Kiloccsant a víz a kádból – nyilvános törölközőcsatát vívnak egymással az ITI egykori tagjai

2021 nyarán jött a hír, hogy elbúcsúzik közönségétől az Intim Torna Illegál. Akkor úgy fogalmaztak, "felfüggesztik" együttműködésüket, tehát volt még némi remény a reunionra – a mostani események után erre nem fogadnánk nagy összeggel. Kisebbel sem.

A nyilvánosság előtt kardoznak egymással az ITI egykori tagjai
 Boncmesterek: új zenei podcast-sorozat indult Németh Jucival és Vitáris Ivánnal

Boncmesterek: új zenei podcast-sorozat indult Németh Jucival és Vitáris Ivánnal

Öt héten át, heti két alkalommal lesz hallgatható a 'Boncmesterek', melyben Németh Juci és Vitáris Iván, a hazai könnyűzenei élet elismert képviselői fognak legendás lemezeket elemezni. Az első két adás már ki is jött.
 
Fotó: Martin Wanda

Vitáris Iván tárlatot vezet

2022. március 11-én, pénteken, 17 órától Vitáris Iván dalszerző-énekes, az Ivan&The Parazol zenekar alapító frontembere tart tárlatvezetést a Capa Központban, David Claerbout és Ősz Gábor ANTICAMERA című kiállításán.
 
 
Fotó: Enzo Avitabile Official

A Szigeten már négyszer is fellépett a boroshordósokkal, most a Müpába jön!

Enzo Avitabile emlékezetes koncerteket adott a Szigeten, már négyszer is, de koncertteremben itthon most hallhatjuk először – természetesen legfőbb kísérőivel, a boroshordókon, dézsákon teljesen egyedi ritmust adó Bottari ütőegyüttessel. 2021. október 30-án a Müpában!
 
Elton John  és Rod Stewart a Watford Football Clubban (1972)

Min veszett össze Rod Stewart és Elton John?

Azt is mindjárt leírjuk, a friss hír az, hogy nemrég bejelentették: elásták a csatabárdot.
 
24.hu: Megegyeztek Fluorék a Wellhellóból kilépett zenészekkel

Blikk: Megegyeztek Fluorék a Wellhellóból kilépett zenészekkel

A bíróság kapujából fordultak vissza: peren kívül egyezett meg a Wellhello a két éve zajló vita kapcsán.
 
 S akkor Galambos Dorinát kilőtték az űrbe

S akkor Galambos Dorinát kilőtték az űrbe

Balanyi Szilárd nemrég jelentkezett új EP-jével, melyről a Zéró gravitáció már a harmadik videó. A dal egy vidám, rajzos klipet kapott.
 
 
Fotó: DJ STEVE DUB/FB

A The Chemical Brothers friss Grammy-díjas producere Budapestre jön

Március 2-3. között a Budapest Music Centerben rendezik meg a dalszerzők nagy találkozását, a DEX Songwriting Expo-t.
 
Itt az első magyarországi Beatles Fesztivál

Itt az első magyarországi Beatles Fesztivál – forró csokival, Lennon-sapkákkal, koncertekkel

Az első magyarországi Beatles Fesztivált – a Beatles Weekendet október 5-én és 6-án tartják: első nap az Analog Music Hall-ban, a második napon pedig a Hard Rock Cafe-ban.
 
Fotó: Papp György

Össze-vissza festékszórózhatod a csukádat a Szigeten

Az egyik cipőkkel kereskedő cég filcekkel, festékszórókkal, flitterekkel és stencilekkel felszerelkezve várja a fesztiválozókat a Sziget Fesztiválon – olvastuk a Kreativ.hu-n.
 
Fotó: Pexels.com

A bíróság a Kraftwerknek adott igazat egy húsz éve tartó jogvitában

A zenekar és Moses Pelham zenei producer közötti jogvita vége hatással lesz az egész zeneiparra, mert a precedens értékű döntés során szigorította a zenerészletek másolásának, az úgynevezett samplingnek a szabályait az Európai Bíróság – írja a 24.hu.
 
Hitvitát kavart Avril Lavigne új klipje – a rádiók is óvatosan játsszák a számot

Ördög vs. Isten: Hitvitát kavart Avril Lavigne új klipje

Az énekesnő 2015-ben tűnt el ideiglenesen a nyilvánosság elől, amikor Lyme-kórt diagnosztizáltak nála. Azóta rendszeresen kezelésekre jár, és úgy tűnik, erősebb, mint valaha. A betegséggel való küzdelme során írta a “Head Above Water” című visszatérő slágerét. Azonos című,...
 
Fotó: amazon.com

A The Verve frontembere, Richard Ashcroft visszakapta dalát a Rolling Stones-tól

A 90-es évek egyik legnagyobb slágere volt a Bitter Sweet Symphony, rengeteg helyen hallhattuk, filmekben, reklámokban is – és a rádiók is agyonjátszották. Szinte lehetetlen volt kikerülni, ez a dal hozta meg a sikert az együttesnek.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek