A vágányra zenevonat érkezik: fontos tudnivalók az LGT-fesztiválról

2013. augusztus 14.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A Nagyon Balaton ünnepi program nyitányaként, ami egyúttal az egész napos balatoni családi rendezvény tetőpontja, 3 órás LGT koncert lesz az alsóörsi Európa Kempingben A zenekar már gőzerővel próbál, és véglegesítették a kiegészítő programokat is.

A vágányra zenevonat érkezik: fontos tudnivalók az LGT-fesztiválról

Reggel 10-től a kemping minden pontján az LGT-daloké lesz a főszerep, délután 4-kor pedig mindenki részese lehet a nyilvános LGT-hangpróbának.

Az utcazenészek (HaSzüNa, Kardos Csaba és zenekara, Petruska András, TükeZoo, Villon, Yellow Spots), a DJ-k (Radnai Péter és Szabó László), valamint az Artistaképző növendékei 3 helyszínen szórakoztatják a nap folyamán a strandolókat és kempingezőket.  Két helyszín közvetlenül a Balaton partján a nagy csúszdánál és a stégnél, míg a harmadik a koncerthelyszín közelében kerül kialakításra. Az artisták a műsorszámokon kívül eszközbemutatóval is készülnek, így a vállalkozó kedvű gyerekek és felnőttek belekóstolhatnak a zsonglőrködés, gólyalábazás, egykerekűzés tudományába.

Fontos információk:

  • A koncert tervezett kezdési időpontja 20:00. DE! Ha esetleg a meteorológiai szolgálat késő estére vihart jósolna - egy előrehozott 19:00 órai kezdés is lehetséges.
  • A 71-es út mindkét irányban 1-1 sávban járható, ezért forgalmi dugókra kell számítani. Mindenki induljon el időben!
  • ZENEVONAT indul 2013. augusztus 18-án 11.55-kor a Bp. Nyugati pályaudvarról a Balaton-parti Alsóörsre. A ZENEVONATRA  jegyek a Locomotív rajongók „törzshelyén” a nyugati pályaudvari MÁV Nosztalgia Kft. jegyirodájában vásárolhatók. A menetjegy ára egységesen felnőttek és gyermekek részére 2.990 Ft – ez oda / vissza utazásra jogosít!  Internetes jegyrendelés: www.mavnosztalgia.hu oldalon! Az Alsóörsi vonatállomásról buszok szállítják be az utasokat a Kemping bejáratához, majd a koncert után az állomásra.
  • ZENEHAJÓ indul Siófok hajóállomásról Alsóörs hajóállomásra. Indulási időpontok: 9:30, 16:00 és 17:45. Visszaindulás 23:30-kor. Ár oda-vissza egységesen 2.160 ft /fő.
  • A strandjegy benne van a koncertjegy árában!
  • A belépés 12 éves kor alatt felnőtt kíséret mellett ingyenes!
  • Az LGT arra bíztatja a videózni szerető vállalkozó kedvű nézőket, hogy legyenek a koncertről készülő dokumentumfilm operatőrei.  Telefonos videóikból készül majd el a mozi, a nézőtéri operatőröknek  csak annyi a dolga, hogy a  www.lgt.hu weboldalon névvel, telefonszámmal, e-mailcímmel regisztráljanak, majd a koncert után ugyanezen weboldalon a LGT koncert menüpont alatt feltöltsék az  általuk forgatott anyag nekik legjobban tetsző  részeit.  Az operatőri „munka” önkéntes.  A felhasznált anyag nem kerül a zenekar kizárólagos tulajdonába, azt a zenekar azonban korlátlanul és egyéb térítés nélkül fel fogja használni. Az  operatőr neve,  amennyiben hozzájárul,  szerepel  az elkészült koncert-dokumentumfilm alkotói  között. A szervezők csak és kizárólag  telefonos felvételeket várnak!

 

 

Szólj hozzá!


Itt az ország legnagyobb könnyűzenei flashmobjának dallistája!

Itt az ország legnagyobb könnyűzenei flashmobjának...

Szeptember 7-én kecskeméten rendezik meg Magyarország legnagyobb könnyűzenei flashmobját, ahol a 2018-as szegedi SzegedRocks-hoz hasonlóan több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Missy Elliott tiszteletbeli doktori címet kap májusban

Missyt Justin Timberlake és Alex Lacamoire mellett jelölték, és ezzel történelmet írt, hiszen ő lesz az első női hiphop előadó, akit ez a megtiszteltetés ér.

10 érdekesség Loreena McKennitt életéből

Loreena McKennitt Lost Souls elnevezésű turnéja során 24 koncertet fog adni nyolc országban, 2019. március 29-én érkezik a Papp László Budapest Sportarénába.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek