Lenny Kravitz lett a Saint Laurent divatmárka arca

2020/06/28  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Az idén elmaradó VOLT fesztiválon az eredeti tervek szerint fellépni készülő Lenny Kravitz a színpad helyett a magazinok hasábjairól mosolyog majd ránk – írja Contextus.hu. A zenész Keanu Reevest váltja a megtisztelő poszton.

Lenny Kravitz lesz a Saint Laurent divatmárka arca

A Saint Laurent (aka Yves Saint Laurent,YSL) 2020-as őszi-téli kampány képein már Kravitz pózol, az elmaradhatatlan napszemüveg mint védjegye, egyik fotóról sem hiányzik. Ja, de. Egyébként a márka a koronavírus-járvány előtt a lányával, Zoeval is készített egy sorozatot (őt legutóbb a Legendás állatokban és a Hatalmas kis hazugságokban láttuk). Ha emlékszünk, az apukájától sem áll távol a film: ő játszotta a stylist (mi más) Cinna szerepét az Éhezők viadala című filmsorozatban.

A zenész természetesen nem fordított hátat eredeti "szakmájának", a koncertezés ugyan még hibernálva, de itt egy új szám:

(contextus)

 

Lenny Kravitz, Zoe Kravitz, Saint Laurent

 

 

Szólj hozzá!


Akit szeretnek, a szívzűrt is legyűri

Akit szeretnek, a szívzűrt is legyűri

Hogy ez mennyire igaz, annak Soltész Rezső az élő példája: 2019 végén még arról adtunk hírt, hogy az összes fellépését lemondta...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Járunk egyet? Erkélykoncertek a 11. kerület szívében

Kultikus házak és erkélyek elevenednek meg októberben a XI. kerület központjában egy szervezett séta keretében: "Hosszúlépés. Járunk?" csapata és Max & Future szervezésében október 17-én, szombaton.

Kárpáti Dódi a saját nappalijába várja a közönségét

Egy héten át minden nap 11–15 óra között bárki bekopogtathat megnézni Mr. Priváti kiállítását, este meg szeánszokat tart a nappalijában vendégművészekkel: értelem- és szabályszerűen ezek korlátozott létszámmal futnak majd (12 fő), az utóbbi regisztrációhoz és jegyvásárláshoz (3400) kötött, az előbbinél nem láttunk...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek