Fotó: Tankcsapda

Tankcsapdát állít a Budapest Open Road Days fesztivál a Műegyetem rakpartra

A Budapest Open Road Days fesztiválon adja első budapesti nagykoncertjét idén a 35 éves Tankcsapda. A június 27-29. között megrendezésre kerülő fesztivál helyszíne a Műegyetem rakpart lesz, a Petőfi híd és a Szabadság híd között.
 
Fotó: Bánkitó Fesztivál

A Bëlga tíz év után tér vissza a stégre – elkezdte a névsorolvasást a Bánkitó Fesztivál

Ígéretük szerint a szervezők a közeljövőben folyamatosan közzéteszik a fesztivál a fellépők nevét, mára is jut belőlük: Bëlga, Krúbi, Analóg Balaton, Déva...
 
 
Fotó: Örvényesvölgy Fesztivál

Van mááásik: Matteo Bocelli is Magyarországra jön

Egy napra két Bocelli is jut: reggel közöltük, hogy az édesapa duplázik az MVM Dome-ban (cikk alant), most azt a hírt kaptuk, hogy Andrea Bocelli fia, Matteo első koncertjét adja Magyarországon: a zalai Örvényesvölgy Fesztiválon.
 
Ezt is Veszprémből hoztuk :)

Küldj egy fotót, ha ott voltál Veszprémben!

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros elnevezésű rendezvénysorozat alkalmával több mint 3500 programon vehetett részt a sok százezernyi látogató a Bakony-Balaton régió 116 településén. A szervezők most azt szeretnénk megtudni, kinek mi volt legemlékezetesebb eseménye.
 
Fotó: Balaton Sound

Még 30 név került fel a Balaton Sound fellépőlistájára

Erősödik az underground vonal a Soundon és újításokra számíthatunk az idei beach fesztiválon. Idén a a megszokottnál később – az érettségi és vizsgaidőszak után –, július 3-6. között rendezik meg a fesztivált a szokott helyen, Zamárdiban.
 
Zorán, Presser Gábor, Kern András, Bródy János, Budapest Bár – újabb fellépőket jelentett be a Művészetek Völgye

Zorán, Presser Gábor, Kern András, Bródy János, Budapest Bár – újabb fellépőket jelentett be a Művészetek Völgye

A Művészetek Völgye Fesztivál idén július 19. és 28. között vár mindenkit Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre, ahol a most bejelentett előadókon túl már biztosan velünk lesz még a Panoráma Színpadon fellépő 30Y, a Bëlga, Beton.Hofi, az Elefánt, a Parno Graszt, a Platon...
 
 
Fotó:  Óbudai Danubia Zenekar

Kalandra Fül! – Magyarország egyetlen családi klasszikus zenei fesztiválja

A gyerekeket és a kisgyermekes családokat várja az Óbudai Danubia Zenekar az 5. Kalandra Fül nevű klasszikus zenei, gyerek- és családi fesztiváljára február 24-én a Budapest Music Centerben (BMC).
 
A Margaret Island, az Ocho Macho és az Első Emelet is becsatlakozik a Garden Partyba

A Margaret Island, az Ocho Macho és az Első Emelet is becsatlakozik a Garden Partyba

Mint korábban megírtuk (linka cikk végén), mi már nagyon várjuk a májust. Többek között a Budapest Garden Party miatt, a névsor azonban csak most lett teljes: a minifesztivál egyik fő fellépője a Margaret Island lesz.
 
Már most biztos, hogy BOLDOGan tér véget a Kispál és a Borz tavaszi turnéja

Már most biztos, hogy BOLDOGan ér véget a Kispál és a Borz tavaszi turnéja

Ahogy arról már beszámoltunk, hogy külföldi állomásokkal megspékelt tavaszi turnéra indulnak Lovasi Andrásék, link a cikk végén. A siker sosem garantált – még egy ilyen legendás zenekarnak is meg kell dolgoznia érte, de az már tuti, hogy az utolsó koncertjük happy lesz, hiszen a ...
 
Fotó: Zara Larsson/FB

Zara Larsson az új lemezét hozza el a SZIN-re

Armin Van Buuren és Kamrad után újabb külföldi sztárfellépő nevét hozta nyilvánosságra a nyarat idén is nagy bulival záró szegedi fesztivál.
 
Fotó: Judas Priest/FB

Az új fejezetét sztárfellépővel nyitja a fesztivál: JUDAS PRIEST a Rockmaratonon!

Ahogy arról már beszámoltunk, 2024-ben öt év szünet után feltámad a Rockmaraton – minden eddiginél komolyabb nemzetközi fellépőgárdát vonultat majd fel idén a Barba Negra szakmai támogatásával. Itt is van az első név!
 
Fotó: Sziget Festival Official

10 éve nem fordult elő a Sziget történetében: magyar előadó a Nagyszínpad kiemelt idősávjában. Kitalálod, ki az?

"A Sziget mindig is különös hangsúlyt fektetett a hazai előadók különleges produkcióinak bemutatására a fesztivál szinte összes színpadán, de a Nagyszínpad esti sávjaiba - a közönségünk kívánságlistája alapján - jellemzően nemzetközi előadókat szoktunk meghívni" –...
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek