Partiállatok, Metallica, késelés, gyilkosság, félbeszakadt koncert – ez történt a nagyvilágban

2019/07/10  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Tegnap elég erős napja volt a zenei bulvárnak, csak úgy záporoztak az események – ezekből válogattunk. Kezdjük a jóval, folytassuk a viccessel, és ezen a vonalon haladjunk a tragikus felé.

Fotó: Youtube

Rockbook: Szakadó esőben tolta a Metallica Manchesterben a Master Of Puppets-t

Nem úszták meg a legendásan csapadékos brit időjárást... Manchesterben a nyakukba szakadt az ég, de a zenekar, akárcsak a Titanicon, játszott tovább...

 

HVG: Véletlenül egy jódlifesztivál fölé repültek bemutatózni svájci vadászgépek

A gyakorlat egyfajta tisztelgés volt, amit egy legendás svájci pilóta, Oskar Bider halálának 100. évfordulója alkalmából hajtottak végre. A bemutatót az eredeti helyszíntől kicsit arrébb sikerült abszolválni: egy falu fölött került rá sor, ahol épp jódlifesztivál zajlott. Az eset során senki nem sérült meg, és a fesztivál résztvevői állítólag örömmel fogadták a váratlanul felbukkant vadászrepülőket – azt már csak mi tesszük hozzá, biztos önfeledt jódlizásban törtek ki, csak ezt senki sem hallotta :)

 

444.hu: 70 brit partiállat őrjöngte végig a Manchester-Zadar pokoljáratot

A fapados járat a horvát üdülővárosba tartott, ahol éppen most zajlik Hard Island – olcsó techno- – Festival. A több tucat buliturista már a felszállás pillanatában – sőt egyes beszámolók szerint már a reptéren – hullarészeg volt. Egy darabig az elindulás is kétséges volt, aztán a pilóta a start mellett döntött, de az utasok beszámolója szerint a járat maga volt a pokol, hányással, üvöltözéssel tarkítva. A helyzet annyira elfajult, hogy a legénység még leszállás előtt riasztotta a rendőrséget, s a landolást követően még a gépen őrizetbe vettek három embert.

 

444.hu: Félbeszakította a bécsi koncertjét a világ egyik legismertebb jazz-szaxofonosa

Hétfő este a bécsi Arénában Kamasi Washington egy szám után levonult a színpadról, mert nem sokkal a koncert előtt az egyik biztonsági őr leteperte a szintén zenész apját. A szervezők szerint a papa nem a művészbejárón akart bemenni, nem volt nála semmi, amivel igazolni tudta volna magát, majd amikor a biztonsági ember nem engedte át, elküldte azt a pics@ba, s a szóváltás lökdösdéssé fajult. Az incidens nem kevés pénzébe kerül a szervezőknek, mert most fizethetik vissza a jegyek árát.

 

Rockstation: Megkéselték Mexikóban a közeljövőben a Dürerben is fellépő zenekar dobosát

Mit csinál egy metálarc, amikor azt mondják neki Guadalajarában, hogy ember, itt a sofőr, ne bóklássz a városban egyedül, mert veszélyes...? Hát, gyalog megy a koncertre. Aaron Hillt, az Eyehategod dobosát körbeállta négy ember, elvették mindenét és egy ötcentis pengéjű késsel még hasba is szúrták. A dobos ugyan viszonylag jól van, de turné félbeszakadt. Augusztus 8-án lépnének fel a Dürerben a Desszert feszten, a héten talán kiderül, jönnek-e.

 

24.hu: A rap miatt vágták el egy 17 éves fiú torkát

Az áldozat pusztán azzal vívta ki gyilkosa haragját, hogy meló után rapet hallgatott a kocsijában... Támadója úgy érezte, hogy nincs biztonságban, korábban ugyanis megtámadták olyan emberek („feketék, latin-amerikaiak és indiánok”), akik szintén rapet hallgatnak. Azt is kijelentette, hogy azok az emberek, akik rapet hallgatnak, veszélyt jelentenek rá és a társadalomra is – áll a rendőrség közleményében.

 

Metallica, jódli, partiállatok, techno, Kamasi Washington, Eyehategod, Dürer, gyilkosság, rap

 

 

Szólj hozzá!


A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon...

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Micimackó állás nélkül az utcán kóborol... – a költészet napja Bornai Tiborral és Karinthy Verával

Aki szereti a verseket, a költészetet az minden év április 11-én biztosan talál egy jó programot ehhez kapcsolódóan. Az idei Magyar Költészet Napján a Csili Művelődési Központban Karinthy Vera és Bornai Tibor Öt Karinthy és én című estjét láthatta a közönség.

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a Bánkitó szervezői is hoztak egy hasonló döntést, igaz, ők csak "arrébb tolják" a fesztivált.
Új koncertek