagram

Matt Bellamyval cukiskodunk

Járvány ide, járvány oda, az élet nem áll meg, és szerencsére kedvenc sztárjaink is gondoskodnak a jövő nemzedékének utánpótlásáról. Ezúttal a MUSE-frontember Matt Bellamy mosolyog büszkén újszülött kislányával és gyönyörű feleségével.
 
Fotó: Hollywood Reporter

24.hu: Pert indítottak Michael Jackson rajongói

Michael Jackson rajongói beperelték Franciaországban azt a két férfit, akik a nagy vihart kavart Leaving Neverland című dokumentumfilmben arról beszéltek, hogy a popsztár gyerekkorukban szexuálisan zaklatta őket – írja sajtóértesülésekre hivatkozva a hírportál.
 
 
Sátán, légy a csicskám! - Megnéztük a botrányhős Mayhem zenekar ihlette mozifilmet

Templomégetés, gyilkosság és black metal - Megnéztük a botrányhős Mayhem zenekar ihlette mozifilmet

Május 2-től érkezik a hazai mozikba a kultikus Sundance Filmfesztiválon debütált Lords of Chaos – A sötétség gyermekei, amely minden idők valószínűleg leghírhedtebb zenekara, a – tragikus események után újjáalakult és ma is aktív, sőt magyar taggal is rendelkező – Mayhem...
 
Fotó: Us Weekly

Index: Michael Jackson lánya felvágta az ereit

Kórházba szállították Michael Jackson lányát, Paris Jacksont, aki megpróbált öngyilkosságot elkövetni, felvágta az ereit – írja a portál lapértesülésekre hivatkozva.
 
Fotó: CNN.com

A tények nem hazudnak, az emberek igen – Plakátkampány indult Jacko védelmében

A Borsban olvastuk, hogy Londonban plakátokkal kampányol Michael Jackson ártatlansága mellett egy rajongókból álló csoport.
 
Letiltották a BBC-n Michael Jackson számait

Letiltották a BBC-n Michael Jackson számait

Ahogy az várható volt, egyre nagyobb hullámokat vet a Sundance Fesztiválon bemutatott Jackson-doku.
 
Nem hagyják nyugodni: Jacko gyermekmolesztálóként jelenik meg egy filmben

Nem hagyják nyugodni: Jacko gyermekmolesztálóként jelenik meg egy filmben

A hónap végén a Sundance Filmfesztiválon mutatják be azt a dokut, amely arról a két fiúról szól, akik szexuális bántalmazással vádolták Michael Jacksont.
 
Robot

A bandaháború szupergitárja a Robot jótékonysági aukciójának tételei között

Tavalyi sikeren felbuzdulva idén újra jótékonysági árverést tartanak a Robot nevű szórakozóhely üzemeltetői, amelynek bevételét a Tűzoltó utcai Gyermekklinika lakói számára ajánlják fel.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek