Ariana Grande ismét egyedülálló?

2018/10/16  ·   Bulvár   ·  Simonyi Éva, MTI

Futótűzként terjed a hír, hogy az énekesnő és vőlegénye szakítottak. Ezt megírta a TMZ, a Daily Mail, a Cosmopolitan, és a People magazin is, a pár azonban egyelőre nem kommentálta a hírt.

Ariana Grande ismét egyedülálló?

Ariana Grande 2008-ban színésznőként kezdte építeni karrierjét gyerek- és tinisorozatokban való szereplésével, mára azonban inkább a zeneiparban ért el óriási sikereket és vált a világ egyik legismertebb énekesnőjévé.

Debütáló albuma platina lemez lett (Yours Truly, 2013), erről íme az egyik leghíresebb dal, a ‘The Way’, melyben közreműködött Mac Miller rapper is, akivel évekig jártak együtt.

Tavaszi szakításuk után nem sokkal Ariana elkezdett randevúzni a 24 éves Pete Davidsonnal. A Saturday Night Live című amerikai show sztárja állítólag az első randin megkérte az énekesnő kezét, azonban kapcsolatuk nem tartott soká.

Bár a szakítást még nem erősítették meg, Pete már el is fedte egyik Ariana Grande-ra emlékeztető tetoválását, melyet kapcsolatuk során varratott magára. A nyuszit füle mögé tetováltatta fel, a mintát (ex?)barátnője “Dangerous Woman” című klipje ihlette.

A fotó forrása

Ezt már elrejtette egy fekete szivecske mögé, de még több dolga lesz, ha minden közös tetkót el akar fedni, ugyanis 8 közös tetoválásuk van Ariana-val, illetve közös kismalacuk nevét is felvarratta magára.

Kapcsolatuk nem volt felhőtlen, a humorista srác a manchesteri terrortámadásról tréfált, miközben Arianát (akinek a koncertjén történt a több halálos áldozatot követelő tragédia) rendkívül megviselte az eset. Az énekesnő “szerencsétlen”-nek ítélte a viccet.

Ezen kívül Pete egy interjúalkalmával azt találta mondani, hogy a férfiak kiéhezett tekintetét a lánynak bóknak kéne vennie, illetve egyéb hasonló, nem túl hízelgő beszólással ásta el magát az énekesnő rajongói szemében.

Exbarátja, Mac Miller idén szeptember 7-én hunyt el 26 évesen. Sokan vádolták a lányt emiatt, mondván a szakítással üldözte őt a halálba, ami rendkívül nagy nyomást helyezett rá és érthető módon nagyon megviselte. Nem sokkal a tragédia után egy posztjában emlékezett meg volt szerelméről:

“Nem tudom elhinni, hogy már nem vagy itt. Nagyon sokszor beszéltünk róla. Nagyon mérges és szomorú vagyok. Nem tudom, hogy mit tegyek. Nagyon sokáig te voltál a legkedvesebb barátom. Mindentől függetlenül, nagyon sajnálom, hogy nem tudtam megoldani vagy elvenni a fájdalmat. Tényleg akartam. A legkedvesebb, legédesebb lélek démonokkal, aki soha nem érdemelte ezt. Remélem, most már rendben vagy. Nyugodj békében!“

Sokan úgy gondolják, hogy ez a tragédia is lehetett az oka annak, hogy az énekesnő szakított Pete-tel. „Mind a ketten beismerték, hogy nem ez a legmegfelelőbb idő a kapcsolatukra. Persze még mindig nagyon szeretik egymást, de már csak barátként” – nyilatkozta a TMZ-nek egy titkos forrás.

Egyelőre azonban még egyik fél sem erősítette meg hivatalosan a szakítást.

Az elmúlt egy évben nagyon nehéz dolgokon kellett átmennie Ariana-nak: 22 rajongóját veszítette el egy koncertjén terrortámadás következtében, ami miatt azóta is rémálmok gyötrik, meghalt volt szerelme, és most különválnak útjaik azzal az emberrel, akivel össze akarta kötni az életét.

Kitartást Ariana, őszintén reméljük, hogy hamar megtalálod a boldogságod, megérdemled!

 

 

 

Mac Miller, Ariana Grande, túladagolás, gyász, Pete Davidson

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek