A lazacnak annyi!

2013. május 27.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Május 31. és június 2. között a Millenáris Parkba várja a zenei és más ínyenceket a Gourmet Fesztivál. Az étlapon: jobbnál jobb borok, mézek, sajtok, pálinkák, cukrászsütemények, ételkülönlegességek, változatos zenei és gasztroprogramok.

A lazacnak annyi!

Az ételek és italok mellé koncertekkel is készülnek a rendezők. A Jazzy Rádió Színpadán esténként különleges fellépők gondoskodnak majd a színvonalas szórakozásról. Pénteken 20 órától a kiváló jazz énekesnő, Szőke Nikoletta és Quartettje, szombat este pedig a finoman füstös, bársonyos hangú énekesnő, Gereben Zita és Quartettje varázsolja majd el a közönséget. Vasárnap este Magyarország első számú Swing & Boogie Show zenekara, a Group ’N’ Swing gondoskodik a hangulatról.

Külön figyelmet érdemelnek a viccesen hangzó gasztroprogramok: földieper tesztelés, Harmadik Nyílt Lazacbontó bajnokság, rendhagyó anatómiaóra Gál Hentesutánzat Józseffel, cupcake díszítés, villányi szőlőmagmustra és sok minden más.

Lesz pálinka is!


 

 

Szólj hozzá!


Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Le is írta nekünk – meg nektek is –, hogy miért és mégis hogyan :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hogyan szerettessük meg a zongorát a Spotify-generációval? Például a Walking Dead zeneszerzőjével!

Chad Lawson a klasszikus zongorázást keresztezi a legújabb technikai vívmányokkal, az elektronikus zene eszközeivel, így hoz létre egészen különleges hangzást és stílusötvözetet. Az A38 Hajón hallgathatjuk meg a végeredményt október 11-én, a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében.

Moszkva első magánkézben levő balett-társulata az Erkelben vendégeskedik

2018. november 3-án és 4-én az Erkel Színházban lép fel a Moszkvai Balett társulata, műsorukon a DON QUIJOTE és a CSIPKERÓZSIKA szerepel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek