Zarándokhely Cserháti Zsuzsa nyughelye

2020/10/26  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

A zarándokok most azt tapasztalhatják, hogy 17 évvel halála után felállították Cserháti Zsuzsa síremlékét – írja a Blikk.

Fehér Adrienn szerint zarándokhely lett Cserháti Zsuzsa nyughelye

Fehér Adrienn színésznőt Cserháti Zsuzsa fogadott lányaként szerette, ő mesélt a Blikknek. "Zsuzsa sírja korábban is zarándokhely volt, a rajongók rendszeresen szépítgették" – mondta a lapnak. A lap szerint a család nem árulja el – miért is kellene? –, hogy kik adakoztak a síremlék fellállításáért, mindenesetre név nélkül is hálásak vagyunk mindegyiküknek: az énekesnő immáron egy különleges fotókerámiáról mosolyog vissza szeretteire és rajongóira.

Nem volt ez mindig így...

Romokban hever a sírja. Szégyen és gyalázat (...). Őszintén mondom, felejtsük el ezt a Cserháti-történetet úgy, ahogy van! Gondolkodjanak el az őt előadó énekesek, színészek, és menjenek ki a sírjához azok az embe­rek, akik most már több mint tíz éve Cserháti Zsuzsából pénzt keresnek – legyen az 40 vagy 400 ezer forint. Három méterre az én Katikámtól nyugszik, és senki nem gondozza a sírját, csak én. Elrohadt és kidőlt a fejfája, amit mindig én szúrok vissza a helyére, és én vágom le a bokrokat is körülötte. Mennek az emlékkoncertek 2002 óta, jönnek a bevételek, de hogy romokban a nyughelye, azon senki nem gondolkodik – bosszankodott  egy éve Horváth Charlie a Bors hasábjain.

Végre megtörtént. S hogy miért nincs sírköve? Erről egy blogon találtunk  lehetséges magyarázatot (a fotó is innen): az énekesnő nem szerette volna, hogy egy mázsás sírkő legyen a porhüvelye felett.

 

A legnagyobbak között lett volna a helye: 15 évig mellőzték, rugdosták

 

Cserháti Zsuzsával énekelt együtt: interjú Fehér Adriennel

 

Újrakeverték Cserháti Zsuzsa egyik legkedveltebb dalát

 

 

Cserháti Zsuzsa, síremlék, Fehér Adrienn

 

 

Szólj hozzá!


Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság Amerikában

Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság...

Bízhatunk az OFF Médiában: ők figyelemmel követik ezt a "rappergyilkolós" trendet, mi csak szemmel tartjuk – ők adták hírül, hogy újabb eset...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Zenészek figyelmébe: mindenképpen használjátok ezt a funkciót a Spotifyon!

Tavaly októberben indította el a Spotify a Canvas béta verzióját, most Magyarországra is kiterjesztették az elérhetőségét.

Nem a Kispi nyert! Lovasi András eredményt hirdetett

Mi is közzétettük szeptemberben a felhívás, miszerint pályázni lehet Lovasi András raktárkoncertes gázsijára. Mintegy egymillió forint értékben hangfelvétel(ek) készítésére lehet pályázni bárkinek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek