Ronnie Wood már jól van

2021/04/27  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

A Rolling Stones 73 éves gitárosa másodjára is legyőzte a rákot – írja a Telex sajtóértesülésekre hivatkozva. Osztozunk a lapok optimizmusában.

Fotó: The Rolling Stones/FB

A zenész április elején vehette át a Freedom of the City of London elismerést. Ez az egyik legmagasabb rangú elismerés, amelyet a város adományoz az arra érdemeseknek. A dijazottak között olyanok vannak, mint Winston Churchill, Stephen Hawking és a királynő

Ronnie Wood egy brit bulvárlapnak beszélt arról, hogy a koronavírus-járvány ideje alatt, egy rutinellenőrzés során kissejtes tüdőrákot állapítottak meg nála, mostanra azonban már újra jól van.

A zenész 2017-ben gyűrte le először a tüdőrákot. Akkor nem vállakozott kemoterápiára, hogy a haját ne veszítse el, de felkészült a legrosszabbra is.

Állítása szerint napi 25-30 szál cigarettát szívott el több mint ötven éven át, 2016-ban azonban egészségügyi megfontolásból leszokott a dohányzásról.

(via Telex) 

Ronnie Wood, Rolling Stones, tüdőrák

 

 

Szólj hozzá!


Ezek nem dalok.... – első albumát mutatja be a Turbinában O’Sullivan

Ezek nem dalok.... – első albumát mutatja be a...

Az ír származású Ian O’Sullivan komoly belső harc után az orvosi pályát hagyta maga mögött a zenélésért, 2020-ban szólóprodukciójával is...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Elmentek stúdiózni egyet Texasba, majd hazatértek egy albummal és egy fesztivál-fődíjjal – A NYUGHATATLAN-sztori

Stílusosan, a country és a rockabilly őshazájában rögzítette tizenegy dalos korongját az egyik legismertebb hazai country-rockabilly zenekar, a Nyughatatlan. Végül aztán nem csak az új anyaggal, hanem többek között a Texas Sounds Country Music fesztivál fődíjával tértek haza. A Restless megjelenésének apropóján a csapat...

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

Mit kezdjünk a tribute-zenekarokkal...?

Március 18-án Mark Clarke volt a Barba Negra külföldi vendége. Az este két részből állt: az első felében a Cream-et muzsikáló Celebrations Day, a másodikban a Uriah Heep tribute-zenekar, a Heep Freedom muzsikál.

Meg kellett tanulniuk Fletch nélkül élni – jön az új lemez, indul a Depeche Mode turné

Új albumuk, a "Memento Mori" megjelenése előtt az NME Berlinben és Londonban is találkozott az ikonokkal, hogy beszélgessenek arról, miként találták meg újra az élet, a zene és egymás szeretetét a zenekari társ, Andy Fletcher elvesztése után. (A teljes interjú linkje a cikk végén.)
Új koncertek