Menopauza 1170x180

Elton John kiakadt a rajongók viselkedésén

2018/03/07  ·   Bulvár   ·  Labancz Andrea

Arról mi is írtunk korábban, hogy a hetvenegyedik életévét taposó Sir Elton John utolsó turnéja után visszavonul, de úgy tűnik, a hátralévő koncertek sem lesznek zökkenőmentesek. Minap Las Vegas-i buliját szakította félbe egy rakoncátlankodó rajongó miatt.

Fotó: The Sun

Nem egyszerű a legendás zenészek élete. Még úgy sem, hogy a koncerteken általában kellő távolságban vannak a sokszor idegesítően viselkedő rajongóktól.

Szegény Sir Eltonnál is elpattant a húr, amikor Las Vegas-i buliján a színpadra engedett szerencsések közül néhányan próbálták letapizni, miközben ő a zongoránál ülve énekelt. Egyikük nem elégedett meg Eltonnal, a mikrofonját is meg akarta kaparintani. Az esetről videó is készült, amiben látni és hallani, hogy többször figyelmezteti az illetlenkedőket, hogy hagyják abba, de süket fülekre talált. A sztár egy idő után megunta a cseszegetést, és nemes egyszerűséggel levonult a színpadról. Ekkor nagyon úgy tűnt, az egész koncertnek vége szakad, a közönséget is letessékelték a pulpitusról, ám egy kis idő múlva visszatért, és némi atyai kiosztást követően folytatta a műsort. A szóban forgó rajongót az esetet követően a helyszínről kísérték.

Később kiadott nyilatkozatában Elton tisztázta a helyzetet, és pontosan elmondta a rajongóknak, hogy mi történt:

"A Las Vegas-i este egy rajongó folyamatosan a zongora billentyűzetére tette a kezét miközben játszottam, és ezt még akkor is folytatta, amikor megkértem, hogy hagyja abba. Ezután a zongora fölé hajolt, és megpróbált képeket készíteni, amivel teljesen megzavarta a koncentrációmat. A Saturday Night’s Alright (For Fighting) című dalt minden este játszom a rajongóknak, és mindig is egy szép része a shownak, mert itt találkozom velük, kezet rázunk és ott vannak velem, miközben játszok. Mindig nagyon udvariasak voltak, hisz tudták, hogy egy élő dal lejátszása közepén vagyunk. Ez a srác durva, zavaró volt, és nem törődött és nem is tisztelte a produkciót, így jeleztem felé, hogyan érzem magam, majd elhagytam a színpadot, amíg el nem távolították."

Nem ez az első eset, hogy Sir Elton John bajba kerül a színpadon a rajongók miatt. Korábban egy hasonló "intim" pillanatban az egyik néző egy komplett gyöngysort dobott a sztárnak, ami szerencsétlenségére az arcában landolt. Szegény azonnal a fogához kapott, majd szintén felállt, és elhagyta a színpadot.

Ilyen előzmények tudatában nem csoda, hogy úgy döntött, leteszi a lantot, és inkább a családjával tölti hátralévő idejét.

Forrás: The Sun

Elton John is abbahagyja – de előtte még lenyom egy három évig tartó turnét

Elton John, koncert

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek