Egy rappert agyonlőttek, egy másiknak a lánya halt meg

2022/05/30  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Igazság szerint egy darabig követtük a rapperek fekete krónikáját, de aztán feladtuk, mert magunk is sokalltuk a gyászjelentéseket. Most egyszerre két rossz hír jött, az áldozatok nagyjából egyidősek.

Egy rappert agyonlőttek, egy másiknak a lánya halt meg

29 éves korában meghalt Master P (Percy Robert Miller Sr.) lánya, Tytyana Miller.

"A családunk mély gyásszal küzd a lányom, Tytyana elvesztése miatt" – írta Master P. "Tisztelettel kérünk egy kis magánéletet, hogy a családunk gyászolhasson. Nagyra értékeljük az imákat és a támogatást".

"A mentális betegségek és a kábítószerrel való visszaélés egy valós probléma, amiről beszélni kell" –  tette hozzá. "Isten segítségével túl fogunk jutni ezen."

Tytyana Miller – akit a családja előszeretettel "TyTy"-ként hívott – szerepelt Master P családi valóságshow-jában, a "Growing Up Hip Hop"-ban. A droghasználattal kapcsolatos problémáit jól dokumentálták a műsorban, ahol olyan jeleneteket is megmutattak, amelyekben Master P és Romeo (Tytyana testvére, aka Lil' Romeo) is arra biztatta őt, hogy keressen segítséget. Rendőrségi források a TMZ-nek elmondták, hogy szombat hajnalban 2:30-kor egy San Fernando Valley-i otthonból érkezett segélyhívás. A mentősök Tytyana Millert a helyszínen halottnak nyilvánították.

Ha drogproblémákkal küzd vagy a környezetében akad olyan személy, aki segítségre szorulna, ezeken az elérhetőségeken fordulhat szakemberhez.

Forrás: Huffpost

Arról már az Offmedia számolt be, hogy agyonlőtték a rapperből lett indiai politikust, Sidhu Moose Walát (vagyis Shubhdeep Singh Sidhut). A helyi rendőrség tájékoztatása szerint a 28 éves Wala épp a terepjárójában ült, mikor ismeretlenek rálőttek. Wala februárban elindult az indiai választásokon, 36 ezer szavazatot kapott, de ez nem volt elegendő a győzelemhez, a második helyen végzett. Az eset nagy port vert fel, mert a helyi rendőrfőnök gengsztergyilkosságnak állította be, még a merénylőt is megnevezte, az ellenzéki vezetők viszont azért bírálták a kormányt és a rendőrséget, mert a rapperből lett politikus is az egyike volt annak a több mint 400 pandzsábi illetőségű személynek, akiknek a védelmét a kormány a közelmúltban visszavonta vagy mérsékelte.

Legújabb videója pár napja került vel a videómegosztóra.

rapper, gyilkosság, India, Sidhu Moose Wala, Master P, Tytyana Miller

 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek