1500 résztvevős fesztivált rendeztek Hollandiában

2021/03/22  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A szabadtéri fesztivál egy tesztfolyam egyik állomása volt, a Back To Live kísérletsorozattal a holland kormány azt szeretné felmérni, a koronavírus-járvány közepette lehetséges-e nagy létszámú biztonságos rendezvényeket tartani.

Fotó: RTL Boulvard

Tesztkoncertet rendezett a Berlini Filharmonikus Zenekar is szombat este - a 2440 helyes koncertteremben ezer főt engedtek leülni. A jegyek három percen belül elfogytak. A koncerthelyszínen Covid-tesztközpontot is berendeztek, ahol minden belépőt megvizsgáltak, és csak azokat engedték tovább, akiknek a tesztje negatív lett. (Euronews)

Ezúttal az Amszterdamtól egyórányi autóútra lévő Biddinghuizenben bonyolítottak le szabadtéri fesztivált 1500 látogatóval.

A résztvevők csak negatív vírusteszttel léphettek be, aminek meglétét a mobiltelefonjuk segítségével igazolhatták a bejáratoknál, ahol így egy új koronavírus-alkalmazást is teszteltek, amely nyomon követi, hogy kivel, meddig, milyen távolságban érintkeznek, majd az adatokat kutatók elemzik. (Euronews)

 

Egy éve nem voltam ilyen boldog – tesztbuli volt Amszterdamban is

 

Viszlát 2022-ben! Nem lesz VOLT, elmarad a Balaton Sound

teszfesztivál, Hollandia

 

 

Szólj hozzá!


Another Day - Időutazás az idén 25 éves colorStarral

Another Day - Időutazás az idén 25 éves colorStarral

A colorStar negyedszázados jubileuma kapcsán minden héten felidéz egy évet saját, zenekari történelméből, az időgép pedig 2004-hez ért, az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

Végre egy nemzetközi fesztivál a belvárosban! - A BUSH ismét megtölti élettel Budapest klubjait

A BUSH a tavalyi rendhagyó év után október 21-22-én újra megtölti Budapest klubjait a legizgalmasabb kelet-európai előadókkal. Nappal zeneipari fejtágítás a Fészek Klubba visszatérő szakmai konferencián, ahol a nemzetközi és a hazai zeneipar legjobb szakembereitől lehet tanulni, este pedig a város legújabb klubjaiba és különleges...

Egy ragyogó tehetség a tűzhányók és gleccserek országából – Víkingur Ólafsson a Müpában

Figyelemre méltó eredetisége és egészen kivételes talentuma az utóbbi évek egyik legsikeresebb feltörekvő klasszikus zenészévé avatta az izlandi zongoraművészt, aki lemezről lemezre bizonyítja: nincsen olyan matéria, amelyből ne tudná kihozni a legjobbat. Legutóbb Mozart és kortársai műveiből rögzített egy albumravalót,...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek