A nyár utolsó igazi SZINfoltja: a Szegedi Ifjúsági Napok

2015. augusztus 04.  ·   Fesztivál   ·  Görögh Atus

Tisza-part, napsütés, behűtött sör, jó hangulatú baráti társaságok, hajnalig tartó bulik, őrületes zenei koncertek, változatos és szórakoztató programok, zöld szemléletmód... Röviden így jellemezhetnénk a nyár utolsó, már hagyománnyá vált fesztiválját, ahol évről évre egyre több SZINes ember gyűlik össze.

A nyár utolsó igazi SZINfoltja: a Szegedi Ifjúsági Napok

A napfény városának idilli környezetében, az Újszegedi Partfürdőn kerül évek óta megrendezésre Magyarország legzöldebb fesztiválja, ahol a Tisza hűsítő vizében is megmártózhatnak a látogatók. A hazai és külföldi fellépők  koncertjei, a sokSZINű és különleges programok mellett azért is érdemes ellátogatni a fesztiválra, mert egy behűtött fröccsel a kezedben könnyen találkozhatsz jó arcokkal és régi haverokkal.

 

A fellépők, akik a hangulatról gondoskodnak többek között: Scooter, Russkaja, Chris Lake, Ákos, Nick Warren, Jay Lumen és a magyar élvonal apraja nagyja. És külön jó hír, hogy az elmaradt Hegyalja fesztiválra vásárolt bérlettel is be lehet menni a rendezvényre. Ez a nemes gesztus miatt közel 90 ezer látogatóval számolnak a szervezők és így az 1967 óta megrendezett fesztiválon nem elképzelhetetlen a rekord nézőszám.

Tessék átgondolni jól, mit csinálsz a nyár utolsó hétvégéjén, mert Szeged vár mindenkit, hogy megszínezd a nyarad!


 

 

Szólj hozzá!


Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a...

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bezár a Dürer kert

Legalábbis erősen ez a sejtésünk a reggeli lapok átolvasása után: egy hosszadalmas felszámolási folyamat végén Garancsi István érdekeltségébe került az Ajtósi Dürer soron található egykori ELTE-ingatlan, amelyben a Dürer Kert üzemel is – írja a 24.hu.

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek