Úgy tűnik, Kiss Tibit a nyáron még nélkülöznünk kell

2021/05/20  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Korábban az együttes úgy gondolta, idén nyáron már újra együtt zenélhetnek, ám most eléggé úgy tűnik, erre még várni kell, így az eddig lekötött koncerteken Tibi nélkül áll színpadra a formáció, az énekest pedig helyettesítik – írja a Blikk.

Fotó: Hagymafesztivál 2019. /Quimby FB

Nemrég azon örömködtünk, hogy Kapolcson már fellép a Quimby, s a cikkben azon reményünknek is hangot adtunk, hogy talán már a frontemberrel az élen koncerteznek majd. Azóta megjelent a fesztivál részletes rogramja, amelyben a zenekar a Quimby Plusz-Mínusz produkcióval lép majd színpadra. Ez a cím még februárban született, amikor a zenekar bemutatta a koncertfilmjét.

"...senkinek sem akaródzott elénekelni a Tibi által sikerre vitt számokat, ezért erre ismerős zenészeket hívtunk..." – mondta akkor Líviusz, a vendégzenészek között pedig olyan nevek bukkantak fel, mint  Pásztor Anna, Pásztor Sámuel, Sidlovics Gábor, Lukács Laci, Papp Szabi, Bodor Áron.

"Amíg nem teljesen biztos, hogy Tibivel együtt tudjuk folytatni a munkát, addig más énekel majd a koncerteken, kvázi helyettesítik őt"mondta a Blikknek Balanyi Szilárd, a zenekar billentyűse, vokalistája, és mindenki megnyugtatására közölte, hogy a rehabilitációját töltő frontember

"nélkül nincs Quimby, a zenekarral is azt beszéltük, hogy szóba sem jöhet, hogy Tibi nélkül folytassuk. Most az a feladatunk, hogy amíg ő visszatér addig életben tartsuk az együttest."

A mi feladatunk ugyanez.♥

 

Quimby, Kiss Tibi, Balanyi Szilárd, alkohol, elvonó, terápia

 

 

Szólj hozzá!


A semmiből váltak rendkívül népszerűvé: Milky Chance

A semmiből váltak rendkívül népszerűvé: Milky Chance

Philipp Dausch és Clemens Rehbein az MTI-nek adott interjút a tegnapi anagyszínpados koncertjük előtt a backstage-ben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Django Feszt a Kobuciban – Na de ki az a Django?

Az Óbudai nyár programsorozat keretein belül augusztus 14-én Django Feszt lesz a Kobuci kertben. A fesztivál méltó emléket szeretne állítani Django Reinhardt gitáros és Stephane Grappelli hegedűs zenéjének.

Kezdődik a Sziget: figyelem, máshol van a beléptetés!

Két év kihagyás után ma kezdődik az idén 6 napos fesztivál olyan világsztárokkal, mint Dua Lipa, Justin Bieber, Calvin Harris vagy Stromae. Számos fejlesztés történt a korábbi évekhez képest és több napra is telt ház várható. Készpénzmentes a fizetés és idén 1290 Ft egy fél liter Dréher. Mit is várhatunk még az idei Sziget...
Új koncertek