Min veszett össze Rod Stewart és Elton John?

2021/02/01  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Azt is mindjárt leírjuk, a friss hír az, hogy nemrég bejelentették: elásták a csatabárdot.

Elton John  és Rod Stewart a Watford Football Clubban (1972)

A legendás művészek, Sir Elton John (73) és Sir Rod Stewart (76) hivatalosan is véget vetettek egy csaknem három évig tartó, egyáltalán nem lovagias viszálynak, amit Stewart kezdett azzal, hogy Elton John 2018-as búcsúturnéját „becstelennek" titulálta azzal, hogy szerinte sztártársa csak a lóvéra hajt... Sir John azzal vágott vissza az önéletrajzában, hogy Stewart úgy cinkelte őt, hogy közben a saját turnéját promótálta egy tévécsatornán... Utána aztán jött az adok-kapok, mígnem Stewart a „The Harry Redknapp Show” podcaston a múlt héten bejelentette, hogy befejezték a kakaskodást.

Elton John nemrégiben kijelentette, hogy „nincs harag”, megjegyezve, hogy mindig heves, de barátságos rivalizálás folyt közöttük hosszú karrierjük során:

„Mindig is létezett köztünk rivalizálás, de mindig nagyon barátságos és vicces volt, és halálig szeretni fogom Rodot. Ha az utcán látnám, hatalmas öleléssel köszönteném. Nincs értelme vendettákat folytatni ezen a világon. Az élet túl rövid. Őszintén szólva, egyáltalán nem haragszom rá" – nyiltakozta.

John azt is megjegyezte, hogy néhány hónappal a balhé kitörése után igyekezett helyrehozni a dolgot, de Stewart nem fogadta el a hívásait. De vajon mi késztette most Rod Stewartot arra, hogy végül rendezze a nézeteltérést? Hát, a gyerekei. Kifejtette, hogy jó példát akar mutatni nyolc gyermekének, és úgy érzi, nincs joga azt mondani nekik, hogy kérjenek bocsánatot, ha ő maga nem képes rá.

Mint tudják, mindig is heves vitákban voltunk az évek során, de ez mindig az évődés szintjén maradt. Mint egy házaspárnál.... Örökké tartott – ismerte el Stewart. – Kicsit rosszkedvű voltam, amikor bejelentette turnéját. Sajnálom, nagyon sajnálom. Szóval, most ismét barátok vagyunk. Szeretem őt."

Úgy tűnik, mégsem a "bocsánat" a legnehezebben kimondott szó :)

 via Musictalkers.com

 

Rod Stewart, Elton John, vita, bocsánatkérés

 

 

Szólj hozzá!


Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra gyűlnek össze a RoCkányok

Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra...

A Békés megyei Okányban 2019-ben első – és akkor még egyszerinek tervezett – alkalommal jött létre a RoCkány Feszt, de a kedvező...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. március 16-án a Budapest Arénában, és – most először – 2022. március 17-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad.

Dühterápiás hardcore-punk kezelés a Dürerben

Akik egy igazi hardcore-punk buliban vezetnék le az elmúlt időszak felgyülemlett dühét, azoknak szerencséjük van, ugyanis július 7-én a Dürer Kert színpadát a Scowl és a One Step Closer veszi birtokba.

Füstös klubokból indult, mára a legelismertebb koncertszínpadok sztárja: Kurt Elling

A bársonyos hangú és utánozhatatlan eleganciájú énekes SuperBlue címmel ezúttal egy funkos, hiphopelemekkel dúsított albumot készített a gitárfenomén Charlie Hunterrel, amelynek dalait Európában először a budapesti közönség hallhatja élőben július 5-én, a Müpában.
Új koncertek
Máté-passió
Máté-passió
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
YBL209
YBL209
Budapest