Presser Gábor az 1507. számú koncertjét az Arénában tartja

Ezt onnan tudjuk, hogy írt egy posztot a közösségire, amely a "Képzelt riport..." bemutatásának 45. évfordulójáról emlékezett meg. Aztán a múltból a jövő felé fordult...

Fotó: Presser Gábor/ Facebook
Forrás: Révész Sándor Hivatalos

Révész Sándor Som Lajosról írt

Révész Sándor a Facebookon emlékezett meg zenésztársáról; két link beillesztésétől eltekintve változtatás nélkül közöljük.
 
Egy szál sárga liliom – ennyit kér a család Aradszky László tisztelőitől

Egy szál sárga liliom – ennyit kér a család Aradszky László tisztelőitől

A család a Facebookon megosztott közleményében tájékoztatta az egy hete elhunyt táncdalénekes tisztelőit és rajongóit a temetésről.
 
 
Műbalhé, vagy tényleg egymásnak estek az Omega-tagok?

Műbalhé, vagy tényleg egymásnak estek az Omega-tagok?

Mi a Magyar Narancsban olvastuk, ők a HVG-ben, azok meg a Facebookon... Arról mi is beszámoltunk, hogy a bazinagy Omega-koncertet beharangozó sajtóeseményen nem volt ott Mihály Tamás. De mi történt már megint?
 
Fotó: Puskás Peti/ ByeAlex FB

ByeAlex üzent

Ahogy arról mi is beszámoltunk, nagy port kavart ByeAlex és Majka új klipje. Majkát már idéztük (alul csatoljuk), most változtatás nélkül közöljük Márta Alex reagálását.
 
Forrás: Facebook

Tragédiával ért véget Tolvai Reni nyaralása

A magyar énekesnő a Facebookon mondta el megrendítő történetét. Nyaralni az édesapjával ment a család – vissza már nélküle jöttek... Őszinte sorai sokakat megindítottak.
 
Sitke 2016/ YouTutbe

Nem kímélik Pataky Attila fiát a Sitkei Rockfesztivál oldalán

Ismét a kápolna megmentéséért dübörög augusztus 26-án, szombaton a Vas megyei Sitkén a rockfesztivál. Idén a Bagatell, a Red Rockets, a Pair o' Dice, a Moby Dick, az Ossian, a Lord, az Edda, valamint a Kalapács lép színpadra.
 
 
Keressük a pulcsi gazdáját, avagy a fesztiválozók igenis jó emberek!

Keressük a pulcsi gazdáját, avagy a fesztiválozók igenis jó emberek!

Sokak fejében él az a kép, hogy a fesztiválozók saját hányásukban hentergő senkiháziak, akiknek a zsebükből a pénz, a fülükből a drog folyik. Hát, nagyon nem. Ugyanolyan emberek, mint azok, akik mindezt elképzelik, illetve, eggyel talán jobbak is, mint ahogy az alábbi, Facebookról...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek