Zarándokhely Cserháti Zsuzsa nyughelye

2020/10/26  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

A zarándokok most azt tapasztalhatják, hogy 17 évvel halála után felállították Cserháti Zsuzsa síremlékét – írja a Blikk.

Fehér Adrienn szerint zarándokhely lett Cserháti Zsuzsa nyughelye

Fehér Adrienn színésznőt Cserháti Zsuzsa fogadott lányaként szerette, ő mesélt a Blikknek. "Zsuzsa sírja korábban is zarándokhely volt, a rajongók rendszeresen szépítgették" – mondta a lapnak. A lap szerint a család nem árulja el – miért is kellene? –, hogy kik adakoztak a síremlék fellállításáért, mindenesetre név nélkül is hálásak vagyunk mindegyiküknek: az énekesnő immáron egy különleges fotókerámiáról mosolyog vissza szeretteire és rajongóira.

Nem volt ez mindig így...

Romokban hever a sírja. Szégyen és gyalázat (...). Őszintén mondom, felejtsük el ezt a Cserháti-történetet úgy, ahogy van! Gondolkodjanak el az őt előadó énekesek, színészek, és menjenek ki a sírjához azok az embe­rek, akik most már több mint tíz éve Cserháti Zsuzsából pénzt keresnek – legyen az 40 vagy 400 ezer forint. Három méterre az én Katikámtól nyugszik, és senki nem gondozza a sírját, csak én. Elrohadt és kidőlt a fejfája, amit mindig én szúrok vissza a helyére, és én vágom le a bokrokat is körülötte. Mennek az emlékkoncertek 2002 óta, jönnek a bevételek, de hogy romokban a nyughelye, azon senki nem gondolkodik – bosszankodott  egy éve Horváth Charlie a Bors hasábjain.

Végre megtörtént. S hogy miért nincs sírköve? Erről egy blogon találtunk  lehetséges magyarázatot (a fotó is innen): az énekesnő nem szerette volna, hogy egy mázsás sírkő legyen a porhüvelye felett.

 

A legnagyobbak között lett volna a helye: 15 évig mellőzték, rugdosták

 

Cserháti Zsuzsával énekelt együtt: interjú Fehér Adriennel

 

Újrakeverték Cserháti Zsuzsa egyik legkedveltebb dalát

 

 

Cserháti Zsuzsa, síremlék, Fehér Adrienn

 

 

Szólj hozzá!


Véleményvezérek: Bedől a fesztiválbiznisz?

Véleményvezérek: Bedől a fesztiválbiznisz?

A Manna FM-en a szakma jövőjéről beszélgettek Csikány Tamás Fácán rockabily dobossal, a Tiszavirág Fesztivál Szolnok koncertszervezőjével,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

Múlnak a gyermekévek: Kiszel Tünde lánya videóklipben szerepel

Hunyadi Donatella is szerepel abban a videóklipben, ami néhány napja debütált a YouTube-on.

Hamarosan döntenek a Fishing júniusi dátumáról

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, a FOO idén semmit sem bíz a véletlenre, a fesztivál t egyszerre két időpontban is meghirdették: ha június 16-án még nem lehet tömegrendezvényeket szervezni, a jegyek/bérletek automatikusan érvényesek lesznek augusztus 24-28-ra.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek