Neoton 1000

Lenny Kravitz lett a Saint Laurent divatmárka arca

2020/06/28  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Az idén elmaradó VOLT fesztiválon az eredeti tervek szerint fellépni készülő Lenny Kravitz a színpad helyett a magazinok hasábjairól mosolyog majd ránk – írja Contextus.hu. A zenész Keanu Reevest váltja a megtisztelő poszton.

Lenny Kravitz lesz a Saint Laurent divatmárka arca

A Saint Laurent (aka Yves Saint Laurent,YSL) 2020-as őszi-téli kampány képein már Kravitz pózol, az elmaradhatatlan napszemüveg mint védjegye, egyik fotóról sem hiányzik. Ja, de. Egyébként a márka a koronavírus-járvány előtt a lányával, Zoeval is készített egy sorozatot (őt legutóbb a Legendás állatokban és a Hatalmas kis hazugságokban láttuk). Ha emlékszünk, az apukájától sem áll távol a film: ő játszotta a stylist (mi más) Cinna szerepét az Éhezők viadala című filmsorozatban.

A zenész természetesen nem fordított hátat eredeti "szakmájának", a koncertezés ugyan még hibernálva, de itt egy új szám:

(contextus)

 

Lenny Kravitz, Zoe Kravitz, Saint Laurent

 

 

Szólj hozzá!


Mi van veletek, Fiúk? Ez!

Mi van veletek, Fiúk? Ez!

Volt már Azok a fiúk, Pál utcai fiúk, Szigeti Fiúk, Szomori fiúk – a nemes egyszerűséggel csak "Fiúk" névre hallgató zenekarnak megjelent a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Ha írsz egy max. 3 perces számot, most 50.000-250.000 pénzt kaphatsz érte

Az KNK Könnyűzenei Kollégiuma most kitett 125 millió forintot az asztalra a könnyűzenészek helyzetének javítása érdekében – a nyílt pályázaton bárki indulhat magánszemélyként, bár a pályaművet csapatban kell elkészítenie. Szolidaritás, összefogás, alkotás!

A Kasabian kitette a frontember szűrét

Noha az első közlések szerint útjaik közös megegyezéssel váltak el, a Kasabian további kommunikációja szerint a 39 éves Tom Meighan-nek bántalmazási ügye miatt el KELLETT hagynia a zenekart.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek