Oxigénpalackok és rengeteg gyógyszer a halott sztár hálószobájában

2013/06/13  ·   Általános   ·  MTI, koncert.hu

Michael Jackson hálószobája - ahol a sztár 2009-ben elhunyt - tele volt gyógyszerekkel és orvosi felszerelésekkel a helyszínen készült, most közzétett rendőrségi felvételek szerint.

Oxigénpalackok és rengeteg gyógyszer a halott sztár hálószobájában

A képeket bizonyítékként mutatták be Murray 2011-es tárgyalásán. Most a Los Angeles-i rendőrség egy újabb per miatt adta ki azokat, amelyben a Jackson család próbálja bizonyítani a sztár utolsó koncertsorozatát szervező AEG Live cég felelősségét. Jackson édesanyja, Katherine Jackson a sztár gyermekeinek képviseletében benyújtott keresetében azt állítja, hogy az AEG nem nézett utána Murray alkalmasságának, ezért történhetett meg, hogy az orvos, akinek erre nem volt szakképesítése, Propofolt kötött be Jacksonnak, hogy aludni tudjon, ám ez a többi gyógyszerrel együtt végül a halálát okozta. A per hét hete folyik a bíróságon. A tanúk között szerepel Randy Phillips, a koncertszervező cég vezetője és a lehetséges tanúk között sorolták fel Jackson gyermekeit, Prince és Paris Jacksont is.

A fotók tanúsága szerint az énekes Los Angelesben bérelt házának hálószobájában tucatnyi oxigénpalack állt az ágy mellett egy infúziós állvány és a Propofol nevű műtéti altatót tartalmazó palackok társaságában. A szobában még lorazepam, diazepam és lidokain tartalmú gyógyszeres üvegek sorakoztak - közölte a The Daily Telegraph online kiadása.

A szekrényben látni néhányat Jackson híres dzsekijei közül, az ágyán pedig takarók és párnák hevernek szétdúlva. Az ágy melletti asztalkán kisbabafotók láthatók és egy jókora konyhakés. Egy másik képen a 24 órán át nyitva tartó gyógyszertárak listája szerepel, amelyet Conrad Murray, Jackson orvosa autójában találtak. Az orvost gondatlanságból elkövetett emberölés miatt ítélték börtönbüntetésre Jackson halála ügyében.


Képtár

  • Oxigénpalackok és rengeteg gyógyszer a halott sztár hálószobájában kép 14202
  • Oxigénpalackok és rengeteg gyógyszer a halott sztár hálószobájában kép 14203
  • Oxigénpalackok és rengeteg gyógyszer a halott sztár hálószobájában kép 14205
  • Oxigénpalackok és rengeteg gyógyszer a halott sztár hálószobájában kép 14206
 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek