A System of a Down mellé felsorakozott a Muse is: jövőre a Nova Rockra kell menni

2020/08/26  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Hacsak valamelyik kényszerszünetre küldött hazai fesztivál nem igazolja le őket... Szerintetek, mekkora ennek az esélye?

A System of a Down mellé felsorakozott a Muse is: jövőre a Nova Rockra kell menni

Rohamosan fogynak a 2021. június 2-5. között megrendezésre kerülő fesztivál jegyei – beleértve a szálláslehetőségeket is, de nem is csodáljuk, csak meg kell nézni a  felhozatalt (képünkön)... Reméljük, a hazai szervezők is korán elkezdik majd a foglalásokat, mert a katasztrofálisra sikeredett 2020-as fesztiválévad után nagy lesz a roham a fellépőkért, és nem vagyunk egészen biztosak abban, hogy ez arrafelé halad majd, amit Kádár Tamás, a Sziget főszervezője egyik interjújában megfogalmazott:

"...a headliner előadók táborában úgy elszálltak az árak, hogy egy-egy fesztivál büdzséjének jelentős része az ő számlájukon landol, miközben a második (stb.) vonal egyszerűen nem tud egy fillérrel sem többet kérni, így egyre tágul a rés az úgynevezett "sztárok" és a többiek között. Kádár reményei szerint a veszély elmúltával majd a nagyok is leszállnak a földre, már ami a fizetési igényeiket illeti, beleértve azt, hogy nem ők árazzák majd be magukat, hanem a fesztiválok."

A Nova Rock headlinerei közül a System of a Down június 17-én adott volna koncertet Budapesten, a teljes turnét törölték, új dátumot egyelőre nem sikerült egyeztetni velük. Az elmaradt Billy Talent-koncertnek viszont megvan a pótlása: 2021. június 6. – feltehetően innen mennek vagy onnan jönnek. Eljátszottunk a gondolattal, hogy akár ezt leszervezhetnék a SOAD-dal is... A Muse 2019-ben járt erre, ott voltunk, bármikor újra elmennénk. A Volbeat pedig két éve lépett fel Velencén, akkor azt hitték, Budapesten vannak, akár el is lehet téríteni őket, úgysem veszik észre... :)

 

Nova Rock, System of a Down, Muse

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek