Túladagolásban meghalt Mac Miller – 26 éves volt

2018/09/08  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Mac Miller pénteken halt meg – a hírt elsőként közlő TMZ rendőrségi forrásokra hivatkozva túladagolásról ír. Miller két évig volt a szupersztár Ariana Grande párja, de az énekesnő nem tudott megbirkózni a függőségével. A bulvárhírek szerint barátokként váltak el.

Fotó:vashtie.com

A rappert San Fernando Valley-i otthonának hálószobájában találták meg.

Évekkel ezelőtt nyilvánosan fogadkozott, hogy nem lesz belőle szétesett drogos, de úgy tűnik, Ariane Grande-val történt májusi szakítása után a sutba dobta az elhatározását.

Nem sokkal utána ugyanis részegen és/vagy bedrogozva oszlopnak rohant az autójával, majd elmenekült a helyszínről, a rendőrök később az otthonában fogták el. Ariana Grande az incidens után azt tweetelte az oldalán: "Kérlek, vigyázz magadra!"

Ahogy az várható volt, sokan az énekesnőt hibáztatják a rapper haláláért, aki azzal védekezett, hogy mindent megpróbált, de akkor sem "bébiszitter" vagy "anya", s hogy a párjáért folytatott harcáról senki sem tud, azért van, mert annak idején nem osztotta ezt meg a nagyközönséggel... Miller halála után letiltotta a kommentelés lehetőségét a közösségi oldalán a támadások miatt, míg máshol azon csapnak össze az indulatok, hogy ne őt okolják. Ez nem lesz egyszerű és rövid menet a számára, noha már kiegyensúlyozott kapcsolatban él, sőt, el is jegyezték – bár jelenlegi párja is a kereszttűzbe került nemrég. Egyébként alig két hónapja jelentette be, hogy kissé visszavonul a közösségi médiából – erre most nem lesz lehetősége: aktív jelenléte nélkül is a reflektorfénybe marad egy ideig.

A rapper családja nemrég közleményt bocsájtott ki:

 "Malcolm McCormick, akit a rajongók Mac Miller néven ismertek és imádtak, tragikus körülmények között 26 éves korában elhunyt. A család, a barátok és a rajongók fénylő csillaga volt. Köszönjük, hogy imádkoztok érte."

A fiatal zenész halála megrázta a szakmát és a közönségét is, az első reakciók, köztük például Wiz Khalifáé,  itt olvashatók.

Noha Miller nemrég arról nyilatkozott a sajtónak, mennyire megviseli a reflektorfény, sokan úgy gondolják, véletlen túladagolásról van szó, mert éppen most jelent meg az új száma és jövő hónapban turnéra is indult volna. Tekintve az elmúlt évek szomorú eseményeit, sajnos, minden eshetőséggel számolni kell.

 

 

28 éves korában elhunyt a We Came As Romans énekese

 

Önkezével vetett véget életének a metálbanda énekesnője

 

Meghalt Avicii – élt 28 évet

 

Demi Lovato túladagolta magát – jobban van, de nem működik együtt a hatóságokkal

Mac Miller, Ariana Grande, túladagolás, gyász

 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek