Nagy Feróék is felfedezték a tuti helyet

2014. október 01.  ·   Általános   ·  koncert.hu

Magyarország egyik leghíresebb rock&roll bulizenekara a múlt hét végén készítette el a 2015-ös hivatalos sajtófotóit az Andrássy út közepén található Párisi Nagyáruház tetején, a 360 Barban.

Nagy Feróék is felfedezték a tuti helyet

Az 1967-ben műemlékvédelem alá helyezett épületet öt éve nyitották újra, a város legszebb tetőterasza azonban - jelenlegi koncepciójával – május óta várja a vendégeket. (Mi már bevizsgáltuk, a kiszolgálás akkor még hagyott kívánnivalót maga után, de a látvány lélegzetelállító volt.) A hely különlegessége, hogy hat emelet magasságban lenyűgöző körpanoráma nyílik Budapestre  a Gellérthegytől a János-hegyig. Nem csoda, hogy a Beatrice tagjai, Laczik Fecó basszusgitáros, Magasvári Viktor gitáros és Nagy Hunor Attila dobos a frontember mellett megérkezve hosszú percekig a kilátásban gyönyörködött. A dolgot így kommentálta:

A fotózások ünnepnapok számunkra, hiszen kicsit megállunk az állandó rohanásban, elővesszük a szép ruháinkat és eszünkbe jut, milyen szuper lesz visszanézni a képeket sok év múlva, hogy milyenek voltunk fiatalon – engem leszámítva! Mindig különleges helyszíneket keresünk: tavaly év elején a Symbol borospincéjének lépcsősoránál öltönyben fényképezkedtünk, év végén egy piros fenyőfával, amelyre a babos kendőt idézve fehér üveggömböket akasztottunk, tavasszal pedig egy repceföldön pózoltunk. Nagyon ütősek lettek a fotók, büszkék vagyunk rájuk, de most még különlegesebb helyszínt sikerült találni! Elképesztő az a látvány, amely fogadott bennünket. Korábban, New Yorkban járva tapasztaltam meg, hogy az ottani zenekarok mennyire büszkék és milyen egyértelmű jelekkel hirdetik azt, hol élnek és zenélnek. Minden fotójukon feltűnt egy helyi nevezetesség, az Empire State Buildingtől kezdve a Szabadság szobron át a Brooklyn-hídig. Budapest a világ egyik legszebb helye, most pedig csak ámulok, mennyire izgalmas a tetők magasságából nézve. Egyetlen probléma van csak, a tériszony. Nem szívesen nézek le, de egy jó kép kedvéért azért felmerészkedtem a párkányra!

Fotó: Lévay Máté, Kovács Dorina, Franyó Eszter, Helyszín: 360 Bar


Képtár

  • Nagy Feróék is felfedezték a tuti helyet kép 36366
 

 

Szólj hozzá!


Össznépi Örömóda-éneklés lesz a Bazilikánál szombat este

Össznépi Örömóda-éneklés lesz a Bazilikánál...

Május 25-én este – vagyis az EP-választás előestéjén – kórusban éneklik majd el Budapest belvárosában az Örömódát, az Európai Unió...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ismét buli lesz a város egyik legextrémebb koncerthelyszínén, a Müpa mélygarázsában!

Június 1-jén a Müpa mélygarázsában mutatkoznak be az immáron negyedik alkalommal meghirdetett Garázsband Fesztivál nyertesei.

A hazai könnyűzene diadala: hat magyar zenekar léphet fel idén a bécsi fesztiválon

Immáron hivatalosan is bejelentették, hogy az idei Waves Vienna egyik fókuszországa Magyarország lesz.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek