Év koncertje - szavazás

A nyár utolsó igazi SZINfoltja: a Szegedi Ifjúsági Napok

2015. augusztus 04.  ·   Fesztivál   ·  Görögh Atus

Tisza-part, napsütés, behűtött sör, jó hangulatú baráti társaságok, hajnalig tartó bulik, őrületes zenei koncertek, változatos és szórakoztató programok, zöld szemléletmód... Röviden így jellemezhetnénk a nyár utolsó, már hagyománnyá vált fesztiválját, ahol évről évre egyre több SZINes ember gyűlik össze.

A nyár utolsó igazi SZINfoltja: a Szegedi Ifjúsági Napok

A napfény városának idilli környezetében, az Újszegedi Partfürdőn kerül évek óta megrendezésre Magyarország legzöldebb fesztiválja, ahol a Tisza hűsítő vizében is megmártózhatnak a látogatók. A hazai és külföldi fellépők  koncertjei, a sokSZINű és különleges programok mellett azért is érdemes ellátogatni a fesztiválra, mert egy behűtött fröccsel a kezedben könnyen találkozhatsz jó arcokkal és régi haverokkal.

 

A fellépők, akik a hangulatról gondoskodnak többek között: Scooter, Russkaja, Chris Lake, Ákos, Nick Warren, Jay Lumen és a magyar élvonal apraja nagyja. És külön jó hír, hogy az elmaradt Hegyalja fesztiválra vásárolt bérlettel is be lehet menni a rendezvényre. Ez a nemes gesztus miatt közel 90 ezer látogatóval számolnak a szervezők és így az 1967 óta megrendezett fesztiválon nem elképzelhetetlen a rekord nézőszám.

Tessék átgondolni jól, mit csinálsz a nyár utolsó hétvégéjén, mert Szeged vár mindenkit, hogy megszínezd a nyarad!


 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek