A lazacnak annyi!

2013. május 27.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Május 31. és június 2. között a Millenáris Parkba várja a zenei és más ínyenceket a Gourmet Fesztivál. Az étlapon: jobbnál jobb borok, mézek, sajtok, pálinkák, cukrászsütemények, ételkülönlegességek, változatos zenei és gasztroprogramok.

A lazacnak annyi!

Az ételek és italok mellé koncertekkel is készülnek a rendezők. A Jazzy Rádió Színpadán esténként különleges fellépők gondoskodnak majd a színvonalas szórakozásról. Pénteken 20 órától a kiváló jazz énekesnő, Szőke Nikoletta és Quartettje, szombat este pedig a finoman füstös, bársonyos hangú énekesnő, Gereben Zita és Quartettje varázsolja majd el a közönséget. Vasárnap este Magyarország első számú Swing & Boogie Show zenekara, a Group ’N’ Swing gondoskodik a hangulatról.

Külön figyelmet érdemelnek a viccesen hangzó gasztroprogramok: földieper tesztelés, Harmadik Nyílt Lazacbontó bajnokság, rendhagyó anatómiaóra Gál Hentesutánzat Józseffel, cupcake díszítés, villányi szőlőmagmustra és sok minden más.

Lesz pálinka is!


 

 

Szólj hozzá!


Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Fesztiválos körutunk következő állomása Velencére vezetett, ahol az EFOTT utolsó napjának programjai között válogattunk. Kiemelt figyelmet...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Rúzsa Magdinak elege lett – a Facebook-on reagált az őt ért vádakra

"Most lett nagyon elegem! ITT AZ ÁLLJ!" – kezdődik a posztja, és végigolvasva csak sejtéseink voltak, mi történt, de aztán beírtuk a nevét a legjobb barátunk keresőjébe...

El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

Mint arról júniusban beszámoltunk, tilos a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard, a sörbike és a riksa használata az V. kerületi önkormányzat tulajdonában lévő gyalogutakon és gyalogos övezetekben.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek