Új időpontban lesz a Record Store Day is!

2020/03/18  ·   Általános   ·  Labancz Andrea

Idén már 13. alkalommal rendezik meg a nagyvilágban és hazánkban is a lemezboltok napját, ami hagyományosan április közepére esne, de a járvány ezt a rendezvényt is halasztásra kényszerítette.

Új időpontban lesz a Record Store Day!

A Record Store Day a lemezkiadók, és lemezboltok napja, ahol megpróbálnak egy kicsit több embernek kedvet adni a fizikai példányok megvásárlásához. Legyen az CD, vagy bakelit, esetleg a reneszánszát élő magnókazetta, a lényeg, hogy a vásárlók ilyenkor kedvezményes áron juthatnak hozzá a sokszor limitált példányokhoz.

Az idei dátum április 18-ára lett kikiáltva, viszont a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel az érintettek jobbnak látták egy későbbi időpontra tolni az eseményt, az új dátum június 20-a lett.

Itthon a Record Store Day egyik közkedvelt helyszíne a Musicland, ahol minikoncertekkel is kedveskednek az arra járó érdeklődőknek. Összesen négy fellépővel találkozhatunk majd, de a nevük egyelőre titok. Az viszont biztos, hogy lesz Dj is, aki a egész nap pörgeti majd a jobbnál jobb zenéket. Szombati nap lévén extra nyitvatartási idővel készülnek, ami azt jelenti, hogy reggel 10 és este 20 között bármikor beugorhatunk böngészni. 

Record Store Day, 2020, új időpont, változás, június

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek