12 órás bulimaratonnal érkezik Szeged első arénás fesztiválja

2023/01/26  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A Color Aréna Fesztiválon – a szegedi Pick Arénában – fellépnek majd a hazai streaming legnagyobb kedvencei, jön a honi klubélet krémje és itt lesz a világsztár dance-díva, mások mellett a Rampampam és az MMM című slágereivel kedvenccé vált Minelli.

12 órás bulimaratonnal érkezik Szeged első arénás fesztiválja

Minelli tavaly Budapesten, a Rádió 1 telt házas születésnapi koncertjén lépett fel először hazánkban hatalmas sikerrel, most visszatérve Szeged legnagyobb rendezvényhelyszínén láthatja őt újra a hazai közönség. A dance-díva szólókarrierje alig négy éve indult, 2021-ben pedig a Rampampam című slágerével egycsapásra feliratkozott a nemzetközi dance kedvencek sorába. A dal már közelíti a 300 milliós megtekintést és Minelli azóta is állandó szereplője az európai játszási listáknak.

A Color Aréna Fesztivál nagyot merít a hazai kínálatból is, egyrészt a haza DJ elitből  felvonultatva olyan neveket, mint Bréda Bia, Jauri, Regán Lili, Elektra, JoerJunior, Yamina, Szecsei, Metzker Viktória és a Sing Sing DJ Team, avagy Gabriel B., WellDan aka. Dain Farrell. Az éjszaka császárai mellett a hazai streaming legnagyobb kedvencei is színpadra lépnek, így egy emberként tombolhat a Pick Aréna közönsége Echo, AKC Misi, AKC Kretta, K. Kevin vagy T. Danny produkciójára.

A bulimaraton március 14-én este 6-kor indul, és hajnal 5-ig tart, lévén aznap munkaszüneti nap.

Color Aréna Fesztivál, Szeged

 

 

Szólj hozzá!


Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek