A nyár utolsó igazi SZINfoltja: a Szegedi Ifjúsági Napok

2015. augusztus 04.  ·   Fesztivál   ·  Görögh Atus

Tisza-part, napsütés, behűtött sör, jó hangulatú baráti társaságok, hajnalig tartó bulik, őrületes zenei koncertek, változatos és szórakoztató programok, zöld szemléletmód... Röviden így jellemezhetnénk a nyár utolsó, már hagyománnyá vált fesztiválját, ahol évről évre egyre több SZINes ember gyűlik össze.

A nyár utolsó igazi SZINfoltja: a Szegedi Ifjúsági Napok

A napfény városának idilli környezetében, az Újszegedi Partfürdőn kerül évek óta megrendezésre Magyarország legzöldebb fesztiválja, ahol a Tisza hűsítő vizében is megmártózhatnak a látogatók. A hazai és külföldi fellépők  koncertjei, a sokSZINű és különleges programok mellett azért is érdemes ellátogatni a fesztiválra, mert egy behűtött fröccsel a kezedben könnyen találkozhatsz jó arcokkal és régi haverokkal.

 

A fellépők, akik a hangulatról gondoskodnak többek között: Scooter, Russkaja, Chris Lake, Ákos, Nick Warren, Jay Lumen és a magyar élvonal apraja nagyja. És külön jó hír, hogy az elmaradt Hegyalja fesztiválra vásárolt bérlettel is be lehet menni a rendezvényre. Ez a nemes gesztus miatt közel 90 ezer látogatóval számolnak a szervezők és így az 1967 óta megrendezett fesztiválon nem elképzelhetetlen a rekord nézőszám.

Tessék átgondolni jól, mit csinálsz a nyár utolsó hétvégéjén, mert Szeged vár mindenkit, hogy megszínezd a nyarad!


 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek