Év koncertje - szavazás

A lazacnak annyi!

2013. május 27.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Május 31. és június 2. között a Millenáris Parkba várja a zenei és más ínyenceket a Gourmet Fesztivál. Az étlapon: jobbnál jobb borok, mézek, sajtok, pálinkák, cukrászsütemények, ételkülönlegességek, változatos zenei és gasztroprogramok.

A lazacnak annyi!

Az ételek és italok mellé koncertekkel is készülnek a rendezők. A Jazzy Rádió Színpadán esténként különleges fellépők gondoskodnak majd a színvonalas szórakozásról. Pénteken 20 órától a kiváló jazz énekesnő, Szőke Nikoletta és Quartettje, szombat este pedig a finoman füstös, bársonyos hangú énekesnő, Gereben Zita és Quartettje varázsolja majd el a közönséget. Vasárnap este Magyarország első számú Swing & Boogie Show zenekara, a Group ’N’ Swing gondoskodik a hangulatról.

Külön figyelmet érdemelnek a viccesen hangzó gasztroprogramok: földieper tesztelés, Harmadik Nyílt Lazacbontó bajnokság, rendhagyó anatómiaóra Gál Hentesutánzat Józseffel, cupcake díszítés, villányi szőlőmagmustra és sok minden más.

Lesz pálinka is!


 

 

Szólj hozzá!


Nem, a Sex Pistols énekese nem halt meg

Nem, a Sex Pistols énekese nem halt meg

Hacsak abba nem lehet belehalni, hogy az emberről "deadly" hoaxot gyártanak... Ez történt ugyanis John Lydonnal, aka Johnny Rotten.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Már megint arénáznak ezek a huligánok

Lassan három év telt el azóta, hogy Hooligans legutóbb bevette az Budapest Arénát. A csapat idén március 16-án rátesz még egy lapáttal, és – ahogy az esemény elnevezése is mutatja – egyik leglátványosabb rock koncertjére készül a Papp László Budapest Sportarénában.

Ha addig több előadót nem zárnak ki, kész A DAL szombati döntőseinek listája

Döntőjéhez érkezett A Dal 2019, szombaton kiderül, hogy a nyolcas mezőnyből melyik mű nyeri el a Magyarország legjobb dala címet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek