Úgy tűnik, Kiss Tibit a nyáron még nélkülöznünk kell

2021/05/20  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Korábban az együttes úgy gondolta, idén nyáron már újra együtt zenélhetnek, ám most eléggé úgy tűnik, erre még várni kell, így az eddig lekötött koncerteken Tibi nélkül áll színpadra a formáció, az énekest pedig helyettesítik – írja a Blikk.

Fotó: Hagymafesztivál 2019. /Quimby FB

Nemrég azon örömködtünk, hogy Kapolcson már fellép a Quimby, s a cikkben azon reményünknek is hangot adtunk, hogy talán már a frontemberrel az élen koncerteznek majd. Azóta megjelent a fesztivál részletes rogramja, amelyben a zenekar a Quimby Plusz-Mínusz produkcióval lép majd színpadra. Ez a cím még februárban született, amikor a zenekar bemutatta a koncertfilmjét.

"...senkinek sem akaródzott elénekelni a Tibi által sikerre vitt számokat, ezért erre ismerős zenészeket hívtunk..." – mondta akkor Líviusz, a vendégzenészek között pedig olyan nevek bukkantak fel, mint  Pásztor Anna, Pásztor Sámuel, Sidlovics Gábor, Lukács Laci, Papp Szabi, Bodor Áron.

"Amíg nem teljesen biztos, hogy Tibivel együtt tudjuk folytatni a munkát, addig más énekel majd a koncerteken, kvázi helyettesítik őt"mondta a Blikknek Balanyi Szilárd, a zenekar billentyűse, vokalistája, és mindenki megnyugtatására közölte, hogy a rehabilitációját töltő frontember

"nélkül nincs Quimby, a zenekarral is azt beszéltük, hogy szóba sem jöhet, hogy Tibi nélkül folytassuk. Most az a feladatunk, hogy amíg ő visszatér addig életben tartsuk az együttest."

A mi feladatunk ugyanez.♥

 

Quimby, Kiss Tibi, Balanyi Szilárd, alkohol, elvonó, terápia

 

 

Szólj hozzá!


Több mint 100 program városszerte: ma kezdődik a Budapesti Őszi Fesztivál

Több mint 100 program városszerte: ma kezdődik a...

2021. szeptember 26. és október 10. között több mint 100 programmal hív a főváros, ahol számtalan helyszínen színesíti a budapesti őszt a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

Nem ciki, hogy a Coldplay a BTS-sel készített közös videót

Hamarosan megjelenik a Coldplay legújabb nagylemeze, a Music Of The Spheres. Az október 15-i kézzelfogható lemez, kazetta és cédé előtt már kijött a Higher Power című dal, tergnap pedig debütált az album – vélhetően – legnagyobb durranásának szánt single-je, a My Universe, amely körülbelül hét óra alatt 80 országban lett...

Another Day - Időutazás az idén 25 éves colorStarral

A colorStar negyedszázados jubileuma kapcsán minden héten felidéz egy évet saját, zenekari történelméből, az időgép pedig 2004-hez ért, az Another Day maxi megjelenéséhez, mely a CD-korszak után most válik először online is elérhetővé. Az időutazás pörög tovább, november 20-án az A38 Hajón lesz a kilövés a zenekar...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek