5+1 kihagyhatalan buli az Amsterdam Dance Eventen

2022/10/12  ·   Fesztivál   ·  Herbály Dorottya

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a rendezvényhez kapcsolódó konferencia programjai közül mit érdemes megtekinteni (a cikk végén csatoltuk), de azért mégis csak egy DANCE buliról van szó, tehát a zene mellett sem mehetünk el szó nélkül.

Fotó: ADE/FB

Közel egy hét múlva kezdődik az Amsterdam Dance Event, az ősz egyik legjobban várt elektronikus zenei konferenciája és fesztiválja Hollandiában. A szakmai beszélgetéseknél egy vérbeli zeneipari szereplő számára nehéz izgalmasabb programot elképzelni, egy valami azonban még ezt is felülmúlja: a fesztivál szekció bulijai. Ezek a város legnépszerűbb klubjaiban és rendezvényhelyszínein lesznek. Az 5 napos programsorozat alatt fellépnek a szcéna legnépszerűbb alakjai és feltörekvő tehetségek egyaránt.

Mi pedig összeszedtük nektek, hogy mely bulikat nem érdemes kihagyni.

Awakenings | Carl Cox Presents Awesome Soundwave
2022. október 22. 14:00
Helyszín: Ziggo Dome

Line up: An On Bast (PL) / Carl Cox (GB) / Christopher Coe (AU) / Honeysmack / KiNK (BG) / Marc Romboy (DE) / Reinier Zonneveld (NL)

A technolegenda Carl Cox Christopher Coe-val alapították meg elektronikus zenei live act-ek zenéire specializálódott kiadjukat 2017-ben. Most a label legnagyobb nevei mutatják magukat a 17 000 fő befogadására is alkalmas Ziggo Dome-ban.

 

Awakenings | AFTERLIFE
2022. október 22. 23:00
Helyszín: Ziggo Dome

Line up: Colyn (NL) / Mind Against (IT) / Olympe (IT) / Stephan Bodzin (DE) / Tale Of Us (IT)

Az olasz Tale of Us páros, Carmine Conte és Matteo Milleri az Afterlife projektet anno klubestek szervezésére, illetve zenei víziójuk kifejezésére hozta létre. (Ennek következő lépése lett az Afterlife kiadó megalapítása még 2016-ban.)

 

Enzo Siragusa bemutatja az E:DIMENSION-t
2022. október 19. 23:00
Helyszín: Shelter Amsterdam

Line up: Enzo Siragusa (GB) / Ion Ludwig (NL)

A Shelter klub első programja a FUSE egyik ötletgazdájának, Enzo Siragusának új projektje az E:DIMENSION. A kezdeményezés lényege, hogy hosszabb zenei szetteket mutathassanak be az előadók korlátozások nélkül. Enzo "All Night Long" és "All Day Long" eseményei nélkülözhetetlenné váltak a londoni klubszcénában, és most ide is elhozza ezt az élményt. A hab a tortán pedig Ion Ludwig!

 

Pleinvrees ADE: Âme live, Colyn, Jimi Jules, Adana Twins & mások
2022. október 20. 22:00-07:00
Helyszín: WesterUnie (Transformatorhuis) 

Line-up: Adana Twins (DE) / Âme (DE) / Colyn (NL) / Echonomist (GR) / Henri Bergmann (GB) / JAMIIE (DE) / Jimi Jules (CH) / Kitty Amor (GB) / Soulroots (NL) / TERR (BR)

Mikor a Covid első hulláma beütött, a berlini Watergate Clubnak volt egy ötlete, miszerint a rezidens DJ-k összeállnak, és hetente egyszer lenyomnak egy oltári bulit streamen keresztül. Emlékszem, a háttérben ment ez a stream, miközben mosogattam, és egyszer csak azt vettem észre, hogy jár a lábam, sőt már a szoba közepén táncolok. Az előadó, aki ekkor örökre a szívembe lopta magát, JAMIIE volt. Ő és a Pleinvrees család most az ADE-n fognak minket ugyanígy megtáncoltatni.

 

Pleinvrees ADE: Tinlicker, Joachim Pastor, Andhim, Mees Salomé & mások
2022. október 21. 22:00-07:00
Helyszín: WesterUnie (Transformatorhuis)

Line-up: Andhim (DE) / Franky Wah (GB) / Giolì & Assia (IT) / Helsloot (NL) / Huminal (NL) / Joachim Pastor (FR) / JOPLYN (DE) / Joyce Muniz (AT) / Mees Salomé (NL) / Sherafatis (NL) / Susan Right (NL) / Tinlicker (NL)

A Pleinvrees csapatának második buliján több fellépő is live settel készül (Joachim Pastor, Giolì & Assia, JOPLYN), de kétségkívül az egyik legjobban várt előadó az itthon és közönségkedvenc Andhim. A két kölni srác energikus és szórakoztató house zenéjét nem érdemes kihagyni.

 

Maceo Plex & Friends x Loveland
2022. október 20., 22:00-06:30
Helyszín: Warehouse Houthavens 

Line Up: Âme (DE) / Camea (DE) / Jennifer Cardini (FR) / Joris Voorn (NL) / Maceo Plex (US) / ManEater

Maceo Plexet nem kell bemutatni a magyar közönségnek. Legutóbb 2016-ban, a Bónusz fesztiválon pörgetett nekünk. Az Egyesült Államokból érkező slágergyáros erre az estére a Warehouse Houthavensbe invitálja kedvenc művészeit és barátait, hogy együtt töltsék meg hatalmas energiákkal.

 

Hogyan szerezz munkát a zeneiparban, avagy 10 program, amit ki nem hagynánk az Amsterdam Dance Eventen

 

 

 

 

Amsterdam Dance Event, Hollandia, fesztivál, elektronikus szcéna

 

 

Szólj hozzá!


A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road feszten

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road...

Az amerikai Ugly Kid Joe 5 év után tér vissza Magyarországra, pontosabban a Budapest Open Road Days fesztiválra, a Műegyetem rakpartra. A zenekar az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Zsiráfok, tornyok, Buli színpad, Kyle Minogue – így változik meg idén a Sziget

Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix, Fred again, Skrillex, Stormzy, Fisher, Tom Odell, Louis Tomlinson – és a tegnap bejelentett Kyle Minogue – ez lesz az idei Sziget sztársora, és lesz pár változás is a Sziget struktúrájában.

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.
Új koncertek