Amiért idén (is) nagyon szerettük a Malom fesztivált

Amiért idén (is) bitang jó volt a Malom fesztivál

Tavaly már alaposan körbejártuk, miért szerettük a vajdasági fesztivált – link a cikk végén –, s bár idén úgy vágtunk neki, nekünk csak annyi kell a boldogsághoz, mint tavaly, még mindig találtunk további indokokat arra, hogy jövőre se hagyjuk ki.
 
Koncertek a Lánchíd fesztiválon

Megéneklik Budapestet a Lánchíd fesztiválon

A Fővárosi Önkormányzat által szervezett programon szeptember 16-án egész nap ingyenes programokkal várják az érdeklődőket.
 
 
Szentedre Éjjel-Nappal Nyitva lesz a hétvégén

Szentedre Éjjel-Nappal Nyitva lesz a hétvégén

Közel 140 eseménnyel, köztük színes zenei programokkal várja az érdeklődőket a 18. Szentedre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivál augusztus utolsó hétvégéjén.
 
A mi fotónk Scoobyról

Eltűnt Scooby, a Malom fesztivál legcukibb kutyalátogatója

Lassan elkészül a beszámolónk az idei oromi örömről – amelybe most egy kis üröm vegyül.
 
Fotó: Inota Fesztivál

Fesztiválbusz indul a Délitől az Inota Fesztiválra

A klasszikus és elektronikus zene közötti határokat elmosó zongoravirtuóz, Nils Frahm koncertjével indul augusztus 31-én az Inota Fesztivál Várpalota mellett. A szeptember 3-ig tartó rendezvény a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében jön létre.
 
MOME X MZH: Intermezzo Fesztivál

MOME X MZH: Intermezzo Fesztivál

Idén már másodjára valósul meg a MOME és Magyar Zene Háza kollaborációjaként a kétnapos Intermezzo Fesztivál, amit diákok szerveznek – nem csak – diákoknak, hogy közösséget teremtsenek a zene és dizájnszemlélet mentén.
 
 
Gombóc Artúrnak saját fesztiválja van

Gombóc Artúrnak saját fesztiválja van

Jövő pénteken kezdődik a vasárnapig tartó a 3. Szerencsi Artúr Napok Fesztivál a csokoládéjáról híres Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei kisvárosban.
 
Vidd magaddal a tavalyi repoharadat a SZIN-re!

Vidd magaddal a tavalyi repoharadat a SZIN-re!

A repohár-téma nagyjából már követhetetlen. Visszaadják, nem adják, a felét adják, visszautalják, egyik token, másik token, huszadik token, amúgy meg nem cserélik ki és nem viheted a sajátodat, mert "nem higiénikus". Csörögnek a zsebedben a tokenek és egyre nagyobb a repohár torony a...
 
Fotó: Facebook/Filharmónia Magyarország

Zeneszüret a pécsi utcákon, tereken és egyéb különleges helyszíneken

Egy hét alatt csaknem húsz helyszínen kínál programokat a Zeneszüret fesztivál, amelyet több mint háromszáz művész, közöttük José Cura világhírű operaénekes fellépésével rendeznek meg szeptember 4. és 10. között Pécsett.
 
Fotó: Balogh Zoltán/MTI

Fesztiválzáró: kimentünk a Szigetre drogos, külföldi csürhékre vadászni

De csak vidámságot, csillámtetkókat, óriásbábokat meg egy kisebb városnyi Billie Eilish-rajongó tinédzsert találtunk, szülőkkel vagy szólóban. (A magánzókat a koncert után párokba rendeződött felmenőik várták a K hídon kívül.)
 
Újra megszerettem a Szigetet

Újra megszerettem a Szigetet

Zene, koncertek, művészet és David Guetta... Nem-nem, nem azért írtam David Guettát a végére, mert nem értékeljük a "zenei munkásságát", hanem azért, mert kb. ő vitte el a pálmát szombaton a Szigeten. Meg persze Niall Horan és a sáska, valamint az óriáshamburger (nem kérdeztük meg...
 
Sziget

Sziget 2.0 - Yungblud tarolt, a szervezés megbotlott

Második napunk a Szigeten egészen jól telt mindaddig, amíg haza nem indultunk. A kiengedésnél ugyanis csúnyán elhasaltak a szervezők. Ezt leszámítva, idén egészen pozitív élményeket szereztünk minden szinten.
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek