Meghalt Whitney Houston lányának barátja, akit felelősnek tartanak Bobbi Kristina tragédiájáért

2020/01/02  ·   Bulvár   ·  koncert.hu, MTI, internet

Meghalt Nick Gordon, Whitney Houston néhai lányának barátja, akit egy amerikai bíróság felelősnek talált Bobbi Kristina Brown halálában – írja az MTI.

Dicstelen halált halt Whitney Houston lányának barátja, akit felelősnek tartanak Bobbi Kristina haláláért

2012. február 11.

Whitney Houston holttestére szállodai lakosztályának fürdőkádjában lelt rá személyi testőre. A halála okaként a vényre kapható gyógyszerek és az alkohol interakcióját nevezték meg, ami nem szándékos halálesetet eredményezett. (Más források azt írták, hogy a 48 éves énekesnő szívbetegsége és a kokainfogyasztás miatt fulladt a kádba.)

2015. január 31.

Igazi családi dráma, hogy lánya, Bobbi Kristina Brown szintén egy fürdőkádból került eszméletlen állapotban kórházba. A szervezetében morfinszármazékokat, kokaint, alkoholt és vényköteles gyógyszerek maradványait találták, azt azonban nem tudták megállapítani, hogy halálát öngyilkosság, gyilkosság vagy véletlen esemény okozta-e. Súlyos agykárosodása miatt már nem tért magához, egy hospice otthonban, családi körben hunyt el fél évig tartó kóma után.

***

Gordont Whitney Houston vette  magához, amikor az 12 éves volt, és az énekesnő lánya, Bobbi Kristina Brown mellett nőtt fel – az árva kisfiút azonban hivatalosan nem adoptálta, végakaratában nem jelölte meg örökösként. Houston halála után derült ki, hogy a két fiatal közel került egymáshoz, s mivel úgy tűnik, nem csak az életüket, hanem az életük pusztító eszközeit is megosztották egymással, alig 3 év múlva újrajátszódott a tragédia...

Gordont nem büntető-, hanem polgári peres eljárásban találták bűnösnek Bobbi Kristina Brown haláláért, és 36 millió dolláros kártérítést fizettettek ki vele. Noha azzal vádolták, hogy szánt szándékkal drogozta be a fiatal nőt, és ebben az állapotában fektette be – arccal lefele – a kádba, ezt az eljárás során nem bizonyították, a pert azért vesztette el, mert rendre nem jelent meg a bíróság előtt. A rendőrséggel többször is meggyűlt a baja későbbi barátnője bántalmazása miatt, a vádakat azonban ejtették.

Nem lehet véletlen azonban, hogy a halála kapcsán két megszólaló nyilatkozatai keringenek az interneten, a testvéréé és az ügyvédjéé...

A 30 éves Gordon halálának sem az okát, sem az idejét nem közölték. Amerikai lapok kábítószer-túladagolásról és szívrohamról írnak, hozzátéve azt, hogy feltételezett társai egyszerűen kidobták a kocsijukból a magatehetetlen embert egy kórház bejárata előtt.

 

Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, Nick Gordon, drog, kábítószer-túladagolás

 

 

Szólj hozzá!


A pillangó újra kibontja szárnyát: 12 év után visszatér a Bijou

A pillangó újra kibontja szárnyát: 12 év után...

12 év után friss számokkal és májusi újraalakuló koncerttel jelentkezik a magyar Bijou zenekar.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.

A Halott Pénz eddigi legnagyobb koncertjére készül a Puskás Arénában

A zenekar idén ünnepli a Halott Pénz-sztori 20 éves jubileumát – 20 éve annak, hogy Marsalkó Dávid megjelentette az első Halott Pénz-dalt. Miközben javában készülnek a stadionos ünneplésre, a stúdióban is aktívak maradtak, érkezett is egy új dal.
Új koncertek