Férjhez ment Chester Bennington özvegye

2020/01/06  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

A TMZ forrásai szerint Bennington rokonai nagyon boldogok, hogy Talinda megtalálta a párját.

Talinda a Chester Bennington-emlékkoncerten (2017.10.27., LA)

Talinda Bennington és Michael Fredman tűzoltó tavasszal jegyezték el egymást, de csak szeptemberben jelentették be a nagy nyilvánosságnak.

"Lehetsz újra boldog... Megfér a szívedben a sérelem, az öröm, a boldogság, a szomorúság és a szerelem" – tette közzé akkor a menyasszony.

A Hawaii-on tartott esküvőn természetesen ott volt Talinda és Chester három gyermeke: Tyler és az ikrek, Lilly and Lila is.

A Linkin Park frontembere 2017 júliusában lett öngyilkos Los Angelesben, amikor felesége és gyermekei nem voltak a városban. Özvegye méltó emléket állított neki: létrehozott egy mentális egészségtudatos szervezet 320 Changes Direction néven, amely a lelki betegségekkel küszködőket támogatja, és ezt a tevékenységét természetesen az új életében is folytatja.

Chester és Talinda 2005 szilveszterén kötöttek házasságot, e mostani dátum pár nappal későbbre esett. Ennek azért van jelentősége, mert a TMZ az első híradásában azt kürtölte szét, hogy a két esküvő egy és ugyanazon napon történt, s e dolog kisebb port vert fel a hardcore Bennington-fanok között. A TMZ aztán korrigálta magát. Egyébként nem mindegy...? Talinda a közösségi oldalain rengeteg gratulációt és biztatást kapott, persze, mindig akad egy-két idióta...

Forrás: TMZ

 

 

Chester Bennington, Talinda Bennington, esküvő

 

 

Szólj hozzá!


Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).

75 helyszín, 300 program: teljes a SopronFest kínálata

A SopronFest vérbeli „urbán fesztivál”, mert a soproni utcák, terek, klubok, éttermek, kávézók, illetve a fő helyszín, a Lővérek különleges hangulattal és pezsgő élettel telik meg május 11. és 19. között: városszerte közel 100 helyszínen 300 program várja a helyieket és a fesztiválozó turistákat az egész országból.
Új koncertek