Ez karrierjük legmélyebb pontja – rájár a rúd a blink-182-re

2019/09/05  ·   Dalsztori   ·  Simonyi Éva

A zenekar a Lil Wayne-nel való közös turnéja közben jelentette meg a szintén közös dalt még nyár elején, azonban a hivatalos "merch" még csak most jött ki – ami csupán egyetlen pólót takar. A rajongók reakcióit olvasva nem is lesz többre igény...

Ez karrierjük legmélyebb pontja – rájár a rúd a blink-182-re

A mashup-ot a blink-182 “What’s My Age Again?” és Lil WayneA Milli” című dalaiból gyúrták össze, a végeredmény viszont nem lett túl népszerű. A dal először nyár elején jelent meg, bár nem teljes hosszában, akkor a kommentek között eléggé lehúzták a rajongók.

 

“blink-182 rajongóként ezt fájt végignézni”,

“Ez karrierjük legmélyebb pontja”,

“Ez olyan, mint amikor fogmosás után iszol narancslevet”...

Ilyen és ehhez hasonló kommenteket olvashatunk a YouTube-on a klip alatt, feltehetően ezek miatt tiltották le a kommentelési lehetőséget az augusztus 23-án felkerült hivatalos, stúdióban felvett, teljes dal videója alatt.

 

A turné sem ment zökkenőmentesen, júliusban Wayne 4 dal után lesétált a színpadról azzal fenyegetőzve, hogy otthagyja az egészet. Azt mondta, ez a közönség nem az ő világa... Végül nem lépett ki, még mindig közösen koncerteznek a turné végéig, szeptember 20-ig. A blink-182 ezen turné során az 1999-es Enema Of The State című, 20. szülinapját ünneplő lemezével turnézik, amely meghozta számára az áttörő sikert, hisz olyan slágerek kerültek fel rá, mint az All the Small Things, a What's My Age Again? vagy a Don’t Leave Me.

A turné végére talán tovaszáll a fekete felhő, ami most a zenekar fölé telepedett, mert más platformon is meggyűlt a bajuk:

Vissza pénzt! Nem dőlhetnek hátra a Fyre fesztiválnak bedőlt hírességek

 

Ami meg Lil Wayne-t illeti, volt neki ennél már sikeresebb kollaborációja is, közösködött többek között Jennifer Lopezzel, Enrique Iglesias-szal, Nicki Minaj-zsal és Chris Brownnal – ez utóbbival többször is. A legsikeresebb azonban ez a közös munka volt – érdemes a klip alatti számlálót megtekinteni:

 

blink-182, Enema Of The State, turné, Lil Wayne

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek