A nyár utolsó igazi SZINfoltja: a Szegedi Ifjúsági Napok

2015/08/04  ·   Fesztivál   ·  Görögh Atus

Tisza-part, napsütés, behűtött sör, jó hangulatú baráti társaságok, hajnalig tartó bulik, őrületes zenei koncertek, változatos és szórakoztató programok, zöld szemléletmód... Röviden így jellemezhetnénk a nyár utolsó, már hagyománnyá vált fesztiválját, ahol évről évre egyre több SZINes ember gyűlik össze.

A nyár utolsó igazi SZINfoltja: a Szegedi Ifjúsági Napok

A napfény városának idilli környezetében, az Újszegedi Partfürdőn kerül évek óta megrendezésre Magyarország legzöldebb fesztiválja, ahol a Tisza hűsítő vizében is megmártózhatnak a látogatók. A hazai és külföldi fellépők  koncertjei, a sokSZINű és különleges programok mellett azért is érdemes ellátogatni a fesztiválra, mert egy behűtött fröccsel a kezedben könnyen találkozhatsz jó arcokkal és régi haverokkal.

 

A fellépők, akik a hangulatról gondoskodnak többek között: Scooter, Russkaja, Chris Lake, Ákos, Nick Warren, Jay Lumen és a magyar élvonal apraja nagyja. És külön jó hír, hogy az elmaradt Hegyalja fesztiválra vásárolt bérlettel is be lehet menni a rendezvényre. Ez a nemes gesztus miatt közel 90 ezer látogatóval számolnak a szervezők és így az 1967 óta megrendezett fesztiválon nem elképzelhetetlen a rekord nézőszám.

Tessék átgondolni jól, mit csinálsz a nyár utolsó hétvégéjén, mert Szeged vár mindenkit, hogy megszínezd a nyarad!


 

 

Szólj hozzá!


Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek