A Szigetet a sztárok is szeretik

2015/11/24  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

A fesztiválokon fellépő nemzetközi előadók is beszavazták a Szigetet a 10 kedvenc fesztiváljuk közé, emellett a “legjobb zenei felhozatal” és a “legjobb európai nagyfesztivál” kategóriában is shortlist-es a Sziget, így azután, hogy eddig már kétszer hozta el kedvenc fesztiválunk a nagyfesztiválok fődíját, most újra az élmezőnyben várja az eredményhirdetést.

A Szigetet a sztárok is szeretik

Közzétették a döntőbe jutottak listáit a kontinens legjobb fesztiváljainak versenyében. Az idén januárban immár másodszor elnyert fődíj után most is minden nevezett kategóriában, sőt a zenészek kedvenceinek listáján is az első tíz között várja a Sziget a Festival Awards eredményhirdetését, ami januárban lesz, Hollandiában.

A szervezők azonban már a jövő évi rendezvényt tervezgetik, ami a sorban a 24. Sziget lesz, s amire e hónap 24-én déltől már lehet bérleteket vásárolni. Aki pedig az első 24 órában vásárol jegyet, annak egyedi ajándékokkal együtt postázzák a belépőjét. Limitált szériás, csak így beszerezhető pólót és egyedi karszalagot kapnak, na meg egy "aranykártyát", amivel több kedvező lehetőség, közül választhatnak ki egy kedvükre valót, legyen az például elsőbbségi bejutás a fesztiválra vagy belépés a VIP zónába. Az első 24 órában vásárlók továbbá a Szigeten egy exkluzív, zártkörű partin is részt vehetnek majd. De ez még semmi, a leggyorsabbak közt, a garantált ajándékok mellé még 24 spéci nyereménycsomagot (óránként 1-et) is kisorsolnak, amiben “ állandó very VIP” belépő, komplett Szigetes ruhatár, vacsora a backstagben, (ahová csak a zenészek tehetik be a lábukat), és egyéb “nyalánkságok” várják a szerencsés tulajdonosokat. Érdemes tehát sietni, de nem csupán az ajándékok miatt, hanem azért is, mert idén - mint emlékezetes - már több telt házas nap is volt...


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek