Puff Daddy ismét a bíróság elé áll

2017/07/10  ·   Általános   ·  koncert.hu

Ahogy azt a – némileg módosított – szólás is tartja, szex közben jön az étvágy. Valahogy így lehet ezzel az amerikai rap mogul Sean „Diddy” Combs, akit legtöbben még mindig csak „Puff Daddy”-ként emlegetnek. Az idén 48. életévét betöltő sztár már sokadik alkalommal kerül összetűzésbe a törvénnyel. Az ügy ezúttal igen pikáns.

Puff Daddy ismét a bíróság elé áll

Sean "Diddy" Combs –amerikai rapper, színész, producer és vállalkozó – a világ legjobban kereső híressége a Forbes magazin szerint: a lap 130 millió dollárra (35,7 milliárd forint) becsüli a Grammy-díjas előadó elmúlt egy évben szerzett keresetét.

Van az úgy, hogy az egyszeri szupersztárnak ennie kell valamit. Ilyenkor a közember kimegy a konyhába, kinyitja a hűtőszekrényt, és magához veszi az összes maradékot, amit az asszony pár napja összedobott. Viszont ha gigasztár vagy, kötelező, hogy a saját hűtődön (és asszonyodon) kívül legyen saját szakácsod, saját házvezetőnőd, saját szobalányod, saját inasod, saját sofőröd – és minden eshetőséggel számolva: saját ügyvéded is.

Májusban történt Los Angelesben, hogy egy bizonyos Cindy Rueda keresetet nyújtott be a bíróságon Diddy ellen. A vád szerint az egykor szakácsként alkalmazott hölgyet több alkalommal is utasította munkaadója, hogy szolgálja fel neki és a jelen lévő barátainak az ételt, miközben ők épp egy komoly elfoglaltság, nevesül csoportos szexjelenet közepén tartottak. Miután a hölgy hangot adott nemtetszésének, nemes egyszerűséggel megvádolták, hogy ellopott egy órát, és ezzel az indokkal legott ki is rúgták.

Diddy ügyvédei szerint mindez természetesen rágalom, és biztosak benne, hogy az egykori szakácsnő így akar bosszút állni azért, mert eltávolították az állásából.

Cindy viszont kitart azon állítása mellett, hogy azt a bizonyos órát Diddy házvezetőnője adta neki cserébe azért, hogy aláírja a felmondását. Mivel azonban erre nem volt hajlandó, az órát később visszaadta, Diddy jobbkeze pedig kirúgta.

Az ügynek még nincs vége, miután a felek a mai napig nem tudtak közös nevezőre jutni. A bírósági meghallgatásra augusztus 17-én kerül sor. Mer ott nyáron sincs ítélkezési szünet…

Forrás

Puff Daddy, Sean „Diddy” Combs, sztár, bulvár

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek