A nyár utolsó igazi SZINfoltja: a Szegedi Ifjúsági Napok

2015. augusztus 04.  ·   Fesztivál   ·  Görögh Atus

Tisza-part, napsütés, behűtött sör, jó hangulatú baráti társaságok, hajnalig tartó bulik, őrületes zenei koncertek, változatos és szórakoztató programok, zöld szemléletmód... Röviden így jellemezhetnénk a nyár utolsó, már hagyománnyá vált fesztiválját, ahol évről évre egyre több SZINes ember gyűlik össze.

A nyár utolsó igazi SZINfoltja: a Szegedi Ifjúsági Napok

A napfény városának idilli környezetében, az Újszegedi Partfürdőn kerül évek óta megrendezésre Magyarország legzöldebb fesztiválja, ahol a Tisza hűsítő vizében is megmártózhatnak a látogatók. A hazai és külföldi fellépők  koncertjei, a sokSZINű és különleges programok mellett azért is érdemes ellátogatni a fesztiválra, mert egy behűtött fröccsel a kezedben könnyen találkozhatsz jó arcokkal és régi haverokkal.

 

A fellépők, akik a hangulatról gondoskodnak többek között: Scooter, Russkaja, Chris Lake, Ákos, Nick Warren, Jay Lumen és a magyar élvonal apraja nagyja. És külön jó hír, hogy az elmaradt Hegyalja fesztiválra vásárolt bérlettel is be lehet menni a rendezvényre. Ez a nemes gesztus miatt közel 90 ezer látogatóval számolnak a szervezők és így az 1967 óta megrendezett fesztiválon nem elképzelhetetlen a rekord nézőszám.

Tessék átgondolni jól, mit csinálsz a nyár utolsó hétvégéjén, mert Szeged vár mindenkit, hogy megszínezd a nyarad!


 

 

Szólj hozzá!


60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

A rajongóknak lehetősége volt egy aukció keretein belül megvásárolni a zenész értéktárgyait. Az eseményre New Yorkban, a Hard Rock Caféban...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

BFZ à la carte!

Hasznos újdonsággal jelentkezik a Fesztiválzenekar: idén először a bérletek és szólójegyek mellett a közönség Szabad bérletet is vásárolhat Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar 2018–19-es szezonjára. BFZ à la carte, vagyis magunk válogathatjuk össze, milyen koncertek szerepeljenek bérletünkben.

Fekete István (ex-Carbonfools) akusztik lesz a TRIP teraszon

Fekete István, a Carbonfools és a V.U.K. egykori gitárosa Kartonpapír Bolyongó című lemezét mutatja be egy szál akusztikus gitárra és énekre hangszerelve.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek