A Bánkitó fesztivál kortárs művészeket keres!

2015. április 20.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Persze, alkotásaikkal együtt, hiszen helyspecifius installációk (jó kis szó) készítésére keresnek művészeket, az alkotások pedig a fesztivál területén lesznek kiállítva.

A Bánkitó fesztivál kortárs művészeket keres!
A Bánkitó Fesztivál idén is meghirdeti művészeti pályázatát. Arra szeretnék felkérni a pályázat útján elért művészeket, hogy a fesztivál kiemelt helyszíneire készítsenek helyspecifikus installációkat, amelyek az adott tér dekorációjaként is szolgálnak.
 
Az alkotások témáját az adott helyszíneket jellemző különböző cselekvési formák, programtípusok adják.
 
Mutasd meg, hogy mindennek több oldala van!
 
 

 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek