A lazacnak annyi!

2013. május 27.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Május 31. és június 2. között a Millenáris Parkba várja a zenei és más ínyenceket a Gourmet Fesztivál. Az étlapon: jobbnál jobb borok, mézek, sajtok, pálinkák, cukrászsütemények, ételkülönlegességek, változatos zenei és gasztroprogramok.

A lazacnak annyi!

Az ételek és italok mellé koncertekkel is készülnek a rendezők. A Jazzy Rádió Színpadán esténként különleges fellépők gondoskodnak majd a színvonalas szórakozásról. Pénteken 20 órától a kiváló jazz énekesnő, Szőke Nikoletta és Quartettje, szombat este pedig a finoman füstös, bársonyos hangú énekesnő, Gereben Zita és Quartettje varázsolja majd el a közönséget. Vasárnap este Magyarország első számú Swing & Boogie Show zenekara, a Group ’N’ Swing gondoskodik a hangulatról.

Külön figyelmet érdemelnek a viccesen hangzó gasztroprogramok: földieper tesztelés, Harmadik Nyílt Lazacbontó bajnokság, rendhagyó anatómiaóra Gál Hentesutánzat Józseffel, cupcake díszítés, villányi szőlőmagmustra és sok minden más.

Lesz pálinka is!


 

 

Szólj hozzá!


Orvosok fejtették meg Michael Jackson táncmozdulatának titkát

Orvosok fejtették meg Michael Jackson...

Orvosok találtak magyarázatot arra a fizikai képtelenségnek tűnő táncmozdulatra, amellyel Michael Jackson kápráztatta el a közönséget a Smooth...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Teát ittunk Afrikában Elizabettel – sikerült kikúrálnunk magunkat

Valahogy úgy alakult a dolog, hogy sosem voltam még KFT-koncerten, és be kell látnom, hogy ez nagy hiba volt. Többet nem fordul elő, megígérem.

Monumentális, mégis imádni való one-man-show: Trónok harca élő koncert

Az érzések skálájának teljes spektrumát élhette át valamennyi Trónok harca rajongó, aki részt vett a Papp László Arénában május 18-án tartott monumentális koncerten. Megkockáztatom: nemcsak a rajongóknak okozhatott felejthetetlen élményt az előadás, hanem azoknak is, akik esetleg nem is ismerik a történetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek