A STRANDosok baráti társaságok jelentkezését várják!

2017/08/06  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Pár hét múlva már csak emlék lesz a Sziget, a nyár végi bulihajrában Zamárdiban feszíthettek az 5. STRAND Fesztiválon.

Fotó: STRAND fesztivál

Az értékes napi nyeremények mellett azok, akik 4 napon át játszanak, 2018-as STRAND VIP-bérletet kaphatnak, balatoni szállással.
Jelentkezni itt lehet!

A szervezők várják azoknak a baráti társaságoknak a jelentkezését, akiknek van kedvük 4 napon át naponta 1-1 nagy kalandhoz. Az első napon a STRAND helyszínén és környékén a kincskereső játék keretében összesen 1000 db sorszámozott, vonalkódos strandlabdát kell összegyűjteni, amelyek pontra és értékes-izgalmas nyereményekre válthatók. Másnap a legtehetségesebb tutajépítők remekelhetnek, pénteken fel kell fedezni a STRANDot és környékét, a zárónapon pedig Ki-mit-tud?-jellegű bemutatkozási lehetőséget kap mindenki.

A fesztivál zenei kínálatáról itt írtunk, ami meg a többit illeti:

5 nem annyira zenei jellegű STRANDprogram

  • Reggeli torna
    Minden nap reggeli tornával indítják a napot a STRANDon – délben... A mozgás mellett persze fontos a reggeli is: mindenki, aki részt vesz a tornában, egy pohár kakaót kap ajándékba.(Kifli nincs?)
  • A Balaton 500x
    Kortárs művészek érkeznek a STRANDra, akikkel közösen – a tervek szerint  – 4 nap alatt 500 alkotás születik majd.
  • STRAND kertmozi
    A békebeli fesztiválok hangulatát idézi a STRAND kertmozi, ahol minden este 11 után 2-2 magyar filmet mutatnak be.
  • Vándor Vurstli
    A Vándor Vurstli első alkalommal ver sátrat a Balaton partján, a szigetesek már jól ismerik. Célba dobó, lövő és találó játékszerkezetek, szerencse- és jövendőmondó gépek, egyéb vásári produkciók – a szó legeslegjobb értelmében.
  • STRAND tábortűz
    Új helyszín a STRANDon a tábortűz, ahol az esti órákban naponta 4-4 önként vállalkozó varázsolja el majd alkalmi közönségét.

 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek