Menopauza 1170x180

Megkerült Török Ádám több mint három hete ellopott miniszobra

2024/03/14  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

A mi hibánk: nem olvasunk rendszeresen bulvárt, mondjuk, rákereshettünk volna, de a lényeg a lényeg: pár nappal ezelőtt közölte a Blikk, hogy a Duna másik oldalán, a parton eldobva találta meg egy hölgy a szobrocskát.

Megkerült Török Ádám több mint három hete ellopott miniszobra

"Isteni csoda, hogy újra nálam van a szobor. Egy lány írt rám a közösségi oldalon, hogy a Bálna mellett a parton megtalálta a szobrot. Nagyon örülök, hogy vette a fáradtságot és felkutatott – árulta el boldogan és megkönnyebbüléssel a hangjában a művész, aki nagyon szeretné, ha a mű minél hamarabb visszakerülhetne a helyére"mondta a lapnak Ámmer Gergő szobrászművész.

 

Ha te vitted el Török Ádám miniszobrát, kérünk szépen: vidd vissza!

Török Ádám, szobor, lopás

 

 

Szólj hozzá!


Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk  – a Sum 41 Budapesten is elköszön a rajongóktól

Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk – a...

A kétezres évek egyik legmeghatározóbb pop-punk zenekara tavaly úgy döntött, befejezik a közös zenélést, és a rajongóktól egy ütős dupla...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Visszatér a Pantera Budapestre

A legendás heavy metál banda bejelentette 2025 eleji európai turnéját, amely január 21-én kezdődik Helsinkiben, majd folytatódik többek között Stockholmban, Amszterdamban, Berlinben, Párizsban, Budapesten február 3-án lépnek fel az Arénában.

Nem is akart új lemezt Rudán Joe: most itt a Vasvitéz

"Megmondom őszintén, nem is akartam most lemezt csinálni. Nagyon jól elvoltam a korábbi albumaim és életművem 'árnyékában' " – nyilatkozta a zenész, akinek most jelent meg Vasvitéz című, 14+4 tételes CD-je.
Új koncertek