Megint lelőttek egy amerikai rappert

2020/11/07  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Azt már többször leírtuk, hogy rapperlét nem életbiztosítás: az elmúlt félévben négy amerikai és egy ukrán illetőségű rapper lett gyilkosság áldozata, és akkor nem számoltuk hozzá a korábbiakat és az önpusztításra visszavezethető eseteket. Az OFF Média írja sajtóértesülésre hivatkozva, hogy lövöldözésben elhunyt King Von, chicagói rapper.

Megint lelőtek egy amerikai rappert

A történet filmes klisékre épül: egy atlantai sztriptízbár parkolójában lövöldözés történt, melyben két (rivális?) rapper, nevezetesen Quando Rondo és King Von csapott össze. Ketten – nem a nevezettek – már a helyszínen meghaltak, Von a kórházban vesztette életét. Állítólag még fegyver sem volt nála. Egyébként ő volt az, aki nyáron nekiment a Tekashi 6ix9ine nevezetű díszmadárnak (róla regényeket írtunk, míg aztán elhatároztuk, hogy szóra sem érdemes), a vita tárgya többek között egy másik rapper (Nuski, 2014.) halála volt, az összegzés meg az, hogy 6ix9ine egy igazi szaralak és senki ne hallgassa a zenéjét...

King Von eddig három stúdióalbumot jelentetett meg, legutóbbi, a Welcome To O Block egészen friss. Mindössze 26 éves volt.

Forrás

 

Az előző eseteket ebben a cikkben taglaltuk, az ukrán rapper haláláról pedig itt írtunk, az ügyében azóta annyi történt, hogy feleségét immáron gyilkossággal gyanúsítják, feltételezik, hogy nem holtában darabolta fel a férfit, hanem azután, hogy szóváltás közben, hirtelen felindulásból megölte...

 

 

 

 

 

rapper, USA, gyilkosság, King Von

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek